A csaj dögös, de semmi több

2015. július 31. 07:56 - csajokespasik

„40-49: nagyon kedvesek, sokan tiszta szívből vidámak és őszinték. És nagyon jó velük dumálni” - de ha szexre kerülne a sor, Posztolónk úgy érzi, nem biztos, hogy tudna náluk teljesíteni. A füllentések egy darabig beválnak, hiszen a korodat te írod az adatlapodra... onnantól kezdve már csak a fotód és a személyes tali buktathat le.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! 37 éves vagyok, férfi. Nem rég volt egy vállalkozásom, de feladtam, mert a járulékokat már nem volt érdemes fizetni, a bevétel nem volt számottevő. Ekkor hagyott el az akkori barátnőm is, amit sajnáltam. Mondhatni, minden összejött. Azzal vigasztaltam magam, hogy sebaj, lesz időm másra. Elkezdtem ismerkedni online. Azt írta egy 25 éves nő, hogy ő csak 25 és 35 között ismerkedik. Tehát 2 év már olyan súlyos korkülönbség, hogy nem is hajlandó találkozni sem? A fotómmal amúgy nem volt baja, csak a számokba kötött bele. Annyit csináltam utána, hogy átfiatalítottam az adatlapomon az éveim számát 33-ra, és azt írtam neki, hogy így már megfelelek? De nem válaszolt, kevés nőnek van humora...

A tapasztalatom röviden: a nőknek hazudni kell, ha sikert akarsz elérni, vagy legalább egy találkozót kicsikarni. Persze ehhez be kell vállalni, hogy folytatás esetén elszólhatod magad, nem árt ilyenkor felírni, hogy mit találtál ki, nehogy belegabalyodj. Közepes nőt akárhol és akárhogy kapni, de ha egy kicsit magasabb kategóriát akarsz, hát... hazudni kell.

Nem súlyos hazugságokra gondolok, hanem apró elhallgatásokra. Pl. régen a némber szónak nem volt negatív felhangja, egyszerűen azt jelentette, hogy nem férfi, hanem nő. Ma ha lenémberezel egy nőt, szorulsz. Ennek analógiáján amikor a pénzre kerül a sor, azt szoktam mondani, hogy vannak tartalékaim, se nem sok, se nem kevés. Ez nem igaz, nincs sok pénzem.

Ami a korosztályokat illeti, megosztanék pár megfigyelést:

20-29: gyakran bulitársat keresnek, vagy havert (aki mindent fizet és mindenhova elviszi, meg lehet vele jelenni, tehát nagyon dögösnek kell lennie). Vagy van barátja és meg kívánja csalni, de nem akárkivel, ezért nagyon válogatósak.

30-39: vagy van gyereke, vagy nagyon szeretne már. Rengeteget beszélnek. Nekem úgy tűnt, büszkék a problémájukra, ha éppen van valami. Többnyire van.

40-49: nagyon kedvesek, sokan tiszta szívből vidámak és őszinték. És nagyon jó velük dumálni, de ha szexre kerülne a sor, nem biztos, hogy tudnék náluk teljesíteni. Gyakran elváltak már, ha meg nem voltak soha férjnél, látom az okát rajta, miért nem kelt még el.

A tétovázó nőket nem értem. Most vagy akar valaki kapcsolatot, vagy nem, vagy csak kifogásokat keres, miért nem. Na, így ismertem meg egy lányt. Az elején minden szép és jó, a szex is működik, a megismerkedésünk után 3 nappal már nálam alszik. 1 hónap múlva már mindenért rám szól. Ne követeld azt, amit kérhetnél is – mondom neki. Lassan kirajzolódott, hogy itt mindig én leszek a hunyó, amíg ő falakat emel közénk. Egyszerűen nem tudtam kiszedni belőle, mi a baja, amikor felhúzva, dühösen jött hozzám. Akkor meg minek jött? Szóból ért az ember, mivel gondolatot olvasni egyelőre még nem tudok, hát kérdezek. Aztán elmondta, hogy a szüleivel van problémája - és rajtam vezeti le.

Sokszor kezdtem már úgy mondatot, hogy „ - ezt de ne kellett volna...” És nála is sajnos. Egyik este azért ment a balhé, mert reggel rosszul esett neki, hogy nem ajánlottam fel, hogy kocsival elviszem egy darabon. Hogy nem jutott eszembe magamtól felajánlani. Az ilyenekkel sokszor kimerített.... volt, hogy húsz percet is vitáztunk semmiségen, és ez egy 5 éves kapcsolatnál még elmegy, de 1 hónap után...?? Sok mindent kapott tőlem, nem csak szeretetet és megértést. Én nem sértődnék meg azon, amit nem kértem, de megadják. Volt, hogy 40 percet vártam rá az utcán, amikor felhívtam, azt mondta már itt van, de onnantól még fél óra volt.

Meguntam a folyamatos b*sztatást is, és azt mondtam, a jó szex nekem nem ér ennyit. Nem így képzelek el egy kapcsolatot. Ő egy olyan lány, aki dögös, de semmi más. Ha valaki fontos nekem, azzal nem így bánok. Ezt mondtam is neki a szakításkor, amit nagyon könnyen fogadott, szerintem számított rá. Azóta nem is keres, mintha soha nem történt volna köztünk semmi.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr437667532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása