Szeret, csak beszélgetni nem tudunk

2015. augusztus 17. 07:29 - csajokespasik

„Emellett a kis chit-chat vele alapból bukta. A családja, a barátai, mindenki ki van akadva rá, hogy mennyire béna” - a 30 éves művész tiszta lelkű és érdekes, de Levélírónk úgy érzi, nem találja vele a közös hangot, és emiatt távolodik tőle. A férfi egy darabig hűséges chat-partner, aztán egy-két napig nem is hallani felőle. 

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Kedves CSP blog és kommentelők!

Tanácsot, ötletet szeretnék kérni. Megpróbáltam minden adatot, tényt leírni, hogy a legjobban átjöjjön a sztorim. Viszont tudnotok kell, hogy csupán a problémámat írtam le. Tehát a kapcsolat pozitív oldala, a kis dolgok nem kerültek terítékre. Én egy 23 éves lány vagyok. Külföldön élek és egyetemista vagyok. Mellette modellként és hostessként dolgozok. Ahhoz képest, hogy külföld és a nulláról kezdtem, nagyon érdekes és jó barátokat szereztem magam köré. Amióta kint lakom, a személyiségem letisztult, sok új élményben volt részem és nagyon sokat fejlődtem.

Tehát, ezzel azt akartam megmutatni, hogy egy teljesen korrekt élettel rendelkezem, külső-belső ok. És nem, nem járt még meg egy focicsapat. A híres teszt szerint alfa vagyok. :D Tehát, találkoztam egy éve egy 30 éves férfival, aki teljesen megfogott. Az érdekes, különleges művész vonala és a tiszta lelke fogott meg. Olyan érzés vele, mint az otthon. Persze, nagyon szép fizetése van, de nem stabil élettel. A munkájából kifolyólag 2-4 hetet valahol máshol tölt Európában, de mindig visszatér haza és hozzám 1-2 hétre. Látom rajta, hogy szerelmes belém és a szenvedély őrjöng közöttünk. Nekem is vannak szerelmes csúcspontjaim, de ez a 2-4 hét nélküle teljesen széttép. Ami részemről még menne, ha ez idő alatt dumálgatnánk. 

Ott kezdődik, hogy introvert, de annyira elfoglalt a munkájával amikor máshol van, hogy alig ír vagy hív. Jó, konkrétan leír pár betűt és kész. És így telik el ez az idő. Nem, a srác nem dug másokat. Meg van beszélve, hogy nekem meg vannak engedve a lányok, ő meg nem szeretne semmilyen random p*nát, neki jó így.

Úgy érzem, hogy túl fiatal vagyok hozzá és nem vagyok érdekes szellemileg számára. Ezt abból merítem, hogy nem tudunk beszélgetni. Az angol a közös nyelvünk, de én angolul tanulok és azt hiszik az emberek, hogy amerikai vagyok. Emellett, az ő anyanyelve angol.

Igen, próbáltam változtatni. Politika és fizika témákban penge vagyok már, de valahogy ez sem elég a normális beszélgetésünkhöz. Olyan, mintha nem érdekelné. Figyel, hallgat, de nincs ez a flow a beszélgetésünkben. Pláne hajnali beszélgetések vagy órákon át tartó telefonálások sincsenek. Csak így beszélünk valamiről élőben.

Emellett a kis chit-chat vele alapból bukta. A családja, a barátai, mindenki ki van akadva rá, hogy mennyire béna. De persze ez nekem nem elég. Nem változtat önző módon senkinek, és kész. 

Én tényleg próbáltam vele beszélni erről többször és utána pár napig hűséges kis chat partner, aztán simán egy-két napig nem is hallok felőle.  Az a baj, hogy én szeretem őt és vágyom rá, de a barátaim folyton azt hajtogatják, hogy szakítsak vele, mert bármikor találhatok egy nála jobbat, aki képes velem beszélgetni. Igen, érzelmileg kötődök hozzá és a különleges személyiségéhez. Félek, hogy ilyen férfit nem fogok még egyszer találni, aki ennyire szeret. De tény, hogy nem működik közöttünk ez úgy, mint két egészséges embernél.  

Mi  a véleményetek?  Köszi, hogy végigolvastátok!

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr437711728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása