40 felett jön meg a nő esze

2015. január 26. 07:40 - csajokespasik

„Gyakran csaprészegen akart szeretkezni velem, mert a sok pia oldotta a gátlásait, (kicsit duci volt, de aranyos) sajnáltam, amikor meg kellett válnom tőle” - sok nő olyat keres, ami nincs is, olyat követel, amit a másik nem tud megadni neki parancsra. Időt se adnak a jelentkezőnek, rögtön elhúznak. Minden szürke nőre jut egy hasonló kategóriájú férfi, a kérdés, hogy kell-e neki?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Üdv! Egyik ismerősömmel arról beszélgettünk, mi a baj a nőkkel? Ő sem tarol mostanában, így hamar meglett a közös téma, ami esetleg megédesíti a keserű sört. Miért van az, hogy mára a válás népbetegség lett? Miért van ennyi? Sokat tapasztaltam, szeretek nőkkel foglalkozni, udvarolni nekik, elkápráztatni őket, örömöt szerezni nekik. Együtt lenni és együtt csinálni valamit. Ugyanakkor nem függeni tőle és nem is ragaszkodni hozzá, mert az másik kategória. Én már nem azt mondom, hogy 30 felett jön meg egy nő esze, hanem továbbmegyek: 40 felett esetleg találni normális nőt, mert ha akkor még egyedül van, annak oka van és megbecsüli a férfit.

Vagy válás után van, vagy nem talált hapsit, de akkor kérdés, hogy miért nem, mert a legkövérebb és legcsúnyább nőre is jut egy ugyanolyan kategóriájú hapi – jaaa, hogy az nem jó, mert nekik is herceg kell pink lovon, akkor sorry.

Szomorú tény, de így van. Sokat rágtam magam, hogy mi a baj velem, min változtassak és eszembe jutott az a lehetőség is, hogy talán nem is bennem és velem van a probléma. Egyik utóbbi barátnőm olyan helyen lakott, ahol egy 5-8 személyes bulit simán le lehet bonyolítani, mondta, hogy a szülinapom majd nála tartjuk. Bulit azt tartott, csak éppen engem (a párját) nem hívta. Később azt mondta, hogy úgyis csak unatkoztam volna, mert zömében értelmiségiek voltak ott... Most erre mit mondanál? A kis hülye nem érezte, hogy ezzel besértett. Gyakran csaprészegen akart szeretkezni velem, mert a sok pia oldotta a gátlásait, (kicsit duci volt, de aranyos) sajnáltam, amikor meg kellett válnom tőle. Amúgy zavar az ittas nő, de van az a helyzet, amikor lejjebb kell adni.

Pár hete történt, hogy megismertem egy 27 éves lengyel lányt egy éjszakai szórakozóhelyen, teljesen spontán. Én sem voltam egyedül, ő sem, minden jól ment. Jó, mondjuk ittas volt, de pár nap múlva meghívott magához, angolul beszélgettünk, ő már itt él egy ideje, kicsi magyart is beszélt – akkor is ivott egy keveset, de órákig smároltunk. Utána írok neki, semmi válasz. Ugyan mit várjon az ember egy 27 évestől? Arra jöttem rá – üvöltsetek, ha ezzel egyedül vagyok – hogy viszonylag normális nők nemhogy 40, de inkább 45-től kezdenek lenni a nők - jó esetben. A másik kérdés az, hogy érdemes-e egyáltalán időt szakítani és pénzt fektetni találkozókba. Tudok olyan kapcsolatokról, amik a szemem láttára szövődtek és a mai napig kiegyensúlyozottak és boldogok, irigylem is őket. Amikor elmúlt a szerelem, a kapcsolatuk sokkal jobb és mélyebb lett, nem hiszem, hogy a szenvedély egyenlő lenne a szerelemmel. A szenvedély előbb-utóbb alábbhagy, vagy teljesen el is múlik. És sok nő olyat keres, ami nincs is, olyat követel, amit a másik nem tud megadni neki parancsra. Időt se adnak nekik, rögtön elhúznak. Persze, ez is személyiségfüggő, de ez a kapkodás és elvárás-tömeg idegesítő. Ehhez két hasonlóan gondolkodó embernek kell egymásra találnia. A szenvedély hiányozni fog majd, de inkább maradok a biztosban.

 
4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr687109437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Spiritmonger 2015.01.26. 18:32:31

Igen, kell a nőknek az a 35-40 év, mire észheztérnek és megtanulják értékelni a normális faszikat. Igaz, addig optimális esetben 3-4 alkalommal beleállnak a földbe. Igaz, ezért csak magukat okolhatják, mert a normális faszik helyett nekik a deviáns barom, a szépfiú meg a rosszfiú kell. Az a nő, akinek fiatalon is van esze -igen ritka fajta - , annak nem lesz ilyen problémája, de a többi megállás nèlkül szopóágra kerül a saját hülyesége miatt.

Zalan Maurer 2015.01.26. 20:27:18

Nagyon igaza van a szerzonek. Lepten nyomon ebbe az elvaras hegyekebke utkozom es valoban meg ideje sincs reagalni az embernek hogy 'haho itt vagyok en megfelelek ezeknek' mar el s tudom mondani mert egy aprosag miatt elsuhannak... Katasztrofa... Idot nem adnak sajat maguknak sem megismerni valakit.

aki mást mond az hazudik (törölt) 2015.01.27. 04:02:39

Aki szerint 40, sőt 45 feletti nőkkel kell kezdeni az hány éves lehet? 50?
A 40 feletti nő, ha egyedül van, akkor ott valami bibi van. Gyerek(ek), elvált, özvegy, fapina, királylánynak hiszi magát, kövér, csúnya, férfigyűlölő, szociopata, leszbi. Meg egyébként is egy 40 feletti nőnél már menopauza és sorvadás is befigyel. Kinek kell egy ilyen? Jó, egy 50-es faszinak még lehet pálya, de egy 40-es férfi is inkább a 20-as, 30-as korosztályból válogathat.

Ja, nőknek sose jön meg az esze. Vagy már 17 évesen is normális vagy legalábbis látszik rajta, hogy normális lehet, vagy már sose lesz az. Ez férfiakra is igaz.
süti beállítások módosítása