A macsók irritálnak

2014. december 02. 07:32 - csajokespasik

Posztolónk a feminin és gyengéd férfiakat szereti, az alfáktól a hideg rázza. Egy régi kapcsolat most újra kísérti, és szaporodnak a véletlen ütközések, amiben ő sorsszerűséget lát. Ha egy kapcsolat már kétszer nem működött, harmadszorra sikerülhet? Te hányszor futnál neki ?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Nem tudom, ki hisz a karmikus kapcsolatokban, de a miénk ilyesmi lehet. Adott egy 36 éves nő (én) meg egy most 41 éves férfi. Közel tíz éve ismerjük egymást és volt már két szakításunk, az utolsónál már azt mondtuk, hogy most aztán tényleg vége, és ne is lássuk egymást a továbbiakban, felejtsük el egymást teljesen. Igen ám, de az élet olyan véletlenekbe sodort, ami ha filmben látom, legyintek, hogy persze, kitaláció, az életben viszont furcsa átélni. Olyan területeken és intézményekben futottunk össze véletlenül, ahol el nem tudnám őt képzelni, hogy mi dolga ott. Volt, hogy nem is a saját dolgát intézte, hanem valamelyik családtagjáét.

Amit mindig is szerettem benne, az a gyengédség. Volt egy korszakom, amikor nem tudtam, hogyan tudnék kilábalni a férfiak iránti bizalmatlanságból. Aztán jött ő. Túl hamar akartam sok mindent: felvetettem az összeköltözést. Fél évig sem bírtuk. Az ok: összeférhetetlenség. Nem vagyok álszent, nekem is voltak hibáim... Mindig is azt szerettem benne, hogy nem egy tipikus férfi. Velem sosem volt irányító, lekezelő, vagy link. Más nő talán férfiatlannak tartaná, de volt idő, amikor iszonyatosan szerelmes voltam belé, és nem tudtam elképzelni, hogy ilyen van, vagy a jövőben átélhetem mással is. Azóta sem sikerült. Amikor megembereltem magam és azt mondtam, én nem leszek függő senkitől, beláttam, hogy ez nem ilyen egyszerű, mert gyakran nem mi irányítjuk az érzelmeinket. Sosem voltam az a nő, aki az alfa férfiakra bukott, sőt, én mindig a kicsit feminin és elesett embereket szerettem, a macsóktól a hideg ráz, rosszul vagyok tőlük, semmit nem indítanak el bennem.

Megint közeledünk egymáshoz, megint szaporodnak a fura egymásba botlások, amikből telefonálások és újabb találkozók születnek. Nem tudom, hogy harmadszor sikerülne-e, és mit akarunk egymástól.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr776950539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása