5 tipp az óvatos szeretőtartáshoz

2015. március 03. 07:56 - csajokespasik

„Ha jó fiú leszel és azt mondod, „köszönöm, nem”, hamarosan bánni fogod, mert folyton azon rágódsz, mi lett volna” - Ha már úgy döntöttél, bevállalod a titkolózást, akkor ezek a tanácsok hasznosak lehetnek. Ha óvatlan vagy és lebuksz, a reakció pont az lesz, amitől féltél. A legfontosabb: ha a szeretődhöz készülődsz, lehetőleg ne dúdolva borotválkozz.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Többször volt itt téma, mi van akkor, amikor a hosszú házasságban élő férfiak életébe váratlanul betoppan egy Valaki, és felfedezik magukban, hogy a vágyak még nem múltak el – és mihez kezdjenek most? Amikor kialakul egy helyzet, és a dolog kényes természetéből adódóan nincs kitől tanácsot kérni, persze, hogy kapkodás, pánik és balfácánkodás lesz. Sokan még dönteni is képtelenek. Sokan úgy mennek bele, hogy csak egyetlen alkalom lesz, aztán soha többé, de a tapasztalatok azt mutatják, hogy abból az egy alkalomból simán lesz kettő, általában több is, mígnem egy új és titkos viszonyban találják magukat.

Azért gondoltam, hogy beküldöm ezt a pár tanácsot, mert jelenleg egy ilyen helyzetben vagyok és talán ezek másnak is hasznosak, akik hasonló cipőben járnak. Ha már úgy döntöttél, bevállalod a titkolózást, akkor ezek segíthetnek. Ha óvatlan vagy és kiderül, a reakció pont az lesz, amitől félsz és ami kiszámítható. Ám ha jó fiú leszel és azt mondod, „köszönöm, nem”, hamarosan bánni fogod, mert folyton azon rágódsz, mi lett volna, ha... Patt helyzet, amire kevés jó megoldás van. De ha belevágsz: az első, hogy a találkozókat nagyon körültekintően kell megszervezni. Elszámolni az idővel. Talán ez a kettő a legfontosabb. Tehát, ha úgy érzed, hogy ilyen alkalom nem lesz többször, belevágsz, akkor nem árt pár dolgot betartani.

1. Otthon viselkedj természetesen, ugyanúgy, mint eddig. Előfordulhat, hogy bűntudatodat vidám hangulatváltozások kísérik, a szokásosnál figyelmesebbnek akarsz tűnni. Energikus jó kedvvel akarod leplezni a dolgot, ami nagyon gyanús.

2. SEMMIT ne vigyél haza tőle.

3. Nemhogy más néven, hanem SEHOGY se mentsd el a számát a telefonodba! (szám felír papírra, utcai telefonfülke stb.)

4. Otthoni gépről eszedbe ne jusson a neten / Fészen kommunikálni vele.

5. Ha mész hozzá, ne látszódjon rajtad, gondolok itt a hétvégi alapos borotválkozásra, meg a dúdolva tusolásra. Ha rákérdez az asszony, mit mondasz? Anyáddal találkozol?

 

Természetesen senkit nem bíztatok arra, hogy csalja meg a párját, ez egy helyzet, ami ha már kialakult, valahogy kezelni kell, és nem baj az, ha körültekintően teszed. A lényeg, hogy ne tudja meg, úgysem veszed el a másik nőt, vége lesz belátható időn belül. Az sem kizárt, hogy egy jó szerető csak megerősíti a kapcsolatod, hiszen ha az a szerelem elmúlik, látod, mi is ennek a dolognak a valódi természete. Vannak szerencsések, léteznek boldog kapcsolatok, ahol a megcsalás fel sem merül (a megcsalás mindig igényfüggő) de ha a tied mégsem az, és beüt egy új kapcsolat lehetősége, akkor kezelni kell valahogy. Nem vagyunk szentek, emberek vagyunk, életünk folyamán a hozzáállásunk változik, egy kapcsolaton belül még jobban, mindez lassan következik be, észre sem veszed, amíg egy új élmény rá nem világít. Emberek vagyunk, és akik már álltak a másik oldalon, netán le is buktak, tudják, miről beszélek. A képmutató kívülállók bizonyára azzal jönnek, hogy ez milyen aljas dolog, ők aztán nem csalnák meg a párjukat soha. Csak ez a 'soha' igen képlékeny dolog, és amikor bekövetkezik a Helyzet, na, akkor ők sem olyan szentek már, max papíron.

A megcsalás szerintem nagyon tág fogalom, és gyakran hirtelen elítélt dolog. Valaki prostihoz fordul, de az már a legalja. Ahhoz nekem sem lenne gyomrom, kétségbeesett dolog.

A lánnyal fél éve ápolok viszonyt, nem célzott dolog volt, hanem így alakult egy baráti kapcsolat. A feleségemmel 12 éve vagyunk együtt, viták és ellentétek nincsenek sűrűn, csak belenyugvás, ami szerintem rosszabb. Az ágyban sem tökély minden, inkább elviseljük egymást, ha már így alakult, tehát az én részemről ez a dolog megmagyarázható, ha sokak szerint nem is elfogadható. Fordított helyzetben, ha ő lépne félre, úgy gondolnám, csak akkor létezik szerető, ha kiderül. Amúgy szívesen elmondanám neki, ha olyan típus lenne, aki ezt megérti.

Ha úgy érzed, hogy azt a házasságot érdemes fenntartani, megőrizni, de szerető is került a képbe, taktikázni kell. Képmutatás, elfojtás, hazudozás, aztán mégis megtenni, majd bujkálás, titkolózás, lebukás – ez a képlet az általános.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr117236145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása