Tündérkémnek van pasija

2015. június 18. 07:32 - csajokespasik

A csaj egy fagyizás alkalmával elszólja magát, hogy valójában foglalt. De semmi baj, a kapcsolat nem komoly, csak két éve tart. Posztolónk valami abszurd okból azon töpreng, megvárja, míg a csaj szakít, persze abban a tudatban, hogy legközelebb ő lehet majd az a „Nem komoly kapcsolat”. Így veszi át a stafétabotot egyik lúzer a másiktól.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok. Összejöttem egy lánnyal, 21 éves, én 25. Legyen Tündérke. Egy baráti társaságban bukkant fel és ő nyomult rám, elég erősen. Aznap este meg is történt nálam, aminek meg kellett. Jó volt vele. Aztán nem keresett. Végül én hívtam őt fel, örült, hogy jelentkeztem és újra feljött. Újra jó volt. Azt hittem, valami elkezdődött és járunk. Három hét múlva, egy kellemes közös fagyizás alkalmával benyögi, hogy a csávója várja este haza... Hoppá, egy aprócska részlet, amit eddig elfelejtett szóba hozni. Láthatta rajtam, hogy nem tetszik a felállás, és hozzátette: nyugi, nem komoly.

Azt hittem, annyit jelent a nem komoly = most csak viccelt. De kiderült, hogy az a kapcsolata nem komoly. Kérdezem, mióta vagytok együtt. Hát, úgy 2 éve. Lehet, hogy az ő szellemi szintjén, az ő rugalmas számítása szerint 2 év nem számít komolynak, de nekem eléggé kapcsolatnak tűnik, akár komoly, akár nem. A nem komoly kapcsolat órákban mérhető... Azt mondja, olyan „se veled, se nélküled” - kapcsolat, annyira nem is szereti. Így adta elő, persze, kérdés, akkor miért van vele? De kinek semleges infó az, hogy van valaki, aki rajta kívül is látogatja, és nekem ezt gyomorforgató volt hallani, ledöbbentem, de Tündérkét ez nem hozta zavarba, lehet, hogy a korábbi pasikkal ellentétben ezen csak én akadtam ki.

Próbáltam leplezni az érzéseim, és arról beszélni vele, ami érdekli, terelni a témát, én őszinte voltam, nem viszonozták: ennyi. Utána voltak olyan megnyilvánulásai, amik arról szóltak, hogy ezt így folytatni akarná velem. Párhuzamosan a másik sráccal.

Mire gondol egy ilyen nő, amikor:

1. Első alkalom: csók, szex, utána nem keres.

2. Én keresem: örül, jön, újra szex, de megint nem keres. Megint én. Jön. Kiderül, hogy pasija van. Én mocsoknak érzem magam. Tündérke nem. Ő csak... hát az, ami.

3. A felelősség itt nem egyoldalú: ha a pasija megtudja, esetleg féltékeny, simán kinézem belőle, hogy megadja, hol lakom, elkap. Elver, és ő utána akkor is szépen vonogatja majd a vállát, hogy „ja hát nem'tom, bocsi...”

4. Félrevezettek? Belerángattak valamibe, ahol én vagyok a tudatlan fél, kiszolgáltatva egy ilyen kis hülyének. Ő keveri a lapokat és én nem látok bele, csak ha véletlenül engedi. Ő ezt nem tartja hibának a maga részéről.

Hibáztatom azért, mert egy nagy gyerek, gyerekes aggyal, a nullánál is kevesebb felelősségtudattal, most mégis azon a képtelenségen töprengek, hogy: - Várjam meg, míg szakít és addig semmi. Vagy egyáltalán ne foglalkozzak vele, mert én leszek legközelebb az a „Nem komoly kapcsolat” és átveszem az extől a stafétabotot.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr827553404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása