Nem zavarja, hogy a pasija csalja

2014. december 18. 07:46 - csajokespasik

Ha a nő már nem nő, csak egy opció, akkor ott szerelemről nincs szó. Ez a nő mindig olyan pasit választ, aki nála jóval fiatalabb és hűtlenebb. Ha megcsalnak, onnantól már csak második leszel.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Nem saját történet – viszont más lányokat is érinthet a probléma - egyik barátnőmmel esik ez meg folyamatosan. Férfi vagyok. Ennek a nőnek én nem kellettem, de nálam rosszabb hapsiknak szépen kiadta magát és mások előtt is hülyét csinált magából. Amennyire tudom és amióta ismerem, minden pasija megcsalta. Ráadásul az orra előtt. Mégse azonnal hagyta el őket, hanem folyamatosan újabb esélyeket adott nekik. Én akkor sem fekszem le mással, ha a másik sosem tudja meg, ez egyszerűen nem játék. Nem egy érett ember, aki így gondolja, és ha ilyet mondani mer.

Ha félrelépne a párom, akármennyire is megbánta, hogy megtette, annak a dolognak ott a vége. Úgy gondolom, van még egy csomó érdekes és szerethető ember a világon, aki tisztel annyira, hogy nem csal meg. Vigyázok a jó híremre, nálam ez nem utolsó szempont. Ha megbocsát neki, meg is érdemli. Ez a nő nem tudja, mit döntsön, leértékeli magát. Az is érdekes, hogy mindig olyan pasit választ, aki nála jóval fiatalabb. Nem tudja, mit akar. Mondtam neki, hogy szerintem ne legyen második, mindig csak az első és itt megalkuvásnak egyszerűen nincs helye. Ha megcsal? – onnan már csak második leszel. Már a probléma ott kezdődik, hogy egyáltalán hagyja, hogy a férfi válasszon: közte és egy másik nő közt. Hogy ő nem nő, hanem választási lehetőség. Egy tárgy. Nem kéne választási opciónak lenni, akkor ott nem szerelemről van szó, hanem egészen másról. Gyakran megkapom, tőle, hogy miért szólok bele az életébe, mert nem fogja fel, hogy én csak jót akarok neki. Azt hiszi, azért csinálom, mert fáj, hogy visszautasított akkor. Pedig már túl vagyok rajta. Csak tényleg sajnálom őt, barátilag, emberi együttérzésből.

 
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr926993985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Croma Soma 2014.12.18. 17:38:56

Dehogy vagy Te túl rajta! Még most is rajta pörögsz, amit Ő joggal tett szóvá.

Nézd van olyan, hogy nem kellünk valakinek, még akkor sem, ha mi azt gondoljuk velünk mennyivel jobban járna. Persze lehet, csak nem kattan ránk. Minek barátkozol vele? Mazochista vagy?
süti beállítások módosítása