Pornózni ment a menyasszonyom

2015. május 20. 07:34 - csajokespasik

„Egyből fizetnek is 30 ezret a castingért. Egyből összeállt a kép. Rákérdeztem, hogy pornó-e, mert annál fizetnek helyben” – hiába a közös élet, a kiskutya és a nyaraló, ha a barátnő izgalmas karrierre vágyik. Ha a csajod egy szép napon azzal áll elő, hogy erotikus, büntetős videókban fog szerepelni, minden türelmedet elő kell szedned, ha folytatni akarod vele. Ha fiatal vagy és kell a pénz, szabadon választhatsz a klasszikus tévutak közül.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Nagyon kemény heteket éltem át, és nem tudok kihez fordulni tanácsért, így feldobom itt a témát. Tanulságos lesz. Hogyan mehet el titokban szado-mazo pornóban szerepelni egy normális, őszinte, gyönyörű, jó anyagi helyzetben lévő, házias menyasszony? Hát így. A sztori háttere: 28 éves budapesti vállalkozó vagyok, nevezzünk Gergőnek. 18 éves korom óta családi okok miatt egyedül tartom el magam. A semmiből, üres zsebbel felépítettem évek alatt egy 25 fős vállalkozást, ami 6 éve igen jól működik. Nem vagyok újgazdag, de van egy kis lakásom Pesten, egy vízparti telkem, egy szerény autóm és kényelmes életet biztosító fizetésem.

1-2 éves kapcsolatokból négyen, futó kalandokból tucatnyin vagyok túl, ami jelen társadalmunkban szerintem egészségesen átlagos szám. Ha valami nem működött, nem ragadtam le, nem raboltam a másik idejét sem. Azért fontos ez a sztorihoz, mert megmutatja, hogy jelen válságos és tanácstalan helyzetembe nem "zöldfülűként" kerültem, hanem bőséges, összehasonlítási alapot adó párkapcsolati tapasztalat birtokában.

Másfél éve megismertem egy lányt, nevezzük Zsófinak. Zsófi 25 éves, okos, intelligens, nyitott, őszinte, gyönyörű és mindemellett házias, gondoskodó lány. 10 év útkeresés után el sem hittem, hogy létezik ilyen. Azonnal egymásba szerettünk, hamar össze is költöztünk, lett kiscicánk, kiskutyánk, remek és őszintén összetartó családra találtunk egymás rokonaiban. A testiség mindent felülmúlóan jó volt köztünk (máig az). Ha órákig gyengéden szerelmeskedtünk az volt a csoda, de ugyanúgy azt is imádtuk, ha Zsófi pl. mosás közben csak kihívott a fürdőszobába, felült a mosógépre, és megkért, hogy dugjam meg gyorsan és keményen. Megőrültünk egymásért. Fontos lesz ez is, mert kiderül belőle, hogy semmiben nem szenvedtünk hiányt. Ennek a vonalnak a zárásaként leírom egy átlagosnak mondható hétvégi nyaralásunk pikáns történetét:

Meleg kora nyári nap, beülünk a kocsiba, irány a hétvégi ház. Vettünk bort, sajtokat, útközben zene, csicsergés. Mindig úgy beszélgettünk, mint a legjobb régi barátok, semmi máz, mellébeszélés, üres csevegés. Őszinte és mély lelkizések, vagy épp alpári ökörködés úgy, hogy mindketten sírva röhögünk. Mindegy volt, és még munkáról, világról, társadalomról, politikáról, művészetekről is órákig tudtunk elmélkedni. Egyenrangú szellemi partnerek voltunk. Azt is észrevettük, hogy lassan megváltoztunk a közösen töltött idő alatt. Fotókat posztolni nem szoktunk, mert valahogy fontosabb lett az együtt töltött idő, mint az, hogy az együtt töltött időt idealizálva mutogassuk. A vitákban pedig nem győzni akartunk először életünkben, hanem megoldást találni. Ez fontos különbség, és sikerült is. A megütközések nem valaki vereségével végződtek, hanem a kapcsolatunk győzelmével.

Volt egy visszatérő vitatémánk, a pénz. Bár sokat segített pénzért a cégnél, néha zavarta a kitartottság érzése. Az eljegyzésünk után kevésbé, de néha előjött a téma. Mondtam neki, hogy ha saját logikán akar munkát találni, támogatom, de annak is örülök, ha a cégnél segít. Döntse el, ami neki jobb, azt támogatom. Maradt a közös cégnél.

És rátérek a lényegre: március végén úgy alakult, hogy készpénzben vittem a béreket A-ból B-be, több millió forintot. Szerencsétlen véletlenek összjátékaként a pénzt ellopták tőlem. Komoly gondban voltunk, nem részletezem, de egy hétig kilátástalan volt a helyzet. Aztán egy ügyfelünk komoly szerződése váratlanul hamar megoldotta a helyzetet.

Aznap, mikor újra béke lett a cégben, és tudtuk intézni folyó kiadásainkat, Zsófinak időpontja volt egy castingra. A céges munka mellett néha hostesskedett, statisztált ha ráért. Reggel gyönyörűen kicsípte magát, amíg én boldogan, megkönnyebbülten kutyát sétáltattam. Mikor hazaértem, épp elkészült. Zsófi az a lány, aki után mindenki megfordul az utcán, és mindezt úgy, hogy nem hivalkodó cicababa. Igényes, elegáns, gyönyörű arcú, hosszú barna hajú, finom bőrű, alacsony, formás. De aznap különösen ragyogott, mint egy filmsztár.

Mondta, hogy a casting egy külső kerület végén lesz, én ráértem, mondtam, hogy elviszem kocsival, megvárom. Régebben sok helyen statisztáltam, 10 perc az egész. Ő ezt udvariasan visszautasította. Ez nem volt furcsa vagy egyedi eset, így nem akadékoskodtam. 10-re kellett mennie, és aznap 2-kor volt fix dolga csak. Egyértelműnek gondoltam, hogy hazajön a két program között, ám induláskor megjegyezte, hogy valószínű, nem jön már a 2 órás progi előtt. Meglepett, hogy miért 3-4 órával számol, de sokkal érthetetlenebb volt, hogy mikor kérdeztem a casting jellegéről, terelte a témát. Aztán elment.

11 óra után ráírtam, hogy mi újság, gondoltam már megvolt a regisztráció. Írta, hogy még ott van, és egyből fizetnek is 30 ezret a castingért. Egyből összeállt a kép. Rákérdeztem, hogy pornó-e, mert annál fizetnek helyben. Ezen a ponton az idő és a tér beszűkült körülöttem. Hideg, lelketlen üzeneteket kaptam, mintha egy idegennel csetelnék. Ilyeneket:

"Erotikus, büntetős videók külföldre. Ebből már lesz kocsim."

"Ha pornó akkor pornó. Kell a pénz."

"Már sminkelnek a videóhoz. Nyilván meztelenkedni is kell és engem fognak ütni."

Mikor az első sokk elmúlt, írtam, hogy mi eddig tényleg mindent megbeszéltünk, más pároktól eltérően a kényelmetlen, nehéz dolgokat is. Nem hordoztunk titkokat és konfliktusokat, ettől volt olyan erős a szövetségünk. Zsófi felállt, a forgatás előtt távozott. Mikor találkoztunk, két órán át sírt a fürdőszobában, hogy milyen hülye volt, csak segíteni akart, stb. Kibékültünk, de minden zavaros és megváltozott. Szerintetek hogyan tovább? Meg akarjuk oldani.

 
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr967474832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rónarider 2015.05.20. 13:45:13

Ha őszintén beszéltek, megbeszélitek nem? Nem történt semmi visszafordíthatatlan. Zsófi szeretne saját karriert, amiben támogatni kell, csak az a szomorú, hogy egyből a pornó vonalon gondolkodik, holott mint írtad, okos lány. Valami nem kerek a történetben.
süti beállítások módosítása