Nem cigizek, nem drogozom, nem nőzök

2015. július 21. 07:58 - csajokespasik

„Kiderült, hogy nem munkát keres, és ideje is van, csak nem rám, hanem egy nála 15 évvel idősebb, kopasz kigyúrt úrra” - Posztolónk az eddigi női visszajelzésekből rájött, hogy nem reménytelen eset. A találkozókon még sosem kapta azt, hogy nem jön be, vagy unalmas. Ám neki nem csak szex kell - persze, az sem utolsó - hanem egy valódi kapcsolat. Szomorú arcú fiú társat keres.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Üdv! Szerintem ahány levél van, ahány olvasó, annyiféle képen lehet félreértelmezni a tartalmat. De mivel csak a szavak az egyedüli közvetítők ill. kevés szerző száll be a hozzászólók közé elmaradt adatokkal, reagálva a felmerülő egyéb kérdésekre, hát ez az ára... 27 éves vagyok, Normális kapcsolatot keresek, egy olyasvalakit, akivel nem csak hétvégi programot, de talán közös jövőt is lehet tervezni - akár. Aki nem ijed meg egy-egy fesztiváltól, ha netán sátorban kell aludni, ugyanakkor egy színházba is fel tud öltözni. Volt pár csalódásom, igaz, nem sok, viszont annál súlyosabbak. 2012-ben volt egy barátnőm, aki azzal jött folyton, hogy legyen elég a heti egy tali és ne követeljek többet, mert próbál a szakmájában elhelyezkedni, és ez sok időt és energiát követel.

Mindegy, nekem is jó volt, mert akkor éppen vezetni tanultam. És most jön a sablon, amit varázslatosan rengetegszer olvastam már itt: kiderült, hogy nem munkát keres, és ideje is van, csak nem rám, hanem egy nála 15 évvel idősebb, kopasz kigyúrt úrra. Egy alkalommal láttam.  (hozzáteszem: ez az a bizonyos hájból kovácsolt izomzat, molett alkatú bunkóknál a hason és a tarkón torlódik fel – tuskótarkó, ahogy a népnyelv hívja - semmilyen program és edzésterv nem szedi le) Amikor elmondta, azt javasolta, üljünk le hármasban, mesélt neki rólam (de jó! És ezt neveztem barátnőmnek). Amikor kinevettem ezen ötletét, jött a mogorva arc. Azt mondta, miért baj, ha a saját lábára akar állni? (Hogy jön ez ide? Ennyire nem érted, miről van szó és mit kifogásolok?) És itt értettem meg, hogy vitának és ellenérvnek nincs helye, mert ő alapból nem látja az értékrendeket. Soha nem volt a barátnőm. Azt mondtam, most ne szólaljon meg, én távoztam.

Sohasem voltak egyéjszakás kalandjaim, a valódi érzelmek a fontosabbak. Nem is tudnék olyan nővel lefeküdni, aki iránt nem érzek semmit.

Szeretek utazni, kirándulni. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy egész és egészséges családban nőttem fel, jó példákat láttam, normál értékrendem van, nem egy bolygó, kallódó, otthontalan valaki vagyok, aki pénzért mindent, és valójában csak egy anyapótló kell neki.

Nem megyek bele – vagy tovább - olyan kapcsolatokba, ahol azt látom, hogy a másik ellenevez. És ez az oka, hogy én is családra vágyom, ez lenne az első. Nem cigizek, mértékkel alkoholizálok, drogot sosem próbáltam, a legenyhébbet sem. Jó természetem van, szinte bárkivel kijövök, megtalálom a közös hangot, a környezetem kedvel. Őszinte és egyenes vagyok. Annyi még hozzá tartozik, hogy nekem alapból szomorú arcberendezésem van. Nem tudom, örököltem, nem vagyok depressziós sem, de már hozzászoktam, hogy aki nem ismer, megkérdi, „mi történt, mi bajod van?” Én meg csodálkozom, aztán leesik, mondom, hogy semmi... és ez ellen nem tudok mit tenni. Ugye, van az a nőtípus, akinek az esetlennek tűnő fiúk jönnek be...

Az eddigi női visszajelzésekből rájöttem, hogy nem vagyok reménytelen eset. Az eddigi találkozókon még sosem kaptam azt, hogy nem vagy az esetem, vagy szótlan és unalmas lennék. Nem a szex kell elsősorban, persze az is fontos, de ha kizárólagosan arra hajtanék, lenne kivel. De nagyon is hiányzik már egy Kapcsolat.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr237643604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása