Óvszer nélkül csalt meg

2014. december 12. 07:32 - csajokespasik

„Érdekelne, mi játszódik le ilyenkor egy férfi fejében, amikor mindent borít, megőrül és hülyeségeket beszél és csinál” - amikor már a szeretőt is megcsalják, az már valami nagyon rossznak a jele. A pasi nem bír magával, beleveti magát az életbe, végül olyan ócska szöveggel kúszna vissza, amit ember nem talál ki. Vannak pasik, akiket nem lehet és nem is kell megmenteni.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Akkor én is beállnék a panaszkodók sorába. Úgy 2 évig éltem egy férfival, már az eljegyzésről is szó volt, közös tervek, közös lakás, közös ünnepek, közös nyaralások, a szüleink is kedvelték egymást, minden adott a jó élethez, minden szép és jó, ebből az irányból már egyszerűen nem vehet rossz fordulatot a dolog. Hittem én. Történt, hogy felvette azt a szokást, hogy néhány éjszakát nem töltött itthon. Azt mondta, munkaügy. Jól van, nem firtattam. Ez úgy 1 hónapig ment, majd a szülinapom után 1 héttel bejelentette, hogy megismert egy lányt (nálam és nála is jóval fiatalabb) és szereti. Nekem kellett kimondanom, amit ő nem mert: a kimaradások miatta történtek-e? Hát, igen.

Miután rövid időn belül szétköltöztünk - és az elmúlt 2 évet magunk mögött hagytuk - napokkal később azt hallottam, hogy már azt a nőt is elhagyta, aki miatt engem elhagyott. Már egy új, egy másik nővel fut. Látom a fészen, hogy nagy a szerelem, közös képek, sugárzó arcok. Szegény ember, végre kiszabadult a fogságból és levegőhöz jutott...

Pár napja felhívott, hogy mi van velem, jól vagyok-e? És találkozzunk. Minek? Nem találkozunk. Utána kicsivel megint felhívott, hogy magányos, mert már az a nője sincs meg. Nem tudni, hogy ki dobott kit. Azt mondta nekem, kár, hogy nem mehet már a közös barátaink közé, mert a szakításunk után én biztosan egy görénynek állítottam be őt... Meghűlt bennem a vér. Nem tennék ilyet, de érdekes, hogy ezzel gyanúsít. Így ismert meg? Bár ezek után megérdemelte volna.

Nem akarok vele találkozni, mert felkavarná bennem az érzéseket, de őszintén szólva, nem hiszem, hogy újra összejönnék vele. Csak hagyná magát elfeledni. Aztán elmondott egy olyat, amitől megint lehidaltam: hogy a nővel, akivel megcsalt, három nap ismeretség után lefeküdt, óvszer nélkül. Ezt úgy vettem, hogy csak azért mondhatja, hogy bántson. Nagyon fájt. Mit akar tőlem? Én ha vissza akarnék valakit édesgetni, ezek lennének az utolsók, amiket a másik orrára kötnék. Mondtam neki, hogy én sose csaltam volna meg, de ha ő elvárja tőlem, hogy ezek után megbocsássak, akkor tényleg nem ismert meg a 2 év alatt. Választás elé sem állítom, hogy "de csak akkor, ha többet nem lép félre".

Mit csináljak? Felejtsem el? Hülyére vesz, még így utólag is. Viszont érdekelne, mi játszódott le a lelkében... Rájött, hogy nem érte meg neki felrúgni egy kialakulóban lévő egzisztenciát pár numeráért? Mivel ez nem egyedi eset, érdekelne, mi játszódik le ilyenkor egy férfi fejében, amikor mindent borít, megőrül és hülyeségeket beszél és csinál.

 
3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr116976725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

babraba 2014.12.12. 16:34:53

Haaat... anya, van eszed es tartasod, ami az elmult pasibol hianyzott, ne sirj utana! Bantani akart, jol latod, hatha pityeregsz es megvigasztalhat es ujra osszekoltozhet veled... es most mar arra is rajott, nem kellett volna szakitani, csak csenben felrekufircolni! Nos, ezt usztad meg...

Zoltán Mátyus 2014.12.13. 05:28:19

"Tudod, hogy nincs bocsánat,
hiába hát a bánat.
Légy, ami lennél: férfi.
A fû kinõ utánad."

József Attila

Nehogy megbocsáss! A tüske mindig benned lesz.

pynkladi 2014.12.13. 07:16:56

A lényeg az óvszer.
Ha óvszert használt volna, akkor nem is számítana megcsalásnak.
süti beállítások módosítása