Miért érdeklik a régi kapcsolataim?

2015. május 13. 07:49 - csajokespasik

„Gyakran többször ugyanazt kérdezi meg, csak máshogy, mint egy nyomozó, aki össze akar zavarni, hátha ellentmondásba keveredek” – az exek utáni faggatózás 1 hét ismeretség után még elmegy, hiszen a feltérképezési fázisban vagytok, de két hónap után már idegesítő.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Két hónapja van egy barátnőm, és bár eddig is volt olyan, aki az exeimről faggatott, de ők egy idő után abbahagyták. Nem tudom, miért fontos ez, és milyen következtetéseket von le azokból a válaszaimból, amik olyan kérdésekre vonatkoznak, hogy „mennyi ideig jártunk, miért lett vége, mennyi szünetet hagytam két nő között?” És kezdem unni. Rólam azt érdemes tudni, hogy nem vagyok túl udvarias fickó: pár napja egy volt osztálytársnőm 10 év után bejelölt, megnézte a képeimet, majd aláírta, hogy az egyiken úgy nézek ki, mint egy kábszeres, én meg megírtam neki, hogy ő meg minden képen úgy néz ki, mint egy travi.

Hát letiltott. : )) Nem vettük fel a régi kapcsolatot, hogy nosztalgiázzunk. Szóval, velem nem lehet nagyon szórakozni, mert többnyire gondolkodás nélkül reagálok. Főleg ilyen esetben. És ha igazságtalannak érzem, nem is bánom. Szóval, ezek a kérdések nem csak néha, hanem minden alkalommal előkerülnek. Ha azt mondom, ne gondoljon semmi rosszra, vagy nem szeretnék róla beszélni, azt hárításnak veszi, ergo: titkom VAN előtte. Nagyra értékelném, ha abbahagyná, de ezt megint nem mondhatom. Próbára teszi a türelmem, és eddig vele nagyon elnéző voltam.

Megmondtam, amit megmondtam: nem beszélek mellé, nem hazudok, és amire van kedvem, arra válaszolok. Értem, hogy számára szükséges, hogy rendesen megismerje a másikat, de egy idő után ezek a kérdések már fölösek. Hiszen válaszolok rájuk. Gyakran többször ugyanazt kérdezi meg, csak máshogy, mint egy nyomozó, aki össze akar zavarni, hátha ellentmondásba keveredek :)) Az első hét ismeretség után még betudtam annak, hogy feltérképez. De ez már illúzióromboló. Rendben, hogy meg kell adni neki a lehetőséget, hogy eldöntse, kellek-e, meséltem magamról eleget, nem kell már az ismeretség ezen szakaszán a faggatózás. Szerintem olyan baja lehet, hogy azért szakítottak vele, mert hazudtak neki és nem akar megint csalódni, be szeretné biztosítani magát. Vagy egyenesen azért hagyták el, amit most csinál.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr87455502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása