Hülyeség lenne a fodrászommal kezdeni?

2015. február 25. 07:22 - csajokespasik

Levélírónknak van már némi gyakorlata a fura helyeken való ismerkedésben. Legújabb célpontja a fodrásznője, akit csak a hajnövés függvényében látogathatna, ezért többet jár hozzá, mint kéne. Hogyan lehet e-book-al udvarolni?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Fél éve járok ugyanahhoz a fodrászcsajhoz. Úgy érzem, bejönnék neki, de lehet, hogy nem akar átlépni egy határt, azt meg én nem szeretném, hogy én legyek az, aki megteszi. Az is lehet, hogy csak simán udvarias velem és én értem félre. Neki munkaköri kötelessége kedvesnek lenni a vendéggel. Nem tudok sokat róla, ő többet tud rólam, mint én róla. Eddig annyit léptem, hogy egyik alkalommal megkínáltam az ajtóban cigivel, de csak vendég és szolgáltató szinten beszélgettünk az időjárásról meg a tévéműsorokról. Prosztó dolog lenne csak úgy rákérdezni, hogy van-e pasija?

Nagyon tetszik, de nem akarom átlépni a bizalmaskodás határait sem, bár ha meghívnám munka után egy kávéra... Viszont az elcsépelt „mikor végzel?” szöveg valahogy nem áll a számra. Egy határozott, vidám lánynak ismertem meg, akit riasztanak a közhelyek meg a béna próbálkozások. Szerintem biztos történt már ilyen az életében, nem egy nagy dolog. Vagy ő nem akar közeledni, vagy reagálni a közeledésemre, mert tart a kolléganők pletykáitól - ez is lehet.

Én 24 éves vagyok, átlagos, semmi hivalkodó nincs rajtam. Miatta többet is járok oda, mint szükséges lenne. Nekem régóta nincs senkim, és ezzel sem akarok indítani, mert ez még rosszabbul hangzik. A fura helyeken történő ismerkedésben van némi rutinom, az egyik barátnőmet repülőn ismertem meg, a másikat egy mozi jegypénztárán - mindkét esetben ők jelentkeztek a számcsere után, alig kellett tennem valamit. Mondjuk, rég volt. Hát, ez most hasonló helyzet lenne, csak itt már van egyfajta viszony, ami inkább üzleti és ez megkavarhatja az egészet. Most azt tervezem, hogy csak megadom az e-mail címem, mert átküldök neki pár e-book-ot, ugyanis ez is szóba került, hogy milyen jó dolog az e-book olvasó. Még valami: ugyanúgy hívják, mint a volt barátnőmet, ez is érdekes...

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr997213659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása