A párom felelőtlen és nőket gyűjt

2014. november 20. 07:48 - csajokespasik

„Bátran otthagyja a mappában a netről gyűjtött pucér nős képeket, de találtam már néhány pornófilmet is” - az ideális barátnő pornóvak. Az nem zavarja Posztolónkat, ha párja a nők után fordul az utcán, csak ne fürödne fél órát, és leoltaná maga után a villanyt. Az együttélés nehézségei.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok,

a párommal 1 éve élünk együtt, nem zökkenőmentesen. 26 éves vagyok, ő 32. Sokáig hallgattam tőle, hogy ideje összeköltözni. Akkor még nem tudtam, hogy ő ezt hogyan is gondolja és mit ért ő együttélésen. Kezdeném azzal, hogy nem tud a pénzzel bánni, most vett új mobilt, amikor nem engedhetjük meg magunknak, meg se kérdezett. És összevissza égeti a lakásban a villanyt, mint egy gyerek, aki nem érti, hogy az áram nem ingyen van és a takarékosság nem hülyeség. Aztán fél órákat fürdik. Neki ez az együttélés. Természetes neki, hogy elrakok utána mindent, és rendben tartom a környékét.

Ha egy férfi elkötelezi magát valaki mellett, és az együttélést választja, annak egy kölcsönös dolognak KÉNE lennie. De már máshogy tekinti ezt az egészet, megszokta. Például, közös asztali gépet használunk, és ő bátran otthagyja nekem a mappában a netről gyűjtött pucér nős képeket, de találtam már néhány pornófilmet is. Amúgy ezt sem értem, hogy miért van szüksége arra, hogy más nők fotóit nézegesse, ráadásul nem is csinál belőle nagy titkot, nem a hátam mögött teszi. Azt hiszi, humoránál van, amikor megjegyzi nekem, hogy „a jó barátnő pornóvak és tudja, hogy párja úgyis nézi, de elviseli”. Hát elviselném én, csak más problémánk ne lenne! Nem az zavar, hogy ezeket nézegeti, hanem az, hogy nem rejti el: ez a rész rosszul esik, mert megkérdőjeleződik bennem az irántam érzett tisztelete, figyelme. Az nem zavar, ha nézi a nőket az utcán, ha nem szánalmasan nyálcsöpögve teszi. Lehet, hogy nem is azért nézi, én is megnézem őket, hogy mit viselnek, ilyesmi. Ezt már éretten tudom kezelni elég régóta. Magában nem látja a hibát, de mindent nagyon tud kritizálni.

 
2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr606917639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ini 2014.11.21. 08:17:07

Dobd ki. Idővel csak rosszabb lesz. Nagyon gáz...
süti beállítások módosítása