A középszerű nőnek is a legjobb kell

2015. június 24. 07:48 - csajokespasik

„Simán leírta nekem, hogy neki igenis számít az egzisztencia. Én méltányoltam az őszinteségét, de nem leveleztünk tovább” - a nők magas elvárásai nem a modern világ hozadéka, ugyanezek megvoltak régebben is, azóta csak erősödtek. Az ideális férfi legyen mindig vidám, legyen bankkártyája és szórakoztató ötletei, és néha vegye át a nő agyának szerepét.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Beszélgettem egy nővel (26 éves, szabad, átlagos). Akartam volna tőle többet is, de ő, a jelek szerint csak barátot lát bennem, így lassan kezdek róla letenni, de mindig jól elbeszélgetünk. És ha akarna tőlem valamit, ezeket nem mondaná el. Megkérdeztem tőle, mit is vár el egy pasitól? Azt mondta, semmi különöset, nincs is esete vagy zsánere, ha valakiben megfogja valami, akkor jó esélye van. Ehhez viszont bizonyos idő kell, mert öt perc alatt nem derül ki, milyen értékeket hordoz, és hogy kivel is áll szemben. De volt, hogy őt rázták le. Elmondtam neki, hogy szerintem a nők sokszor kegyetlenebbek és könnyebben ráznak le pasikat. Türelmetlenek, és nem adnak esélyt.

Szerinte a férfiak könnyebben viszonyulnak a csalódáshoz, mint egy nő. Ezzel vitatkoztam, végül abban egyeztünk meg, hogy típusa válogatja. Szerintem, ha a nők úgy érzik, hogy nem azzal futottak össze, akit keresnek, azonnal hárítják. Ezt nem mondtam neki, ahogy azt sem, hogy a legtöbb korabeli nő nem a normális kapcsolatokat keresi - hiszen nem látnak ma már normális példákat – hanem idealizált, és külsőségeken alapuló kapcsolatokat, ahol bizony nagy szerepet játszik a pénz, és az, hogy a pasi ugyanakkor még szórakoztató playboy is legyen. Ehhez mindenkinek sok sikert. Hajlamosak elrugaszkodni a valóságtól, és most nem topmodellekről van szó. Egy régi havernőm, aki túlsúlyos is, és arcra sem szép, mindig olyan pasikról álmodozik, akik magasan az ő kategóriája fölött járnak, és úgy beszélt róluk, mintha valójában nekik kéne az ő kegyeiért harcolni és majd ő választ.

Azt mondják, hogy mindez a modern világ hozadéka – szerintem meg ugyanezek a problémák megvoltak régebben is, csak felgyorsultak és átrendeződtek a viszonyok: az ideális férfi legyen mindig vidám, legyen bankkártyája, legyenek szórakoztató ötletei, mit kéne hétvégén csinálni, magyarán: vegye át a nő agyának szerepét.

Ha egy nő közönyös, én is azzá válok. Jó, ha tudok egy csajjal együtt nevetni. Kell a visszajelzés, ha nincs, akkor érthetően csökken az érdeklődésem. Amikor az interneten ismerkedtem, egy nő simán leírta nekem, hogy neki igenis számít az egzisztencia. Én méltányoltam az őszinteségét, de nem leveleztünk tovább. Mindegy. Ha a csalódásaim nem lennének, hiányoznának. Zárásként tennék három megállapítást:

- A megközelíthetetlenség nem jó stratégia. Kevés nőnek áll jól.

- Nőknek panaszkodni nem szabad, (mert az Igazi Férfi sosem panaszkodik) de az ő panaszkodásukat végig kell hallgatnia a férfinek.

- Minden nő ki van éhezve a bókokra, még a legócskább, legátlátszóbbak is bejönnek mindig és kivétel nélkül. Rajtam ne múljon, én szórom rájuk.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr427568952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása