Nem kíván hozzám költözni

2015. március 05. 07:30 - csajokespasik

Ha a barátnő elmondja, miért szeret egyedül élni, előfordulhat, hogy azt a pasi tökéletesen megérti. Posztolónk viszont azt szeretné, ha hozzá költözne, ha nem is tartósan, mert jelenleg egy hétvégét sem bír ki nála.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Még tavaly döntésre jutottam egy akkori kapcsolatommal. Sokat gondolkodtam rajta, hogyan lehetne rendbe hozni egy olyan kapcsolatot, ami már kihűlt. Kihűlt és elidegenedtünk egymástól. Én sokáig kitartottam, tovább, mint ő, volt is benne munkám, próbáltam megfejteni, mi a baja, miért ilyen, okokat kerestem: ő 160 centi volt, vékony, és talán emiatt pattogott olyan sokat, amit én nehezen toleráltam. Mindenért megsértődött, erről nem sikerült leszoknia, pedig megjegyeztem párszor. A lényeg, hogy vége lett, közösen döntöttünk így.

Amikor úgy éreztem, hogy néha csak a jelenlétemmel idegesítem, akkor az bennem is felvet egy kérdést: miért vagyok még mindig vele? Vége lett. Nem is keressük azóta egymást.

Január végén megismertem egy nagyon aranyos lányt. Nem hittem volna, hogy ilyen még megesik velem, összejöttünk és együtt vagyunk. Nagyon szeretem őt, a páromat, akit már annak tartok, noha nem sok idő telt el. Többször felajánlottam, hogy nyugodtan költözzön hozzám, nem túl nagy a lakás, de azért két embert elbír. De nem akar hozzám költözni. Amikor szóba hoztam először, udvariasan, de határozottan elzárkózott. Azt gondoltam, korai még - de tényleg korai még ennyi idő után? Valakik már 1 hét után összeköltöznek, ha van hova. Nem indokolja meg, miért nem akar, lehet, megérteném. Volt már olyan barátnőm, aki elmondta, hogy ő egyedül szeret élni, és én azt tökéletesen megértettem. Én viszont szeretném, ha hozzám költözne, ha nem is tartósan, de legalább pár napra, de ő egy hétvégét sem bír nálam lenni.

 
Szólj hozzá!
Címkék: szerelem

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr287242213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása