A családos főnököm félredug

2015. március 31. 07:42 - csajokespasik

„Semmihez nem ért, csak a vonuláshoz, kiöltözéshez, meg tán a szájmunkához, nem tudom ezt a részét, abban én nem részesültem” – egy munkahelyi viszonnyal az a baj, hogy előbb-utóbb kiderül és onnantól a főnöki tekintély szinte menthetetlen. Az az okos és isteni főnök miért nem cégen kívül ismerkedik, ha már annyira kell neki? Ja, mert kényelmesebb a házinyulat célba venni.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Kedves CsP blog! Megdöbbenve olvastam egy korábbi írásotokat, a Hisztis nő a cégnél címűt és kísérteties hasonlóságot vélek felfedezni egy jelenleg is zajló történettel. Tulajdonképpen ez ügyből írok Nektek. A főnökünk negyvenes évei közepén jár, nem nagy szám külsőleg, kicsit megereszkedett pocak, és lógó vállak - ami némi kondival még helyrehozható lenne - de azért van egy kiállása. És hatalma, ami szintén nem utolsó. Kb. 8 hónapja van nálunk egy 25 éves csaj. És valahogy összejöttek. Igen ám, csak a főnöknek családja van, feleség + 2 gyerek.

Arról, hogy borult a bili, onnan értesültünk, hogy ha a felesége hívta, már úgy vette fel a telefont, hogy kiment és idegesen fel-alá járkált. Holott korábban simán felvette értekezlet közepén és elcsevegett a nejével, hogy igen, megyünk vasárnap piknikezni, megvesszük azt az izét a Mikinek karácsonyra, stb.. Ha a máskor bűbáj felesége megjelent, elmaradt a szokásos mosoly felénk, meg a szokásos Hogy vagytok?. Valószínű a real patália otthon hangzott el. Próbált úgy tenni előttünk, mintha semmi sem történt volna.

És most néhány szó a szeretőről: szürke kis egér volt, akinek az új „státusz” nyitotta fel a csipáját és adott neki önbizalmat. Az a fajta, aki a butaságát gonoszsággal és rosszindulattal leplezi, ami a legrosszabb kombó. Mindenkibe belekötött, mert tudta, hogy nem túlságosan kedvelt és pletyka tárgya. A valóság az, hogy nem sok joga volt dirigálni, ahol esetleg jogos volt, megragadta a helyzetet, hogy na ugye mégis találtam valamit, és akkor ugrált. De mivel nem állt rangban fölöttünk, nem emelhette fel a hangját, a megcélzott illető pedig finoman leugathatta. A csaj úgy érezte, hogyha a főnökkel kúr, akkor ő is főnök, vagy helyettes, vagy ilyesmi, és a viszony óta teljesen úgy is viselkedett, mint aki tudatában van ennek. Pedig semmihez nem ért, csak a vonuláshoz, kiöltözéshez, meg tán a szájmunkához, nem tudom ezt a részét, abban én nem részesültem.

Harmadik fejezet: A főnök naponta eljátssza a lazázó jó fejet, közben azt fürkészi a tekintetünkben, ki, mennyit tudhat, és mennyire kéne szégyellnie magát a munkatársak előtt? És mennyi menthető még meg a tekintélyéből. Azt hiszi, nem tudjuk, de hát a tények azok tények: a fiók 80%-a képben van.

Igazából egy olyan reakciót szeretnék ma - ami úgysem fog megvalósulni - hogy olyan főnök, vezető, középvezető írjon, aki munkahelyi kapcsolatba bonyolódott, tudja, hogy kinevetik miatta, mégis folytatja. Miért ment bele egy felelőssége teljes tudatában lévő ember? Ennyit ér az önbecsülése? Miért nem a munkahelyen kívül ismerkedik, ha már annyira kell? Ja, mert kényelmesebb a házinyulat célba venni.

 
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr117322260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Janos Mohacsi 2015.04.01. 09:43:34

Csak feltekeny vagy mert nem vagy fonok es nem te cumiztatod es dugod a jo csajokat!!
Persze a kiscsaj attol meg nem lesz "valaki" munkaugyileg, hogy a fonokot lecuclizta. Viszont ha afonok ertekezlet kozepen tarsalog a feleseggel, meg a feleseg csak ugy bejarogat a munkahelyere, akkor az vagy kis ceg lehet vagy nagyon nem komolyan es jol mennek ott a dolgok.
süti beállítások módosítása