35 éves fej, 14 éves agy

2015. február 12. 07:44 - csajokespasik

„Miért mondja azt szakításkor, hogy időre van szüksége, meg pihenni akar, amikor üvölt a helyzetről, hogy mást talált?” - a mai nő néha idegbeteg, talán a tévé közvetíti a fejecskékbe, hogy buli az élet, és ezt még a legrusnyább is elhiszi. Légy egy állandóan nyüzsgő, állandóan ideges és nyugtalan nő, mert az a trendi. Kifakadás.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Azt hittem, 32 éves koromra már családom lesz, vagy legalább jó úton járok, kialakulóban lesz valami, látok perspektívát, de semmi nem így történt. Ezek a nők már mást akarnak, lehet, hogy tényleg csak a pénz az, amire hajtanak, de szerintem nem is az kell nekik, valójában még csak nem is a szexuális élmények hajszolása. Olyan, mintha menekülnének valami elől. A félelem. A félelem attól, hogy megöregszenek és azok az izgalmas kis kalandok elapadnak! Ezért nem állapodnak meg valaki mellett (nem tudnak) és ezért pattannak le rögtön a másik pasival, ha alkalom nyílik rá.

Kérdések, ami minden férfiben felmerül, aki már koppant párszor:

- Hol rontottam el?
- Miért hagy el, amikor mindent megadtam neki és rendes voltam vele végig?
- Miért hisz többet magáról?
- Miért mondja azt szakításkor, hogy időre van szüksége, meg pihenni akar, amikor üvölt a helyzetről, hogy mást talált?
- Miért mondjátok, hogy jó, amikor nem jó?
- Nektek csak akkor jó egy buli, ha a kanok rátok repülnek. Ha ez elmarad, az a buli rossz. Akkor kik is vagytok?
- Felméri az értékét a piacon és amíg megteheti, válogat. Akkor miről is beszélünk?
- Miért akkor léptek le, amikor elkomolyodik a dolog???

A mai nő beteg, néha idegbeteg, talán a különböző médiumok közvetítik a fejecskékbe, hogy buli az élet, s ezt még a legrusnyább is elhiszi. Légy egy állandóan nyüzsgő, állandóan ideges és nyugtalan nő, mert az a trendi. Légy hisztis ribanc, azt minden férfi imádja! Hol jár az agyatok? Találkoztam olyan nővel, aki egy rántottát nem tudott megcsinálni és úgy fogta a kezében a serpenyőt, mint egy teniszütőt, nem hittem el.

És akkor a hülye férfi körülnéz és megkérdi: miért van az, hogy ma egymás után széthullanak a családok? Ki miatt? Mert a nő lát egy filmet, rájön, hogy szabadságra vágyik, elválik, mindent hátrahagy, megkapja a nagy szabadságot, rájön, hogy az se jó, majd pár év múlva sírva kúszna vissza a pasihoz, de annak már nem kell. És a pasi lesz a szemét, hogy nem fogadja vissza! Történt már ilyen? Történt. Azt hinné az ember, hogy a legtöbb NORMÁLIS nő nagycsaládról álmodozik, ahol ő a központ, az Ősanya, örömmel főz stb, de ez a kép már a múlté. Sokkal könnyebb csak ribanckodni. Már megtanulta, hogyan kell rafináltan szakítani, ügyesen félrevezetni a férfit, elvárja az Igazi férfit, csakhogy nincs olyan! Mondok egy megdöbbentőt: az Ááááálompasi ugyanolyan ember, mint te, ugyanúgy végzi a dolgát, mint te, képzeld! Ha a túlmisztifikált szerelem-izé elmúlik, savanyúan elsomfordálsz – miért, mit hittél? Miért egy 14 éves lány agya van a 35 éves fejedben??

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr17163531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása