Elhárítok egy bunkót és máris ribanc vagyok

2015. május 04. 07:44 - csajokespasik

„Ha egy szórakozóhelyen kapásból visszautasítom a szép szál kopasz sörszagú izomagyú úriembert, aki rám ül és fogdos, akkor beképzelt ribanc vagyok” - Posztolónk úgy véli, egy mai átlagpasi egy műkörmös, szolizott macskát keres, aki dorombol neki, vidám, pörgős és sokoldalú. Olyan nő kell neki, aki rángatható, megcsalható, befolyásolható és az ágyban lenyűgöző. Nincs múltja, nincs önbecsülése, nincs véleménye – és Levélírónk nagyon nem ilyen.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Hol is kezdjem? Nem volt vidám fiatalkorom, szüleimnek volt egy csúnya válása, (persze, melyik szép?) röviden: anyu eltűnt a képből, apu meg a barátnőjével vigasztalta magát. Gyakran én főztem, mostam az öcsémre, meg az apámra, ha elmerült az önsajnálatban. Sokszor voltam letört, és ha nem volt jó kedvem a suliban, rám szálltak, kinevetett a gazdag csaj, akit a maffiózó apukája tömött pénzzel, megjegyzést tett az egyszerű ruhámra, aztán felhívta a figyelmem az ő márkás csukájára, farmerjára, elmesélte, milyen sokba került, amit apuka vett, és ecsetelte, melyik szigetre mennek nyaralni.

Míg az osztálytársaim azzal foglalkoztak, hogy melyik sztár melyik sztárral feküdt le, és a legújabb videojátékok meg mobilok kötötték le őket, és a divatos aktuál-zene, én abban voltam jártas, melyik boltban vannak akciók és hol olcsóbb a mosópor. Mikor minden lány festette a haját, én hagytam natúr. A hajfestés, mint az önkifejezés és lázadás egy esetleges megnyilvánulási formája, az én életemben úgy mutatkozott meg, hogy nem csináltam - így ezzel lettem rebellis. Ez is egy ellenállásként hatott velük szemben. Nem is hívtak magukkal, szinte soha, vagy csak nagyon ritkán. Nem voltam népszerű a fiúk körében sem, mert ők többnyire csak egy fiatal háztartásbelit láttak bennem, aki örökké le van törve, és ez nem trendi, nem szexi, nem menő – Ezek az alapok. Tehát mára kialakult bennem egy erős megfelelési kényszer. Ami egy hibás felfogás, tudom, és egy rossz képet fest elém, mit kell elérnie egy mai modern webkettes nőnek, hogy szeressék és népszerű legyen. És ha jó társat akar, ha akar egyáltalán.

Van egy sorstársam, 26 éves, aki azt mondta, neki nem kell senki és a magányra rendezkedett be, mert egyszerűen nem bírja a feszültséget, ami a kereséssel jár, és már csalódott eleget, feladta. Nem bírja elviselni, ha egy pasiban csalódnia kell. Pedig kell.

Ma:  hogy ha néha ki merészelek öltözni, akkor egyből: „Né' má' a ribancot, de kirakta magát, biztos hiánya van, nagyon akarja” Ha egy szórakozóhelyen kapásból visszautasítom a szép szál kopasz sörszagú izomagyú úriembert, aki rám ül és fogdos, akkor beképzelt ribanc vagyok. Ha ismerkedős oldalakon azt írom a nálam 15 évvel idősebb úriembernek, nem hiszem, hogy engem keres és működni fog, máris válogatós ribanc vagyok újfent. Aki biztos azért passzol, mert egy 18 éves tüzes pasiról ábrándozik, és amúgy mindenkivel összefekszik, csak vele nem. Mert ilyen a természete. Ha azt kérem, lassítsunk, máris frigid vagyok és unalmas és egyből otthagynak, mert úgysem lesz semmi, minek vesztegetnék velem az időt, amikor annyi más nő várja őket. - most akkor mi a jó? Ki érti ezt a világot, ami teljesen önellentmondásosan, már-már abszurd módon működik?

28 éves vagyok, eddig 3 komolyabb kapcsolattal a hátam mögött. Keresek, próbálkozom, és nem vagyok válogatós, de ezek miatt nagy bennem a bizalmatlanság és az ellenállás a másik nem iránt. Szóval, amikor az értetlen és bonyolult nős sztorikat olvassuk és teregetjük, valamit nem árt figyelembe venni. Mi van, ha a lelki defektjének valami oka van? Mert senki nem lesz magától ilyen. A mai átlagpasi egy műkörmös, szolizott macskát keres, aki dorombol neki, vidám, pörgős és sokoldalú, akinek nincs semmi baja. Az a tapasztalatom, hogy a pasinak egyszerű, buta nő kell, aki rángatható, fegyelmezhető, tanítható, megcsalható, befolyásolható és az ágyban lenyűgöző. Nincs múltja, nincs önbecsülése, nincs véleménye, a világ csak megtörténik körülötte – tehát nem én.

Vannak olyan nők, akik valóban megérdemlik a kritikát, akik csak üresen ígérgetnek, szívatják a másik nemet, több vasat tartanak a tűzbe és kihasználnak mindenkit, várják az alkalmat és csak a pénzed meg a kocsid nézik. De nem mind. Adok magamra, járok úszni, otthon tornázom, a gerincem miatt kell. Nem állok rosszul. Nem vagyok hangos, se feltűnő. Az is kérdés, hol lesz az a férfi mellőled, ha 30 évesen valamiért lebénulsz, 45 évesen szívbajod lesz, vagy ha 50 évesen le kell venni az egyik melled? mennyire lesz kitartó a párod?

Azt mondták, kár értem. Szerintem minden hasonló sorsú férfiért és nőért kár...

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr957428270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása