Eddig félmilliót költött a csajra

2015. március 13. 07:48 - csajokespasik

„Talált egy csajt, aki azt mondta, bejönnek neki a szakállas pasik. 2 hét múlva azt kéri tőle, nem-e borotválná le?”- egy kiéhezett férfi sokféle alkuba képes belemenni, ha az élet megkínálja egy dögös nővel. Az sem zavarja, ha az a nő hangos, követelőző és pénznyelő. Van, aki szívesen szórja vagyonát, hogy a nő később hálás legyen, van, aki a pofonokat is jól tűri. Egy buta kandúrból könnyű majmot csinálni. Lúzerkörkép.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Van pár kollégám, akik nem tudom, hova rakják a szemüket meg az eszüket, az önbecsülésről nem is beszélve, amikor belebonyolódnak egy-egy kapcsolatba. Belemennek olyan alkukba, hogy csak a fejemet fogom. Ha rég nem volt nője, és jut egy, aki vélhetően megcsalja, inkább vaknak tetteti magát. Egyik kollégámnak évekig nem volt senkije, majd valahonnan szerzett egy nőt, aki képtelen társaságban viselkedni. Péntek esti ivászat, beülünk kedvenc helyre, ő meg hozza a szerzeményét is. A nő állandóan a pofámba röhög, a szavamba vág, egész másról beszél, mint ami a téma.

De a kanja nem szól rá, én meg jófej akartam maradni, így én sem, pedig legszívesebben beszóltam volna, de ugye ilyet nem teszünk. Másik ismerősöm talált egy csajt, aki azt mondta, bejönnek neki a szakállas pasik. 2 hét múlva azt kéri tőle, nem-e borotválná le? A hülye meg meg is tette. Aztán úgy 1 hónap múlva ott is hagyta az a kedves lány... Amikor megláttam szakáll nélkül, sejtettem, miért vált meg szőrzetétől, de azért rákérdeztem. És igazam lett.

Én csak válaszokat keresek, hogy tanuljak belőlük, más kárán, ilyen vagyok, ezen nem tudok változtatni. Kíváncsi vagyok, hova tűntek azok a férfiak, akik képesek még nemet mondani, irányítani, és nem majmot csinálni magukból. Egy régi ismerősömet a csaja rendszeresen lealázta társaságban és később elárulta, hogy otthon gyakran leesik neki egy-egy füles is. Kérdem tőle: és hagyod magad? Válasz: miért, mit csináljak? És amikor egy férfi felteszi ezt a kérdést egy ilyen helyzetben, én csak a fejemet fogom. Amúgy ha ő egy alacsony, szemüveges könyvelő lenne, még elnézem, de fizikai munkát végez, hétvégente focizik, és nem kis darab. Valamit ellensúlyozni próbál a meghunyászkodással? Nem tudom.

Végezetül egy aktuális eset, amiről hallottam egy barátom kapcsán: pár hónapja jár egy nővel, aki 15 évvel fiatalabb nála, tudja, hogy nem lesz semmi, nem fog hozzámenni, mégis elköltött már rá fél millát, egy kis vacsi, egy kis kényeztető hétvége, ruhavásárlás... Ha neki megéri ez. Amúgy fél milla nem olyan elképesztő összeg a mai világban, de az elképesztő, hogy ilyen könnyen sikerül kiszórni az ablakon, mert nem befektetés, hisz annak a kapcsolatnak meg vannak számlálva a percei. És miért fogadja el a nő mindennek tudatában? Miért ne fogadná?

Tudom, hogy nem érdemes a másik dolgával foglalkozni, de szeretném ezeknek a lelki hátterét legalább egy kicsit megérteni. Azt vontam le, hogy az egyszerűbb, kiéhezett és megvezethető férfit könnyen megfogja egy okos nő.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr127264575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása