Túl sokat lóg az ex nőjével

2014. december 16. 07:49 - csajokespasik

Ha a párod az exével még mindig bizalmas viszonyt ápol és olyanokat is megbeszél vele, amit veled kéne, jogos egy kis féltékenység. Posztolónk nem érti, mit eszik még a pasija a volt csaján, akibe nem sok nőiség szorult, úgy öltözik, mint egy fiú, és korsó söröket döntöget.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Kedves Blog! 23 éves vagyok, a párom 27, és fél éve vagyunk együtt. Nem vagyok hisztigép, se féltékeny típus, de tény, hogy túl sok időt tölt a volt barátnőjével, akit ismerek bár, de baráti kapcsolatot nem voltam képes vele kialakítani, bár ő próbált közeledni. Én nem akartam. A párom a mai napig jóban van vele, és nem ez a bajom, hanem az, hogy túl sok időt tölt nála, és olyanokat is megbeszél vele, amiket velem kéne. Ezt később ő árulja el, amikor beszélünk valamiről és ő azt mondja... „ja, ezt már kitárgyaltam a ... - vel is”

Megmaradt köztük egy olyan viszony, ami baráti, de itt lennék én is. Néha attól félek, a csajban reményt táplál még ez a kapcsolattartás, mert nincs senkije, nyugodtabb lennék, ha lenne valakije. Sok mindent eltűrök, elnézek, sajnos én ilyen vagyok, szeretném mellettem boldognak és elégedettnek látni a páromat és ezért mindent megtenni. Ezért lennék most kíváncsi kívülállók tanácsára. Tudom, hogy nem akar dobni és visszamenni hozzá, nyílt és egyenes ember. Ha megbeszélem ezt vele, félek, hogy úgy érzi majd, nyomást akarok gyakorolni rá vagy irányítani. Nem tudom, mennyire értené meg, hogy nem eltiltani akarom tőle, csak egy egészséges egyensúlyt.

Nem birtokolni, nem kisajátítani akarom, semmi ilyen. De muszáj lépéseket tenni! Ha egy kicsit gonosz akarok lenni, nem értem, mit eszik azon a nőn. Nem sok nőiség szorult belé, úgy öltözik, mint egy fiú, a nyári cuccain mindig elborzadok, cigizik, gyakran látom – illetve láttam - korsó sörök társaságában. A párom zenél, a próbája után elé megyek, együtt megyünk hozzá, szeretem és büszke vagyok rá. Én nem cigizek, hűséges vagyok, gondját viselem, meghallgatom őt, akkor is, ha olyat mond, ami nem esik jól. Szokjam meg ezt az állapotot? Vagy nekem kéne megértőbbnek lenni?

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr886986385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása