Én mutattam be neki azt, akiért elhagyott

2015. március 20. 07:59 - csajokespasik

„Nem könnyű túllépni és onnantól levegőnek nézni valakit, aki korábban fontos volt” - nem mindig a jófejség visz mindent, mert sok nőnél a pénz igen erős motiváció lehet egy döntés során. Ha egy nő ára 2-3 ital, és abból egy férfi nem vonja le a megfelelő tanulságot, az az ő baja. Ha van két pasi, mindkettő egyformán helyes, de az egyik gazdagabb, egy mai nő melyiket választaná?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

A csütörtöki témához csatlakozva: valóban van olyan, amikor a férfi dicsekszik azzal, ha a szuper kocsijával szedett fel egy nőt, neki az elismerés, tehát ez a jelenség, amit a levélíró írt, tényleg létezik, de nem általános. A nő szereti, ha költenek rá, és némely férfi meg szívesen is teszi - így valahol ki van egyensúlyozva ez az egész pénz-dolog, kereslet és kínálat, igény és igény találkozik. Bár tény, hogy nemigen lehet egy hosszú távú kapcsolat alapja. Van az a jelenség is, amikor mindent megteszel, mégis kosár, aztán a nő elvárja, hogy vonj vállt és lépj tovább. Ennek a másik oldala, amikor egy férfinak nevezett gyerekből eltűnik az önbecsülés, egy este szánalmasra issza magát és felhívja az ex nőjét, könyörög és sír neki a telefonban.

Eddig legalább nem jutottam el. „Elment, hagyjad, jön másik” – mondják a kívülállók. Hogy ez tényleg működjön, kell egy erős belső tartás, önfegyelem, de kinek van ilyen? Érzelmeink egy része többnyire nem egy levezethető logikai mintán alapulnak. Nem könnyű túllépni és onnantól levegőnek nézni valakit, aki korábban fontos volt. Nem mindig a kedvesség és a nagyvonalúság visz mindent. Volt az életemben valaki, akit fontosnak tartottam és mindent megadtam neki, amit tudtam. Hozzáteszem, reális határokon belül. Lehet, ez volt kevés neki. És még mindig hiányzik. Megtetszett neki egy napszemüveg, bementünk a boltba és megvettem neki. Nem azért, mert le akartam nyűgözni és lekötelezni, hogy tudja, ezért jár nekem valami. Azért mert örültem, hogy boldognak látom, és adhattam valamit valakinek, aki fontos nekem. Ha adsz valamit, működjön fordítva is, persze nem úgy, hogy befektetés, és onnantól elvársz valamit. Az ajándék legyen ajándék valóban. Ma is így gondolom. Aztán egy nap bejelentette, hogy szakít velem. Indoklás: talált másvalakit (akit amúgy én mutattam be neki). És nem egy 20 éves lányról volt szó, aki tulajdonképpen bármit megtehet, mert még a szeszélyessége is olyan édi.

Hol hibáztam? Mindig ügyeltem a megjelenésemre, a modoromra. Odafigyeltem rá és a jelekből arra következtettem, egy pár vagyunk. Minden jól működött. Hogy csak a pénz számít, ez így kijelentve nem igaz, de az igen, hogy bizonyos dolgokat természetesnek vesznek a lányok – innentől a férfi zsákutcában találja magát. Az igaz, hogy a minőségnek meg van az ára, és ha koppan egy pasi, többnyire a pénz hiányával indokolja, miért történt és most miért nincs csaja. Én közepes keresetű vagyok, de belátom, hogy közvetve tényező lehet a pénz. Számít. De ha egy nő ára 2-3 ital, és abból nem vonod le a megfelelő tanulságot, az a te bajod. Egy kevésbé vonzó férfinak jól jön a pénz, hogy szóba álljanak vele, de az ítélőképesség hasznos tud lenni. A pénz lehet döntő ok, mert mindenki boldogabb és kiteljesedettebb, ha van, ebben az esetben nem érdemes képmutatónak lenni. Azt viszont nem tudom elfogadni nőktől, hogy ha épp nincs jobb, addig megteszi bárki, mert a végén kiderül, hogy már eleve egy köztes viszonyként állt hozzá.

A kérdésem lányokhoz szól: Tegyük fel, van két pasi, mindkettő egyforma testi és lelki adottságokkal rendelkezik, de az egyik gazdagabb, kit választanál?

 
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr357285483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hanastazia 2015.03.21. 09:24:04

Arra nem gondoltál, h azért lépett le a barátnőd vki mással, mert a kapcsolatotok ellaposodott? Hogy egyszerűen hiányzott már a kapcsolat eleji láng és annak, hogy elhagyott, semmi köze nincs az anyagiakhoz?

Olyan pedig nincs, hogy két egyforma pasi!!! Azt, hogy egyáltalán tetszik-e egy a kettő közül, azt nem lehet az agynak diktálni. Azzal tudnám elképzelni, h komolyabban megismerjen, aki láttán felszökik a pulzusszámom és a szívem hevesebben ver, akinek imádom az illatát, ha közelebb hajol. És ezt az érzést semmilyen vastagságú pénztárca nem tudja befolyásolni!
De ha egy pasit elhagy egy nő vagy az esti ismerkedéskor mégis mással lép le, könnyebb a saját kudarcot az anyagiakra fogni, mint beismerni, hogy a másikkal egyszerűen csak jobban passzolt a kémia.
Ha téged pedig valóban az anyagiak miatt hagyott el a volt barátnőd, akkor inkább örülnöd kellene neki, hogy időben rájöttél, hogy csak a pénzed kellett neki.
süti beállítások módosítása