Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A barátnőm nem szereti a szexet

2015. április 28. 07:48 - csajokespasik

„Hogy ez mekkora akadályt fog jelenteni későbbi életünk során, kitalálható. A külső adottságai szerintem megvannak, csak ez önmagában nem sokat ér” - ebben az esetben sok tanácsot lehet adni: türelem, mély beszélgetések, és mindezt úgy, hogy ne éreztesd, elvárásaid vannak vele szemben, se azt, hogy hibásan működik. Talán valami múltbéli trauma az oka, talán gyárilag ilyen. Ágypanasz a 30-as övezetből.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Tapasztalataim: ahogy figyelem, a 20-as nők még válogatnak, ha megtehetik, ellenben ott van bennük az, hogy ebben az időszakban még nem sok tapasztalatuk van – vagy csak azt hiszik, hogy van - szerencsés esetben, mert ismertem olyan nőt, aki számolta az addigi embereit, és 24 évesen valami ötvenen túli számnál tartott. Azért ez valahogy nem természetes számomra és nem is túl vonzó. Mindenkinél az első kapcsolatok alapozzák meg a későbbi gondolkodást, hozzáállást, és viszik el ilyen-olyan irányba. A 30-as nők kicsit már kétségbeesettek, elhiszik, hogy akaratosnak kell lenni és számítónak, ha célhoz akarnak érni + levédeni magukat, mert a világ is ilyen már.

Néha mogorvák, néha cinikusak, türelmetlenek, pedig belül kedvesek lennének amúgy, csak már sokat csalódtak és össze vannak törve. A 40-es korosztály már alább adta, nyitottak és szívesen fogadnak mindenkit - bár néha ők is képesek úgy viselkedni, mint a húszasok, egyrészt, mert azt hiszik, az a vonzó, ha egy érett nő úgy tesz, mint egy bakfis. Másrészt fiatalabbnak érzik magukat, ha elfelejtik, hány gyertya is kerül arra a tortára idén. De a tények ettől még tények maradnak. Jó, tudom, nem az számít, hány éves az ember, hanem az, hogyan tartja magát: láttam olyan nőt is, akit ránézésre 30-32-nek saccoltam, aztán kiderült, hogy a 42. életévét tapossa... Mondjuk se család, se gyerek nem volt.

Van olyan nő is, aki be akar férkőzni hozzád, felderít, és van, amelyik nem tudja, mit akar, még 40 éves fejjel se. Volt egy nő, akivel nagyon jól elbeszélgettem egy közös társaságban. Aztán bejelölt, ő, engem, és napi szinten írdogált. Hónapokon át olyanokat írt nekem, hogy lelket öntök belé, és írjak neki minden nap szépeket, és nem lenne-e baj, ha ő is írna szépeket nekem... De amikor találkozni akarok vele, lemondja, utána már nem is válaszol. Miért csinálta? Hát, mert férjnél volt. Kellett egy kis veszélytelen önbizalomturbó.

Én 37 éves vagyok és van most egy 28 éves gyönyörű barátnőm. Három hónapja vagyunk együtt. Sokáig csak álmodoztam róla, mi lenne, ha ilyen nőm lenne. És most megkaptam. 1 hónapja lakik nálam. Semmi más gond nincs vele, csak olyan, mintha egy fadarabbal lennék az ágyban.

Mintha csak elviselné a szexet. Jogos a kérdés: miért csak most tűnt fel, az elején nem ilyen volt? De, csak azt hittem, ez valami görcs nála, ami útközben majd elmúlik...

Nem akarom bántani, mert tudom, hogy eddig nem sok komoly kapcsolata volt. Lehet, hogy emiatt a dolog miatt. Persze ezzel nem dicsekedett, lehet, nem is tudja. Olyan, mintha a szexuális fejlődése elmaradott volna. Hogy ez mekkora akadályt fog jelenteni későbbi életünk során, kitalálható. A külső adottságai szerintem megvannak, csak ez önmagában nem sokat ér.

Azt a tanácsot kaptam, adjak még időt neki, simán működhet ettől még a dolog. Beszélgessek vele sokat, ne éreztessem vele, hogy mi a baj (főleg gondként ne), de vezessem rá. Tanítsam meg rá, mert lehet, hogy azt hiszi, ez a szex, ezt látta, vagy valami trauma érte korábban. Mindezt úgy, hogy ne tűnjön fel neki. Szeretném vele folytatni. Tanulság: ha megvan az ideális, utána azon aggódsz, mikor veszted el és mi lesz a probléma majd, és ezzel szembesülni tényleg nem jó. Nincs tökéletes ember, tudom, én sem vagyok az.

 
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr767404782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

esprit 2015.04.28. 19:15:39

Elárulok egy titkot. A megoldás kulcsa: ELŐJÁTÉK! Nyalni-falni, csókolni simogatni.....és a nők 80-90%-a normál kefélés közben nem tud elélvezni. Van egy csodás szerkezet a nyílás felett, ezt úgy hívják, hogy csikló. Nem tévesztendő össze a siklóval! Ha ezzel megfelelő módon bánsz, akkor a fejed letépi az élvezettől.
süti beállítások módosítása