28 vagyok. Eddig 2 komoly nőm volt

2015. június 29. 07:49 - csajokespasik

„Megkérdeztem tőle, hogy nem-e azért ilyen elővigyázatos, mert még maga se tudja, mit akar... és akkor bevallotta, hogy férjnél van” - amikor egy férfi azt mondja, úgy érzi, néhány nőből kezd eltűnni a józanság, nem csupán egyetlen csalódásról beszél... Ha nem az a pasi jön, akire a nő számít, vagy nem úgy viselkedik, mint ahogy elképzelte, jön a bezárkózás és menekülés.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Két írás is felkeltette a figyelmemet mostanában, az egyik a Néhány nőből már eltűnt az ember, a másik a pénteki. Az én történetem főleg a próbálkozásokról szólna, de inkább az egyik legnagyobb csalódásom írnám le, ami pár éve történt. Szóval, hosszas levelezés után találkoztam egy nálam 7 évvel idősebb nővel. Nekem bejött, és úgy tűnt, én is neki. Eltelt lassan kettő hónap és még mindig nem jött fel hozzám, illetve, nem hívott fel magához, hogy közelebbről is megismerjük egymást. Be akartam jelölni, hogy kicsit szétnézzek, hátha okosabb leszek, és pár kérdőjel eltűnik, mert megértek valamit, de azt mondta, nincs fent a közösségin. Azóta már tudom, hogy fent van, csak álnéven.

Miért volt erre szükség? A választ már többen kitalálhatták. Mert férjnél volt. Azért nem hívott fel magához, mert ott volt a család. Hozzám meg azért nem jött fel, mert kínozta a lelkiismeret. Akkor mit akart? Miért vacillált? Ezekre így rájöttem és levélben megkérdeztem tőle, hogy nem-e azért ilyen elővigyázatos, mert még maga se tudja, mit akar... és akkor bevallotta, hogy férjnél van. De nem jó a kapcsolatuk, mert a párja sokat dolgozik, cselédnek érzi magát mellette, megfullad mellette, nem figyelmes, rossz szex, hazajön, eszik és alszik... És én ezt teljesen megértem, de mi lenne, ha néhány, hasonló helyzetben lévő nő, már az elején kipróbálna valami nagyon hasznos módszert. Úgy hívják, hogy őszinteség. Mert a büszkeség, amit hazugsággal védene, sokkal nagyobbat sérül a végén. Aztán még én kerestem kompromisszumot, felajánlottam, hogyha titokban tudja tartani, én vállalom a szerető státuszt, mert neki is jár a boldogság. Erre azt kaptam, hogy gondolkodási időt kér. 24 órán belül e-mail-ben azt írta, ne találkozzunk többet... Élveztük egymás társaságát, de nem merte bevállalni ezt.

Én figyelmesnek és rendesnek gondolom magam, mégis, eddigi 28 évem alatt mindössze két komoly kapcsolatom volt, az egyik 2,5 évig a másik 4 évig tartott. Aztán ők léptek le, az első azt mondta, tudja, hogy kiváló apa és férj lennék, de még nem érzi, hogy itt az ideje és úgy látta jónak, hogy inkább keres mást. Ez milyen szöveg? Milyen megoldás?

Volt néhány találkozóm, főleg tavaly. Idén még nem (talán most, ha erőt gyűjtök) és találkoztam pár lánnyal. Tapasztalat: amikor egy férfi azt mondja, hogy úgy érzi, kezd eltűnni a nőkből a józanság, nem egy alaptalan gondolat... Ha nem az jön, akire számítanak, vagy nem úgy viselkedik, mint ahogy elképzelték, meg akiről álmodoznak, néhány nő arcára olyan mértékben kiül a csalódás, hogy engem néha képes gyomorba vágni. Aztán bezárkózik, kommunikációt szüntet és jön a hullapóz, az eltűnés stb.. Pedig nem vagyok se szakadt, se ostoba. Átlagos vagyok. Lehet, itt a baj.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr197581762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása