A házas férfiak szeretőnek akartak volna

2015. július 29. 07:51 - csajokespasik

Posztolónk egy korábbi bejegyzésünkre kíván reagálni. Léteznek mindenki számára megfelelő társak, meg lehet őket találni férfiban és nőben is. Nem a kor számít, hanem a gondolkodásmód.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Kedves György és mások,

bár én már 45 éves vagyok, de íme egy ide illő történet: tönkrement házasságomat nem bontottam fel évekig a gyerekek érdekében - ezt nem pénzügyi értelemben értem, mivel a konfliktusok forrása pont az exférjem költekező életmódja volt. Nem volt egyszerű albérletbe menni 2 gyerekkel, vacak fizetéssel, de a nyugalom többet ért, elváltunk.

Nagyon elmagányosodva elkezdtem korombéli társat keresni, levelezés és beszélgetések formájában, nem ugrottam senki ágyába hetek múlva. Leegyszerűsítve: a házas férfiak szeretőnek szerettek volna használni, a nem házas férfiak kb. lekirálylányoztak, hogy mit is akarok gyerekes anyukaként. A véletlen egy munka kapcsán összehozott egy 10 évvel fiatalabb valakivel, aki nem volt akkor sem gazdag, sem apukapótlék, csak jól megértettük egymást emberileg. Ez több, mint 10 éve volt, azóta minden jó, és persze nem rózsaszín, de ha csak így nézzük, végül is okosabb, fiatalabb, és most már gazdagabb is nálam. Elviselt velem egy nagyon súlyos betegséget, maradandó károsodásokkal, szerintem igencsak értékes ember a hibáival együtt, de hiszen nekem is vannak. Léteznek mindenki számára megfelelő társak, meg lehet őket találni férfiban és nőben is, a türelem rózsát terem. Nem a kor számít, hanem a gondolkodásmód: lehet valaki fiatalon is begyöpösödött, keserű, csalódott vagy igénytelen, és lehet idősen is fitt, nyitott és fiatalos, és az ellenkezője is igaz. Itt sem érdemes kategóriákban, címkékben gondolkodni, mint bárhol máshol az életben.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr847662454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása