A haveromból biorobotot csináltak

2015. augusztus 13. 07:33 - csajokespasik

„Ha mentünk valahova, hozta a barátnőit is, de én kettesben akartam volna. A fejemhez vágta, hogy nem vagyok elég közvetlen” – mostanság rájár a rúd Levélírónkra. Korábbi barátnője a karriert választotta helyette, a barátját meg egy olyan nő hálózta be, aki hajdina-függő és maga gyártja a szappanját. Most a két szélsőség között szeretne találni valakit.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Azért jó mások hibáit és kapcsolatait távolról nézni, mert akkor meg van az esélye, hogy te már nem esel ugyanabba bele. Egy ideje viszolygok egy kicsit a tartós kapcsolatoktól. Volt egy nagyon jó barátom, mindenhova együtt mentünk, de két éve összeköltözött egy nővel (neki is sokáig nem volt senkije, és kapva kapott az alkalmon, erről álmodott), és onnantól rendszeresen kevesebb időt szánt rám. A heti 1 találkozóból havi 1 lett, majd egy sem. Egyszer találkoztunk, ő hívott, hogy ideje. Azt láttam rajta, hogy 360 fokos fordulatot tett a személyisége, a nő teljesen kicserélte, azelőtt normális volt, most meg ontja azt a maszlagot, amivel a nő bombázza: zöld, peace szöveget tol, amit ha azelőtt hallok tőle, azt hiszem, hogy viccel.

Felvett egy új stílust, és egy robot lett belőle. Azt mondja, hogy nem szabad így és így beszélni, arra a népcsoportra azt a szót használni,...Szerinte a "csaj" szót sem illik nőkre használni, mert könnyű vérű nőt takar, akinek a szex az egyetlen célja... (MI VAN??)  Szerintem a nő azt is megmondja neki, mit igyon, és mit ne, ha velem jön. A gyerek a csaj házi kutyulmányait keni magára, ő keveri a testápolót, fogkrémet, szappant is. Természetesen bio táplálkozó lett, mint a csaj. Csakhogy korábban pont ezeket a bio sz*rokat röhögte ki, most meg lelkes felhasználója. Nem tudom eldönteni, hogy ez most fejlődés, vagy visszafejlődés? Az öltözködése is teljesen megváltozott, nem a saját ízlése... De azért hordja. És ő úgy formálódott át, hogy észre sem vette, csak én. És a negyedik sör után meg is mondtam neki. Azt mondta, akkor rosszul látom, ő nem változott... Oké.

Humorának vége, mindent komolyan vesz, magára vesz, félre ért, néha buta arccal visszakérdez „ezt most meg hogy érted?”, mint valami szőke nő. Ijesztő. Az a fajta nyárspolgár lett, aki mások helyett háborodik fel, hogy „micsoda dolog??” noha semmi de semmi köze hozzá. És a baráti kapcsolat meg is szakadt, amikor felhívott magukhoz, bemutatta az aráját, végighallgattam egy előadást az aszpartám hátrányairól és a hajdina kása előnyeiről... röhögés nélkül.

És utána a haver nem keresett, gondolom, az asszony parancsára. Amúgy a nő nem éreztette velem, hogy utálna, végig kedves volt.

És ebbe a hibába nem akarok beleesni, mert én is elég befolyásolható vagyok. Ettől is félek. Legutóbb 1 éve volt a közelemben női jelenlét. Igazában alig töltöttünk valami időt együtt, mivel sokat dolgozott, nagy karrierről álmodott egy semmi cégnél. A barátaimat utálta, én is az övéit. Nyár: menjünk nyaralni - mondom. „Á, az kidobott pénz meg idő...” Oké.

Én vele szerettem volna lenni, de ez többnyire nem volt megoldható. Az is a kapcsolat ellen szólt, hogy ő 7 évvel volt idősebb nálam. Ha mentünk valahova, hozta a barátnőit is, de én kettesben akartam volna. A fejemhez vágta, hogy nem vagyok elég közvetlen, se nyitott.

Kit keresek? Valahol a felvázolt két szélsőség között valakit.

Gondolom, nem okozok majd ezzel nagy hozzászólás-áradatot, de jól esett leírni ezeket, mert úgy érzem, a környezetemben kevesen vannak, akik okossággal tudnának segíteni, ők nem vennék komolyan, bár vannak benne valóban vicces elemek, én, a saját szemszögemből, nem sok viccest látok benne.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr757702670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása