Nehéz a mai nőkkel szót érteni

2015. július 22. 07:41 - csajokespasik

„Csak sodródnak az árral, barátnőik hordájában kacarásznak, de sokszor ott is teljesen élettelenül” - nehéz kihozni a szenvedélyt olyan lányokból, akikben nincs. A mai nők nagy részét már semmi sem villanyozza fel, pedig akkor a leggyönyörűbb valaki, amikor szenvedélytől csillogó szemekkel mesél arról, ami érdekli.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Kedves Csajokespasik Blog,

Alapvetően nem szoktam megosztani a gondolataimat ilyen nagy közönség előtt, de mostanában elég sokat olvasom más emberek problémáit / gondolatait és felmerült bennem, hogy én is megosszak valamit abból, amit én tapasztaltam az elmúlt időszakban. 26 éves vagyok, az elmúlt évben elég sokat utaztam, külföldön tanultam, majd bekerültem egy kifejezetten hajtós céghez, így az utóbbi időben nem nagyon volt időm aktívan társat keresni, egyrészt az időhiány, másrészt amiatt, hogy nem voltam sokat egy helyen és a távkapcsolatnak nem vagyok híve.

Mivel a mostani állásomban is sokat külföldön vagyok, így végül rávettem magam az online ismerkedésre, továbbá egy sokak által ismert telefonos alkalmazást is kipróbáltam. Eleinte nem is volt semmi gond, a felhozatal megfelelő volt első ránézésre. Természetesen sokszor írtak rám lányok, akik nem voltak az eseteim, és rengetegszer reménykedtem válaszra lányoktól, akiket különösebben nem érdekelt a nagy sóvárgásom arra, hogy megismerjem őket. De hát ilyen az élet, nem tetszhet mindenki mindenkinek, és azért találtam még így is egy-két leányzót aki legalább külsőre stimmelt.

Ekkor ébredtem rá azonban, hogy a lányok 90%-ával (és itt most egy elég reprezentatív mintáról beszélek) egyszerűen nem találtam a közös hangot. És persze, értem én, valahol mégiscsak a régi világban élünk, és az igazi férfi tudjon már kezdeményezni, de egyszerűen arra jutottam, hogy bárhogy próbálkozom egyszerűen a félmondatos válaszoknál többre nem jutok. Próbáltam olyan témákról beszélgetni, ami elmondásuk szerint érdekelte őket, utánaolvastam, igyekeztem kihozni belőlük a szenvedélyt, de eredménytelenül. Egyszerűen azt érzem, a mai lányok nagy részét (és kérlek, ne mondjátok, hogy nem mindenki ilyen, mert persze hogy nem, de úgy érzem egyre többen) egyszerűen semmi nem hozza lázba, egyszerűen csak sodródnak az árral, barátnőik hordájában kacarásznak, de sokszor ott is teljesen élettelenül, mintha már százszor hallották volna a sztorit és csak illedelmességből nevetnének.

Pedig rengetegszer tapasztaltam a való életben, hogy egy nő nézzen ki bárhogy, a leggyönyörűbb akkor, ha szenvedélytől csillogó szemekkel mesél arról ami érdekli, és igen, lehet ez az új cipő, amit vásárolt a plázában, a rúdtánc tanfolyam, amire hetek óta jár, de lehet egy jó könyv, egy érdekes kiállítás, vagy egy új ismeretség. Nagy bánatomra azonban a legtöbb ilyen hölgy ismerősöm foglalt. Nem tudom eldönteni, hogy társadalmunk indult ennyire hanyatlásnak és felmenőben van az érdektelenek csillaga, avagy az egyre elterjedtebb online ismerkedés az oka, avagy csak én vagyok ennyire béna az ismerkedésben, hogy nem tudom kihozni az emberekből a beszélgetési vágyat.

Várom a kommenteket :) Miki

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr607646176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása