A pasim kipróbálna egy másik csajt is

2015. április 27. 08:08 - csajokespasik

Ha a pasid próbakörre vinne egy másik nőt, less bele a telefonjába, ha úgy adódik, hogy lásd, kivel is állsz szemben. Posztolónkat megdumálta az alfahím, hogy bár szereti őt, meg minden, de lenne egy másik nő, akit egyszerűen nem hagyhat ki. Engedélyt kér, hogy megkóstolja, de mi van, ha utána mégsem jön vissza?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

4 hónapja vagyunk együtt és elérkeztünk szerintem az első válsághoz. Ugyanis eddig minden jó volt mindkettőnk részéről, amíg be nem vallotta, hogy megjelent egy nő, akibe régebben nagyon bele volt zúgva, és találkozni akar vele. Az, hogy ezt így elmondta, jó pont, legalábbis így vélem, mert nyugodtan intézhette volna az egészet a hátam mögött. Beszélgettünk, kicsit kiborultam. És most ott tartunk, hogy nem tudja eldönteni, kilépjen-e ebből a kapcsolatból azért, hogy megkóstolja a másik lányt. Aztán olyasmit mondott, amit én úgy értelmeztem – nagyon bonyolultan fogalmazta meg, de hát persze, menteni akarja a becsületét és engem összezavarni - lennék-e olyan türelmes és rendes, hogy szünetet tartunk, amíg dönt?

Magyarán, amíg ő kipróbálja a másik autót... Ez nekem nagyon rosszul esett. De ez a négy hónap még nem garancia semmire sem. Azt mondta, szeret, velem (is) akar lenni, csak adjak neki időt, hogy tisztázza magában a dolgokat. És majd keressem (ÉN!) hogy hogyan döntött. Történt még egyéb is, de nem fejtem ki, mert hosszú és fölösleges. Most arra készülök, hogy belenézek a telefonjába, ha úgy adódik, hogy mennyire komoly ez a nő. Konkrétan az lenne a kérdésem, hogyha úgy dönt, hogy folytatni akarja velem, és tisztázta magában az érzelmeit, akkor várjak rá, vagy azzal csak magamat alázom meg? Egyszerűbb lenne alkudozás helyett lezárni, és nem túráztatni magam rajta. És ha utána folytatjuk, hogyan nézzek majd rá? Mert az az emlék egy megtörtént dolog lesz, ami nem fog csak úgy eltűnni. És ha jön még egy „álmai nője”?

Az én oldalamról nézve a bizalom megingott, az ő részéről meg minden rendben, és ha nagyon akadályozom, legközelebb talán már hazudni fog. Az is kérdés, hogy miről szólt eddig a kapcsolatunk? Tudom, hogy ezek után nem lesz már semmi olyan, mint volt, egy tiszta, normális kapcsolat. Mi egyéb lehet még belőle? Biztos, hogy már sosem fogok megbízni benne.

 
2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr727401888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

huracan1 2015.04.28. 07:55:24

"Az, hogy ezt így elmondta, jó pont, legalábbis így vélem, mert nyugodtan intézhette volna az egészet a hátam mögött."

Na igen, így is fel lehet fogni. Az, hogy csak hátba csapott egy szívlapáttal, jó pont, hiszen ki is belezhetett volna. Ebből kiindulva örülj, hogy őszintén dug félre, legközelebb is el fogja mondani, ha félre akar lépni. Ez jó pont. Őszinteség rulez. :D

ahuva 2015.04.28. 13:26:40

Legyen már egy kis önbecsülésed. Ez a vonat már elment, es hidd el, hogy jobb lesz Neked így. Keress olyan pasit, akinek tényleg Te kellesz, és nem csak addig, míg felbukkan valaki számára vonzóbb.
süti beállítások módosítása