Egy ilyen nő ne szaporodjon

2014. december 03. 07:24 - csajokespasik

„A mai nők inkább problémát hoznak a férfi életébe, mint boldogságot és beteljesülést” - súlyos megállapítás, de Levélírónk élő példával is alátámasztja véleményét. Néhány nő nem tudja, mit akar, és felelőtlenül visszaél mások bizalmával. Az aktuális példány 1 nap alatt szerelemre lobban más iránt, és a telefont azóta sem veszi fel.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Kíváncsi vagyok, mi a véleményetek az ilyen típusú nőkről. Augusztus végén megismertem egy látszólag rendes, normális csajt. Az írta, hogy ő már sokat csalódott, nehezen viseli el a hazug és kamu embereket, akik csak szórakoznak a másikkal, ilyesmiben már volt része elég, nagyon sokat csalódott, meg minden. Na, ha erre nem nyílik meg a bizalom, akkor semmire. Be is dőltem. És ebből gondolom, hogy ezek a nők maguknak is hazudnak, nem tudják, mit is akarnak. Szóval napról-napra közelebb kerültünk egymáshoz, a barátság elmélyült, feljött hozzám, főzött nekem, minden oké volt, az ágyban is. Összejöttünk.

1 hónapon át minden szép és jó volt. Aztán volt egy nap (péntek) amit magamban azóta Fekete Pénteknek hívok, amikor nem sikerült őt elérnem. Sehol. Pedig programot szerveztem. Végül elértem őt a közösségin. Egyik pillanatról a másikra közölte, hogy másba szerelmes. Ilyen gyorsan szerelemre lehet lobbanni úgy, hogy közben van valakid? Vagy velem párhuzamosan futott a másik fickó is? Tiltott mindenhonnan, a telefont azóta sem veszi fel, mintha sosem ismertük volna egymást. Ha véletlenül összefutunk az utcán, valószínűleg átnézett volna rajtam. Akkor amiket korábban írt a kamu emberekről, véletlenül nem azért írta, mert maga is az?

Csak addig kellettem, amíg nem talált egy olyat, aki / akitől....? - és ezt a mondatot kéne befejezni, én már nagyon sokszor és sokféleképpen befejeztem. Nem hajlandó velem beszélni, mintha semmi sem történt volna köztünk.

Érzéketlen nő, kihasználás szagú ügy, csak játszott velem. Ha nincs ló, jó a szamár is? Ennyi voltam? Nem érdemli meg, hogy egyáltalán egy percet vesztegessek rá azért, hogy ezen rágódom. Ha nem törődöm vele, elmúlik. Nem sajnáltatni akarom magam, de olyan vagyok, aki szeret magyarázatokat kapni. Nem éri meg az idegeskedés, tudom, és hagyjam a fenébe, de bosszant, hogy érdeklődést mutatott felém, túl voltunk sok mindenen, elnyerte a bizalmam, és igazából nem sokat jelent neki ez. És amikor arra gondolok, hogy ezt másokkal is meg fogja csinálni, azt mondom, hogy egy ilyen nő ne szaporodjon. Beszélni akarok vele, ennyivel tartozik. Tudom, hogy nem igazán lehet találni ma normális lányokat, régen családos terveim is voltak, ma már erősen átértékeltem ezt. Ők is mást akarnak (nem tudom, mit) én is (azt viszont tudom). És azt is tudom, hogy mit nem akarok. A mai nők inkább problémát hoznak a férfi életébe, mint boldogságot és beteljesülést. Ezek az úgynevezett nők nem tudják mit akarnak és felelőtlenül élnek, visszaélnek mások bizalmával.

 
10 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr116953473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Croma Soma 2014.12.03. 14:32:08

De komolyan, miért akarsz vele beszélni? Mit akarsz elérni? Nem volna jobb elfelejteni, vagy inkább elengedni?

William Kidd 2014.12.03. 14:47:34

Az en exem 11 ev utan lepett le egy szo nelkul, meg csak nem is par honap utan. Fel ev mulva talalkoztam az anyjaval, o mondta hogy nem jottek haza az unnepekre. Igy tudtam meg, hogy mar massal van. Ilyenek ezek, nem kell megborulni. ;-) En csak annyit tudok kivanni, hogy sok szerencset a mihaszna magyar nokhoz. Normalisat talalni, olyan mint tut a szenakazalban.

Sobo 2014.12.03. 17:58:14

De tudsz rinyálni! ...hogy otthagytak.
Legközelebbit megdugod, otthagyod...majd stb, stb. De ha te inkább érzelgősködni akarsz, akkor bújj anyucid ölébe.
Apropó... hány éves vagy? - gondolom nem 10-15!
Akkor!?

Mindig az szokott sirni akit otthagynak! Ez pszihológia.
Hát akkor hagyj te ott mindig mindenkit.

Zoltán Mátyus 2014.12.03. 18:11:02

Here's Looking At You, Kid - Casablanca (5/6) Mov…: youtu.be/rEWaqUVac3M

Zoltán Mátyus 2014.12.03. 18:15:08

Szóval, legyél férfi!!!

"Tudod, hogy nincs bocsánat,
hiába hát a bánat.
Légy, ami lennél: férfi.
A fû kinõ utánad."

József Attila

Bicepsz Elek 2014.12.06. 23:40:00

@William Kidd: Ilyen a Csernussal is elofordult(igaz 6 ev). Sot egy ismerosommel 25 ev hazassag utan. Szegeny azt hitte szamit valamit az ido. Pedig az sem biztositek semmire(munkahelyen sem).

Bicepsz Elek 2014.12.06. 23:45:14

A posztiro oruljon, hogy megf..ta, de ne fuzzon sok remenyt. Beszelni nem kell csak irni egy csunya sms-t, hogy k..ja be!!

Nico72 2015.01.27. 20:48:32

Mégis, mi a f...-ról akarsz vele beszélni?!
kocc van, hagyd békén, így is full szánalmas vagy

Kertes_Kata 2015.02.03. 19:22:47

Èn nőként is azt kérdem, mi a fenèeől akarsz vele beszélni? Elég - bunkón-nyilvánvaló, hogy nem kér belőled többet. Ha kérdezel, meg a végén választ kapsz tőle, amit lehet nem is akarnál hallani.
Egyszer velem is volt egy ilyen, elég gáz srác elvette a józan eszem a szemével (gyönyörű barna szeme volt...ah) aztán 3 randi után egy nagyon gáz elszólása utan ébredtem, hogy jajj, mit is csinalok itt tulajdonképpen??? Mondtam neki, hogy hagyjuk, nem fog menni, próbáltam nem bántani valami elfogadható dumával. De nem, és nem, jön utánam, kérdezi, mondjam meg, hogy miért. Na, hat a végen mar olyan ideges voltam tőle, hogy elmondtam. Vérig sértődött, még neki állt feljebb. Na most erre mi szükség volt? Hagyd békén azt a lányt, nem érdemel meg. Sebek nyalogatasa és kategorizálás helyett ('minden nő egyforma, buuu) pedig tessék menni csajozni és ismerkedni, első lépést megtenni! Mert az férfi feladat, pont. Ha az az érzésed, hogy ugyanolyan nőket vonzol be, akkor gondolkozz el, mert a hiba a te gépedben (is) van.

Reactor 2022.05.04. 04:48:54

Egyetértek a megállapítással. Mostanság a nők feleannyit nem érnek, amennyit kínlódni kell velük. A párkapcsolatnak az (is) lenne a dolga, hogy számos problémát megoldjon mindkét félnél, aztán pár hónap, jobb esetben év alatt eljutnak oda, hogy ő maga a probléma.

@Kertes_Kata: Ja, hogy aztán pár év különbséggel ugyanezt végigzongorázza mégegyszer. Hát ezé' oszt nagyon megéri ám csajozni és ismerkedni!
Különben is, egyenjogúság lett, ha nem tűnt volna fel, úgyhogy az ismerkedés már rég nem csak a "férfi dóga". Nem fog leesni a karikagyűrű az ujjatokról, ha ti teszitek meg az első lépést. Ez van. Ne csak akkor kelljen ám az egyenjogúsdi, mikor hasznotok van belőle...!!!
süti beállítások módosítása