Megcsalt a csodapasi? Talán tettél érte!

2015. január 09. 07:44 - csajokespasik

„Sok olyan nő gondolkodik úgy, mint a csaj a Holtodiglan-ban, hogy kiszámítja, hogyan tegyen tönkre” - mi a helyzet az érzékeny pasikkal? Vannak férfiak, akiket nehéz megvezetni, mert gondolkodnak, esetenként érzelgősek, és nem szeretik a manipulációt.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Nem érzem problémának, amiről most írnék, de az egyszerűség kedvéért tekintsük annak. Én sosem voltam az a tipikus férfi, aki küzdősportot űz, mindig kemény, és a testépítő klub a második otthona, valamint az izomnövelő szerek sem ismeretlen terület a számára. Sosem szerettem focizni, vagy bármilyen olyan dologba fogni, amihez erőszak és indulat kell. Kocka sem vagyok, akkor is idegesít a számítógép, ha nem csinálok rajta semmit, csak magában búg, átlagfelhasználó vagyok, még játszani sem szoktam rajta.

Társaságban gyakran csak hallgatok, ha nincs miről beszélni és értelmetlenségekről vitázni meg nincs kedvem. Ekkor gyakran mondják, hogy „Pörögj fel!”, nekem meg azt kéne erre mondani, hogy: nem, nem pörgök fel, azért hogy megfeleljek neked. Nem mondom, mert akkor konfliktus helyzetet teremtek, ami megint nem nekem való. Ilyen vagyok. Van egy megszokott beszédstílusom, gyakran mondom azt lányoknak, hogy „Igyunk egy söröcskét” vagy „Kisütött a napocska” - ekkor sokan csak néznek, hogy mi bajom van, úgy beszélsz, mint egy öreglány. Miért is baj ez? Aztán azt is megkapom később, hogy férfiatlan vagyok és nem érzik, hogy erő lenne bennem és maradjunk barátok... (de barátom van elég). Komolyan, a legtöbb nőnek tényleg az kell, azt várja, hogy az alfahím birtokolja, helyre rakja, uralkodjon felette, elnyomja, irányítsa.... erről szóljon a kapcsolat.

Azt mondják, sok olyan csaj van, aki ilyen pasit keres, mint én. Hol vannak? Sok olyan nő gondolkodik úgy, mint a csaj a Holtodiglan-ban, aki kiszámítja, hogyan tegyen tönkre, és a környezeted téged utáljon. Tervező, hamis, beteg, manipulatív, hazug csaj, akinek semmi nem jó, de nagyon rafinált és ellened fordítja a világot. Olyan férfi kell nekik, akivel ezt megtehetik, nem egy gyengéd és gondolkodó valaki. Megcsalt a csodapasi? Talán tettél érte!

Az utóbbi barátnőm – rég volt - végig próbált megnevelni és annyira szeretett, hogy mások előtt tett nevetségessé, beleröhögve a képembe, amikor nekem nem tetszett a művelete. Nem a női szeszéllyel van a bajom, az el van fogadva, sem a hirtelen hangulatváltozással – az is rendben. Az igazságtalanság és a mérlegelés hiánya – az nincs rendben.

 
2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr57055223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Keszkeno 2015.01.09. 19:15:42

Hat komam vedd eszre, hogy 2015 van, a csajok ilyenek lettek. Ertem en, hogy mit akarsz mondani de igy elsore azt erzem, nem erosseged az alkalmazkodas.

Darch 2015.01.13. 23:12:12

A leírás alapján nem vagy egy macsó, férfiállat, aki alig várja, hogy leteperje a kiválasztott nőt. Viszont egy párkapcsolatnak ez is a része. Ha ezt nem látják benned a csajok, akkor jön a legyünk barátok duma. Nem cuki dumával, vagy csendes nem felpörgős magatartással fogsz csajt fogni. Persze egy szende, hozzád hasonlót találhatsz, ha tényleg olyat keresel, de az az érzésem, hogy nem a te súlycsoportod célcsoport. Szóval vagy legyél férfiasabb és "Get balls ", vagy tanuld meg elengedni magad társaságban és sz*rd le ki mit gondol. Have fun! :)
süti beállítások módosítása