A férfi dugópajtást akar. A nő párkapcsolatot

2015. május 05. 07:35 - csajokespasik

„Ha egy nő érzelmileg ki van elégítve, akkor boldog, és nem lesz belőle sárkány. Ha egy nőnek jó a szex a férfival, állandóan szexel. De a legtöbb férfi azt hiszi, amit művel, az szex” - egy nő számára a szex sokkal intimebb dolog, mint egy férfinak. Néha a nő azt hiszi, ha a férfi öleli, és egész éjjel hozzábújik, akkor nagyon szerelmes belé. Majd akkor jön rá, hogy ez mennyire nem igaz, amikor a férfi egy másik nőhöz bújik ugyanígy. Egyetlen probléma áll a családok és kapcsolatok 90%-ának boldogtalansága hátterében.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

A Nem ő kell nekem, hanem én kellek neki c. sztorira reagálnék, mivel a szerzője azt írta, hogy szeretné megérteni… A sok ötletből néhány biztosan stimmel. A férfi dugópajtást akar. A nő párkapcsolatot: a férfi egy olyan nőre vágyik, akivel nem költözik össze, nem együtt élik a hétköznapokat, nem együtt tervezik az életüket, hanem aki rendelkezésre áll, amikor a férfinak kedve van találkozni, kedve van szexelni. Nemcsak rendelkezésre áll, hanem közben kedves, odaadó, mosolyog. Lehetőleg ételt is készít és megmasszírozza a férfit. És azokon a napokon, amikor a férfi nem keresi a nő társaságát és nem jelentkezik, akkor a nő legyen csöndben, és ne keresse a férfit. Ne akarja megbeszélni a mindennapi történéseket, ne akarjon a férfi életének a része lenni, csak ha a férfi éppen arra vágyik. Legjobb volna egy olyan nő, akin van egy on/off gomb. És akit, amikor épp nem vágyik rá a férfi, simán ki lehet kapcsolni.

A nő készítse el a finom vacsit, és mikor vacsi közben a munkahelyi problémáit szeretné elmesélni, akkor uppsz, ki lehet kapcsolni. A nő lepje meg a férfit szülinapján tortával és egyéb meglepetésekkel, de a nőt nagyon praktikusan off üzemmódban lehetne tartani a nő szülinapján.

A nő arra vágyik, hogy a férfi a társa legyen. Akivel együtt tervezik legalább az elkövetkező hónapokat. Akivel megbeszélheti, hogy mi történt vele, akitől megkapja azt a törődést, figyelmet, kedvességet, amit a férfi mindig elvár tőle.

A férfi semmi kötöttséget nem akar, csak annyit, hogy a nővel bármikor lehessen szexelni, amikor eszébe jut. A nő arra vágyik, hogy egy év kapcsolat után összeköltözzenek, és közösen éljék a hétköznapokat. Közösen vegyék ki a háztartási és egyéb munkákból a részüket. A férfi két év után sem akar semmi közöset, eszébe sem jut. Nem pár kell neki, csak dugópajtás.

Biztos hogy a nő sem tökéletes. Senki sem az. De a férfi összezavarja a nőt, mert sokszor kedves és törődő, de csak mikor a férfinak ahhoz van kedve. Ha a nőnek máskor lenne szüksége a férfi kedvességére, a férfi fel sem veszi a telefont. Nem ér rá a nőre, csak akkor, amikor ő maga kezdeményezi a találkozást.

„Az utolsó beszélgetésünk (telefonon) az volt, hogy számon kérte, miért nem hívtam őt egy programra. Én meg írtam, hogy küldtem neki meghívót fészen. Biztos látta. Erre azt mondja, látta, csak őt személyes üziben, vagy telefonon illik hívni... És biztos még 200 embernek is elküldtem azt a meghívót, vele együtt. Azt mondtam nem, képzelje el, csak 4 embernek, ebből egy ő volt.”

Igen, a nőnek nagyon rosszul esik, ha kétéves kapcsolat után nem lehet egy programot személyesen vagy telefonon, ímélben megbeszélni, hanem kap egy körüzenetet, ennyi. Ha párbeszéd van, akkor tud a nő válaszolni, hogy ráér-e vagy sem. A körüzenetből csak azt érzi, hogy a férfi számára teljesen lényegtelen, hogy megy a nő vagy sem. Azért érzi ezt a nő, mert ez az igazság.

„Két éve vagyunk együtt, és az ilyen kis sz*rságok miatt fog tönkremenni az egész.”

A nő azt éli meg, hogy a férfi csak szexre tartja, és nem párkapcsolatban vannak. Ez nem kis szarság a nő számára, hanem a legfőbb lényeg.

„Rájöttem, hogy ma már egy kapcsolat csak akkor működik, ha drámákra és vitákra van felfűzve.”

Mindenki boldogságra és békességre vágyik, szeretetre, összebújásra. Mindenki. Soha egyetlen nő sem vitázik ok nélkül. Ha valaki ún. hisztizik vagy ún. drámázik, akkor annak valami baja van. Tudniillik, akinek semmi baja, az boldog és mosolyog. Lehet, hogy a nő nem jön rá, hogy mi a baja, vagy nem bírja megfogalmazni, vagy nem meri megfogalmazni. Vagy fél. Sokszor ezért mást mond, mintha az lenne a baja, vagy nem mond semmit. Fél, hogy kimondja: „Figyelj, te nem szeretsz engem eléggé. Ez nekem kevés”. Fél kimondani, mert akkor rájönne, hogy nem szeretik. Csak ez egy nagyon nehéz érzés, mert valódi szeretetet addig sem kapott, és tán soha nem is fog. A többség megalkuszik, félszeretetekben vagy negyedszeretetekben élnek. A nőnek nem drámázásra van szüksége, hanem megbecsülésre. Azért drámázik, mert nem kap megbecsülést, nincs párként kezelve.

Fentebb a nő nagyon pontosan elmondta, hogy mi a baja: a körértesítés. MI ennek a mögöttes jelentése? ’Az a bajom, hogy nem partnernek kezelsz. Nem megbeszéljük, hanem egyoldalúan értesítesz. Nem a MI időnkről van szó, hogy azt hogyan osztJUK be. Hanem van TE-idő és ÉN-idő. Nincs MI. Sosem volt. Nem arról van szó, hogy mit csinálunk együtt, hova megyünk együtt. Hanem arról, hogy van egy program, ha akarok mehetek, de téged nem érdekel, hogy megyek vagy sem, legalábbis nem jobban, mint hogy azok mennek-e, akik még címzettjei voltak az értesítésnek.’

A nő számára a szex nagy intimitás. A nő képtelen felfogni, hogy a férfi számára nem az. A nő azt hiszi, ha a férfi öleli, és egész éjjel hozzábújik, akkor nagyon szerelmes belé. A nő majd túl későn jön rá, hogy ez mennyire nem igaz. A férfi majd egy új nőhöz is hozzábújik, ha épp jól esik neki.

„ 2 év alatt ilyesmit már többször eljátszott, és szerintem azt akarja, hogy én járjak utána és tartsam életben a kapcsolatot, udvaroljak neki naponta és az életem csak körülötte forogjon. Minden róla szóljon és ha ezt nem veszem tudomásul, jön a bünti meg a sértődés.”

A férfi jól érzi. A nő tényleg arra vágyik, hogy a férfi fenntartsa a kapcsolatot és hogy udvaroljon. MI EZZEL A GOND? Ez a normális (= a nő számára lelkileg kielégítő) párkapcsolat! A „csak körötte forogjon” hazugság. Az a másik véglet. A férfi napokig nem hívja fel a nőt, és ímélt sem ír. Nem beszéli meg a nővel a következő hónapok programjait, nincs közös élet. Ez az egyik véglet.

„Udvaroljak neki naponta…” Ha egy férfi azt mondja, gond számára az udvarlás, azzal ezt mondja: ’gond számomra, hogy figyeljek rád, gond számomra, hogy boldoggá tegyelek. Nem érdekel a boldogságod, engem az én boldogságom érdekel. Gond számomra, hogy meg KELL dicsérjelek, gond számomra, hogy elismerjelek (mint nőt, mint embert). Gond számomra, hogy a páromként kezeljelek.’

„Most vagy így hagyom és várok, vagy jövő héten lesz egy esemény, amire megint hívnom kéne.” KÉNE. Ez a kulcsszó. Ha a férfi nem szeret a nővel együtt lenni és nem szeret vele találkozni, ha kötelességnek és korlátnak él meg egy kapcsolatot, akkor vagy nem szereti a nőt, vagy túlságosan gyerek és/vagy érzelem- és empátiaszegény ahhoz, hogy valaha fenntartson egy jól működő szeretetteli párkapcsolatot.

„Eddig elnéztem.”

A) A férfi hős. Aki tűri, hogy a nő teljesen ok nélkül drámázik.

B) A nő számon kéri, amikor érzi, hogy semmibe van véve.

A férfi és a nő együtt marad. A férfi 5 év múlva panaszkodik az egyik haverjának, hogy nincs szex, és a nő sárkány lett. Véletlenül a szomszéd asztalnál ül egy ismeretlen nő, aki mindezt hallja, és épp olyan hangulatban van, hogy feléjük fordul, és ezt mondja: „Mindig egy férfi csinál sárkányt egy nőből. Ha egy nő érzelmileg ki van elégítve, akkor boldog, és nem lesz belőle sárkány. Ha egy nőnek jó a szex a férfival, állandóan szexel. De a legtöbb férfi azt hiszi, amit művel, az szex, de az nem szex, hanem dugás. A legtöbb nő, ha nem élheti meg, hogy szerelmesek belé, érdektelenné válik a szex iránt.”

A fer eljárás az lenne, ha a férfi az elején megmondaná, hogy csak dugópajtit keres, nem akar sem beszélgetést, sem összeköltözést, sem közös teherviselést, pláne nem udvarlást. És legyen a férfi azokkal a nőkkel, akik erre igent mondanak. De a férfi trükkösen mit csinál? Néha kedves, és a nő elhiszi, hogy mégiscsak szeretve van. De nincs.

A férfi mint egy állatról beszél a nőről: „elhajtani sincs kedvem”. A nő pontosan érzi a tisztelet és megbecsülés hiányát. Ezért ún. drámázik. A férfi be is vallja, hogy nem fontos számára ez a kapcsolat: „Ha nyilván lőttek a kapcsolatunknak, akkor elfogadom és nem fog letaglózni a hír.” A nő azért drámázik, mert érzi, hogy nem fontos a férfi számára a kapcsolat. A nő mégis folyton reménykedik, mert a barátnőjével megesett, hogy dugópajtásból párrá vált. Ez a nagyon ritka, véletlen kivétel.

„Pasiként szeretném megérteni, miért ő rombolja le, amikor látszólag ragaszkodik hozzám és velem akarna lenni?” Nem a nő rombolja le. A nő párkapcsolatot akar, a férfi dugópajtást. A férfi soha nem fogja megérteni, hogy mire van szüksége a nőnek, és soha nem is fogja neki megadni. A férfi talán nem is akarja megérteni, hogy mire van szüksége a nőnek, a férfi szeretne néha szexet és kényeztetést, ennyit akar. Pedig ha megértené, mire van a nőnek szüksége, lenne szex, kényeztetés és nem lenne drámázás. A legviccesebb, hogy amire egy nőnek szüksége van, feleannyi energiából kivitelezhető, mint a viták. Csak ehhez kellene az a szemlélet, hogy ha a nő, akit szeretek, panaszkodik, akkor megpróbálok végére járni, hogy pontosan mi lehet a baja. A legkönnyebb a panaszkodást drámázásnak hívni és megsértődni. A legkönnyebb azt mondani, hogy a nő „ezt már többször eljátszotta”, ahelyett, hogy árnyaltan kikutatni és megbeszélni, vajon mi baja a nőnek, miért boldogtalan. A férfit azonban egyáltalán nem érdekli, mi a tényleges problémája a nőnek. A férfi számára a nő csak nyűg, ha az éppen nem főz vagy nem szexel.

„Vagy én nem látok valamit?” – kérdezi a férfi. Igen, jól látod, semmit nem látsz. Mindig mind a két fél a hibás. Fentebb csak soroltad a nő hibáit. És magadról elfeledted felvállalni, hogy miket hibázol. Megírtad, de azokat nem tartod hibáknak: nem vagy figyelmes, nem akarsz együtt élni, nem akarsz udvarolni, nem akarod felhívni a nődet, ha egy programot kellene megbeszélni, nem is akarod megbeszélni stb. És szerinted ezek rendben vannak, de ha ezektől a nő kiborul, akkor a nő a hibás.

A férfi akkor élné meg, hogy a nő szereti, ha a nő sosem veszekedne vele. De a nő azért veszekszik, mert megéli, hogy a férfi nem párként kezeli.

Jó alap egy tipikus magyar házassághoz, ahol a felek több évtizede együtt vannak, a férfi magát egy türelmes hősnek állítja be, aki rengeteget TŰR a feleségétől, miközben nem veszi észre, hogy a nő azért vált olyan elviselhetetlenné, amilyenné vált, mert a férfi szinte minden lelki és fizikai terhet a nőre hagyott, és a nő összeroppant és boldogtalan. A férfi nem kímélte a nőt, nem segített eleget, nem dicsérte, DE meglepődik, hogy milyen állapotba került a nő.

(Fenti nő kedves, odaadó, házias, kényeztető mondjuk. Vannak másmilyen nők is. DE sok nő azért szokott le jelzett jó tulajdonságokról, mert nem kapják meg a férfiaktól mindazt, ami számukra lelki igény: a felvállalást, a lelki biztonságot. Ördögi kör.)

 
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr517431126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lehoz Tamas 2015.05.06. 14:20:59

Tehat azt mondod, a foldon el 4 milliard no aki mind kapcsolatot akar 3 milliard ferfi aki meg csak dugni? Hany embert kerdeztel meg, mekkora minta alapjan mondod azt a fold teljes lakossagara, hogy ilyen vagy olyan?
süti beállítások módosítása