Csaja van, de azért megcsókolt

2015. július 24. 07:55 - csajokespasik

„Amikor csókolóztunk, ő kezdeményezett. Ha azt megmondaná, hogy ezért és ezért mégse szakít, még mindig jobb volna, mint a jelen állapot” - amikor a pasi hónapokig tétovázik közted és a barátnő közt, ne számíts sokra. Posztolónk már sokszor volt hasonló helyzetben, úgy véli, ez a sorsa. Nem akarja a kiszemelt férfit nyaggatni, hogy szakítson már, de várni sem szeretne tovább, hiszen akkor a pasi azt hiszi, két nő jár neki. Érdemes várni egy autósfutárra?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Pár hónapja ismerek egy fiút, nálam 2 évvel fiatalabb, 21 éves. Jeleztem felé, hogy tetszik nekem, és volt egy este, amikor félórát csókolóztunk. Egyszer fordult elő. Csakhogy neki van egy barátnője, ezért is tart ott a dolog, ahol tart. Azt mondta, szakítani fog vele, de ez, úgy tudom, még mindig nem történt meg. Addig meg tőlem nem számíthat többre. Kerülni kezdtem. Nem rég felhívott, találkozni akar. Kérdeztem, hogy van a barátnője? Azt mondta, tulajdonképpen nem szakítottak, csak nem találkozgatnak és úgy tudja, neki is van valakije. Ez engem nem vigasztalt túlságosan.

Lehet, hogy ez a sorsom, mert sok ilyen lehetőség került már az utamba, amikor foglalt, vagy tétovázó férfiak próbálkoztak nálam, de olyan is volt, hogy barátok közt kötöttem ki, és nem is lett semmi, úgy részükről elmúlt. És kicsit unom. Amikor beszéltem ezzel a fiúval, megkértem, hogy vázlatosan próbálja elmesélni, miért nem szakít vele határozottan? És hebegett-habogott. Erre megint a szöveg, hogy ezt nem lehet csak úgy, meg csak amúgy, meg eljön majd az ideje, várja az alkalmat.

Most már sok mindent megtesz azért, hogy ne kapjak teljes képet a kapcsolatáról. Ő autósfutár, sokat mászkál, és a barátnője meg közte főleg ez is egy konfliktus-pont. Szerintem meg ez nem olyan tényező, ami alkalmatlanná teszi a párkapcsolatra. Látom, amikor fáradt és nekem kényelmetlen lenne kérdezősködni.

Amikor csókolóztunk, ő kezdeményezett. Ha azt megmondaná, hogy ezért és ezért mégse szakít, még mindig jobb volna, mint a jelen állapot. Lehet, hogy rosszul esne, de nem érezném akkora tragédiának. Tudom, milyen érzés, amikor az ember képtelen dönteni, és két választás között van, talán ezért adok neki időt. És ilyenkor a legrosszabb az, amikor a másik fél (én) folyton nyaggatom. Az lenne a helyes döntés, ha amíg nem határoz, egyáltalán nem találkozni vele, még baráti szinten sem. Viszont ha így hagyom, azt hiszi, nekem is jó így.

És a baráti körömben is már egyre többen tudnak rólunk, ami megint nem jó... Foglalkoznak vele, és ezt gyűlölöm. Ott nem kértem senki segítségét, de a dolog eléggé látszott... A legtöbb ember, pláne a magyar, azért szereti beleütni az orrát más dolgába, mert ezzel kikerüli azt, hogy magába kelljen néznie, mert akkor meglátná, hogy mennyire üres és mennyire boldogtalan. Pletykálni és mások problémáiban dagonyázni... Azért jó nekik rágódni ezen, hibát keresni a másikban, és elítélni, mert akkor az a probléma nem az övé. Elmondhatja magáról, hogy ő bezzeg nem ilyen.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr507651114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása