Első randin soha ne politizálj!

2015. augusztus 03. 07:56 - csajokespasik

„Ha jól látom a dolgokat, ahhoz, hogy megfeleljek, legyek csendes, bólogató, buta, egyszerű teremtés, szerezzek be olyan ruhát, amiből mindenem kilátszik” - ha egy pasi sokat csalódik, egy idő után óhatatlanul agresszívvá és lekezelővé válik. Utána már úgy áll az egészhez, hogy minden mindegy, csak ő érezze jól magát. Egy átlag pasi, ha nem varr le minden héten más csajt, lúzernek érzi magát. Kommersz tömegcsajok, kommersz tömegpasiknak.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Én nem vagyok az a „cuki lány”, sosem öltöztem csajszisan, a mai napig a farmer / tornacipő kombó, amiben jól érzem magam. És ennek megfelelően a megnyilvánulásaim sem csajosak, nem tudtam soha „szőke nő” lenni, aki csak vigyorog mindenre, akkor is, ha nem érti, mert neki ennyi az össz. teljesítménye. Ő ennyi. Sajnos vannak saját gondolataim és nem egyszer volt már ez az ok, ami miatt nem jöttek össze velem. Változni már nem tudok, nem is szeretnék. Leírok egy esetet, ami nem is olyan rég történt:

Találkozom egy sráccal. Azt gondoltam, szerény, az öltözködése is egyszerű volt, a stílusa is. Eleinte. Jó eséllyel indult. 2 sör után téma: politika, amit ő hoz fel. - Na, de a jobb oldal, - De a bal oldal, - Titkosítás, - Bevándorlók, - Belpolitika... stb. Azt figyeltem meg, hogyha ellentmondok, akkor jön a vörös szemmel vállam felett semmibe bámulás, körömrágás, csodálkozás. Egyszer mondott egy olyat, amibe simán belekötöttem, de ő verte az asztalt, hogy márpedig nem úgy van. Mire én:

- Miért vagy ebben ilyen biztos, hogy állítod? Politikus vagy? Államigazgatásit végeztél?

- Nem, de van véleményem, egy itt élőnek legyen.

- Nekem is van véleményem. Én is itt élek.

Ja, az baj. Szerintem k*rvára nem értett semmihez sem, csak a tévéből összegyúrt egy véleményt, vagy a rasszista szülei meg a haverjai véleményét ismételgeti, mert abban találta meg a kiteljesedést, okosnak érzi magát tőle. Mert valójában nincs önálló gondolata.

Egyszer elszólta magát és kínos helyzetbe hoztam, amiből nem is jött ki. Azt mondta, a mai világban a nőknek nem kell politizálni, mert a politika csak elfordítja a valódi feladatuktól. És ellent mertem mondani.

- Jó, de te nő vagy – teszi még hozzá.

- Tehát?

- Nincs tehát.

De van. Tehát nő vagyok. Tehát az ő szemében haszonállat. A srác ezzel a megjegyzéssel nagyon felbosszantott. Komolyan: az elején még sok esélyt láttam, de úgy mentem el arról a találkozóról, hogy füstölögtem hazáig. És ezt ő is érezte, mert nem keresett utána. És az ilyen és hasonló esetek után elképzelem, amint az ilyen srácok a haverjuknak panaszkodnak később, és úgy adják elő, hogy: „te figyelj, volt egy nagyon rossz randim egy hót buta nővel, most mondd meg...” Miért van így?

Szerintem, ha sokat koppan egy férfi, agresszívvá és nőutálóvá válik, és egy idő után negatívan áll minden nőhöz, és persze hogy nem érvényesül, aztán a másikra vetíti a sikertelenségét.

1. Egy átlag pasi, ha nem varr le minden héten más csajt, lúzernek érzi magát.

2. Ha nem hagyja magát a nő, vagy nem boldogul vele, akkor a nő a hibás.

3. Ha jól látom a dolgokat, ahhoz, hogy megfeleljek, legyek csendes, bólogató, buta, egyszerű teremtés, szerezzek be olyan ruhát, amiből mindenem kilátszik, barátkozzak meg a magas sarkú cipőkkel, rakjam ki a mellem, mint valami plázalény. Legyek egy kommersz tömegcsaj, megfelelve a kommersz tömegpasik igényeinek. De nekem tömegpasira nincs szükségem, szépfiúra sem, a beach boy-okat alapból kerülöm, soha nem is vonzottak. Ha pedig elkezdem megjátszani magam, az félrevezetés, és nem is tudnám jól alakítani azt, aki nem én vagyok.

Azt hiszem, mindent leírtam. Nem vagyok könnyű eset, tudom.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr447675174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása