Menő a dumája, de nem jelentkezik

2015. július 02. 07:41 - csajokespasik

Ha a pasinak jó a szövege és megnyerő a modora, ellenben azt pletykálják róla hogy piás, nem biztos, hogy ugrálni kell érte. Ha a fiatalos negyvenes nem keres, biztos megvan az oka.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! 1 hónappal ezelőtt, köszönés erejéig, leálltam egy illetővel, akivel régebben majdnem összejöttem, végül én voltam a gyáva. (Ő az a típusú férfi, aki soha nincs egyedül). Kérdezte, mi van velem? Abban maradtunk, hogy tartjuk a kapcsolatot. Később elhívott, hogy hétvégén lesz egy esemény, menjünk el. Azt hittem, kettesben leszünk, ehelyett hatfős társaság várt. Nem baj. Ebben a közegben megismertem egy férfit. 41 éves, de 30-32-nek tűnt nekem. Nagyon tetszett, főleg a szövege és az egyedi humora. Néha kevésnek éreztem magam mellette, nem tudtam hozzászólni, de hallgatni is jó volt. Eddig ritkán éreztem az Első látásra megtetszik-dolgot.

És most az a történet, hogy hiába tudja minden elérhetőségemet, amit megadtam, nem keres. Vagy nem mer. Vagy azt hiszi, a dumájával elijesztett és lesokkolt. Vagy nem akar túl rámenősnek tűnni. Vagy nem lát nálam esélyt, mert én 24 vagyok és azért. Eleve nem lát bennem komolyat. Pedig világosan éreztem a szimpátiáját, egész este velem dumált.

Nem nekem kéne most keresnem? Vagy várjak, esetleg addig, míg még egyszer össze nem futunk véletlenül? A közös ismerőst már kifaggattam, de lehet, hogy kár volt, mert nem sok pozitívat mondott róla... Azt tudom, hogy nincs jelenleg párja (illetve ő tudja így), de azt mondta róla, hogy link és iszákos. Én nem tapasztaltam, hogy nagyon inna, 4 óra alatt 2 korsó sört gyűrt le. Az semmi, én többet ittam. Hogy a linkség mit takarhat, azt kábé már sejtem...

De lehet, hogy az ismerős csak rosszindulatból mondta mindezt, teszem hozzá, ő is megéri a pénzét.

Azt a tévhitet eloszlatnám, hogyha a férfiak napokig váratják a nőt, akkor majd nagyobbat üt, ha végül keresitek, mert azt hiszi a szerencsétlen, hogy már lemondtak róla.

Ahogy láttam a facebook-oldalán, nem túl aktív, az utolsó bejegyzése márciusi. Találni valakit, akiben komolyabban is gondolkodni tudok? Szerintem az alapvető tényezők már a legelején megmutatkoznak, csak a valót kell kihámozni belőle. De ha a másik végig azon van, hogy leplezze magát, és semmi egyértelműt ne adjon: akkor magamra vagyok utalva. Üdv: D.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr827589768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása