A nők javakat keresnek és szépséget kínálnak

2015. március 30. 07:45 - csajokespasik

„A hercegnek előbb le kellett győznie a sárkányt és csak aztán lett övé a lány (utólag talán a sárkánnyal jobban járt volna)” - a nőket nem a hatalom vonzza, hanem a hatalom lehetősége. A hatodik és talán a hetedik érzékük is arra van kifejlesztve, hogy meglássák, kiből lesz nagy ember.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Gondolataim káoszán átszűrődő fehér fényként világított rám a felfedezés, hogy már gyerekkorban eldől, hogy ki, mit fog adni és mit kér az élettől. Mind emlékszünk Disney kalandokkal és tanulságokkal teli világából a gyönyörű királylányokra és hercegekre. Mijük van nekik, ami nekünk nincs? Hamupipőke lehet hogy szegény volt, de szép. Végül a herceg őt választotta. Utánaolvasva szinte minden történetben hercegek nyerték el a lány kezét. Mije van a hercegnek?... $egítek. Rájöttél? Kritizálhatnám tovább Miki egeret meg Donald kacsát, de minek? A lényeg jól látható; és mielőtt csoportos megmozdulás és fáklyákkal hadonászó dühös tömeg gyűlne össze, elmondom, hogy ez így helyes.

A férfiak szépséget keresnek és javakat kínálnak. A nők javakat keresnek és szépséget kínálnak. A világ így kerek. (valójában geoid alakú). De térjünk vissza szőke hercegünkhöz. Miért pont ő a favorit? Gyakorlatilag semmi tulajdona sincs. A kastély(ház), az istálló(garázs) a sok lóval(autóval), stb mind a királyé(apué). Akkor leányunk miért őt választja apuka helyett? Hogy ne kelljen sokat gondolkoznunk, elmondom. Mert egyszer minden hősünké lesz. A nőket nem a hatalom vonzza, hanem a hatalom lehetősége. A hatodik és talán a hetedik érzékük is arra van kifejlesztve, hogy meglássák, kiből lesz nagy ember. Ő tudja ellátni őnaccságát és a porontyokat. Melyik az a szívtelen anyuka, akinek nem a gyermekei biztonsága és jövője a legfontosabb a világon? Na és vajon mi kell ehhez? Mindenki egyszerre mondja! Hátul is: Biiiztos anyaagi hááttér! Amit mivel lehet elérni, kedves uraim? Szorgalmas munkával. Emlékezzünk! A hercegnek előbb le kellett győznie a sárkányt és csak aztán lett övé a lány (utólag talán a sárkánnyal jobban járt volna).

Jöjjön az érem másik oldala. Mit csinálnak a lányok, amíg hercegük a sárkánnyal fogócskázik? Neeem, nem csak ül és vár. Szépítkezik, mert látta a tv-ben, hogy ez a testápoló így simítja a bőrt, ez a parfüm így vonzza a pasikat. Csipkerózsika is aludt 100 esztendeig, mert azt hallotta az Oprah showban, hogy az alvás regenerálja a bőrt és széppé varázsolja. Vajon mivel játszott minden kislány, mielőtt rájött, hogy a kisfiúkkal is játszhat? Barbie babával. Csodaszép hullámos hajú, szőke, karcsú Barbie babával. Mai világban ez számít általános szépségnek. Ezt nevelték belénk. De annak sem kell elkeserednie, aki eltér ettől az "ideáltól". A szépség nem olyan általános, mint azt a legtöbben gondolják. Minek van ennyiféle ember, ha mindenkinek ugyanaz tetszik? Na de nehogy csak egy fegyvere legyen Xénának, amivel harcolhat. Vajon miért őrizte a sárkány a hercegnőt? Bármily meglepő, nem csak hobbiból. Benne van a munkaköri leírásában, hogy védje nemesünk erényét. A herceg kényes állatfaj. Nem vesz fel használt ruhát. Sőt, nemesünk még pofátlanul maximalista is. Bármily meglepő a belső értékekre is kíváncsi. És ilyenkor nem a vese meg a máj állapotára gondol. Mert ha már a tiarás fő felett is eljár az idő, hirtelen a táskák a boltból átvándorolnak a régen oly csillogó tengerkék szemek alá... Mi tagadás, hercegünk se mai bika már, de nem is marha, hogy még egy sárkányt legyűrjön. Ezért még egy feladatot sóz a sors szórója arisztokratánkra. Ugye az agy is egy izom. Ha nem használjuk, elsorvad. Lovagunk meg nem egy mocsári zsurlóért gürcölt ennyit. Végül, ha a listán mindent kipipáltunk, (sárkány legyőzése, vagyon megszerzése, szépség ápolása) akkor hazalovagolhatunk a naplementében és jöhet a jól megérdemelt... (ezt mindenki döntse el maga).

By: H.András87

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr847318794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása