Ha látni akar, az 2.725 forintba kerül

2015. május 06. 07:46 - csajokespasik

„Ez mind szép, de mind a jövő, és jelenleg azt látom, hogy egyedül él, nem is rosszul, mert látom, nem unatkozik” - a pasi fürdőruhás lányokkal szórakozik, míg a barátnő tőle 140 kilométerre van. Szabadsága korlátlan, hiszen az érintett fél nem fog hirtelen betoppanni. Amúgy a barátnő simán odaköltözhetne, de amikor ez szóba kerül, a pasi hülyeségekkel hárít.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

A párommal másfél éve vagyunk együtt, távkapcsolatban. Ő a fővárosban él, én Egerben. 140 km., és ha látni akarjuk egymást, az 2.725 forintba kerül, hacsak a vonatról beszélünk. Egyikünket sem vet fel a pénz, engem különösen nem, mert február óta álláskereső vagyok. Amikor szó volt róla, hogy esetleg hozzá költözöm, két hét múlva hirtelen meggondolta magát. Azt mondta, inkább mégse, mert nem elég nagy a lakása kettőnknek. Nem tudom, mit gondol az igényeimről, de azért egy elég tágas lakásban él, és akár még négyen is kényelmesen elférnénk benne.

Nem rég azt mondta, hogy eladja a budakalászi telkét, amit nem használt soha, csak megörökölte, és akkor vesz egy nagyobb valamit. De erre semmi szükség, és úgy érzem, ez csak időhúzás. Én, hogy most nincs állásom, fel tudnék költözni hozzá. Ellenben a Közösségin látom, milyen jól érzi magát néha nélkülem is, amikor olyan nőkkel mutatkozik, aki a profiljára fürdőruhás képet töltött fel... Ezt meg is mondtam neki, és azt mondta csodálkozva, hogy ne nyugtalankodjak, ilyen nőt senki nem vesz komolyan, mert ha valaki ilyen képet „hord” amit vadidegenek is láthatnak, arról azt gondolják, könnyű vérű nő és az önimádásról szól az élete, sértő a feltételezés is, hogy ő olyannal csalna meg, egyszerűen csak az ismerőse, akivel néha összefut. Nézzem meg, ahogy az ismerősei összetrollkodják az oldalát és nem tiltja le őket, tehát vagy nem veszi észre, hogy szívatják, vagy annyira naiv, hogy nem érzi. Amúgy a csajnak jó alakja van, de ennyi még ne jogosítson fel egy 21 évest, hogy kirakja magát.

A párom mániája egy Pest környéki kisebb családi ház, azon a részen, ahol született és oda akar költözni, ami félig város, félig zöldövezet, pont jó minden. És úgy képzeli, majd oda költözöm vele. Már ki is nézett pár házat, átküldte a képeket, szép meg minden... szerinte befektetésnek sem utolsó. Ez mind szép, de mind a jövő, és jelenleg azt látom, hogy egyedül él, nem is rosszul, mert látom, nem unatkozik. Egyszer megemlítettem neki, hogy ez így olyan, mintha légvárat építene nekem. De majdnem veszekedés lett a vége. Azt mondta, ne törődjek ezzel, bízzam rá. Nem tudom, meddig tarthat ez az állapot, és meddig várjak, illetve meddig ne szóljak bele.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr567433776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása