Ha túl simán megy minden, valami baj van

2015. augusztus 26. 07:45 - csajokespasik

"Ha még csak a fotóit láttad, de lelkesen beszél rólad, folyton dicsér téged, akkor valami gond van a háttérben" - vagy nagyon kövér, vagy nincs ki a négy kereke. Legtöbbször a molett nő elrejti magát a fotókon, aztán amikor megjelenik … Legszívesebben megfordulnál és elmennél.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Vannak nők, akik érzéseiken és a benyomásaikon keresztül gondolkodnak. A kedves, figyelmes, őszinte férfiak általában gyengék a világ szemében, de… az élet nem mindig racionális. Néha a legszerencsétlenebb alakot is megsajnálhatja egy gyönyörű nő, aki odaadja magát neki. Persze nem egy életre, az ilyesmi kisebbfajta csoda lenne. A szép nők sok pénzbe kerülnek. De egy ideig megkaphatjuk a testüket, talán lelküket is.

Régebbi korokban a szalonokban forgolódó ifjaknak jutott az a dicsőség, hogy egy-egy unatkozó szépasszony kegyeiből részesüljenek. A szalonokba – ha egyáltalán vannak – ma már nem jutnak be a tehetséges, szellemes, ám szegénysorú fiatalemberek. A technika azonban segítségükre siet, a közösségi oldalak kínálják a lehetőségeket. Senkinek ne legyen illúziója, egy bizonyos kor után a nők utáni hajsza a szabadság világa helyett a legmélyebb rabságba taszít. Szórakozottan keresgéltem az egyik közösségi oldalon, mustráltam a nőket, némelyik egy szál fürdőruhában vagy kombinéban pózolt. Sajnos nem mind kellő önkritikával… A fényképeket toplistára is lehetett nevezni, ahol a nők megfelelő pontszámmal, udvarló megjegyzésekkel és megnövekedett önbizalommal gazdagodhattak. A megjegyzések ritkán voltak közönségesek vagy sértők, általában ártatlan szellemeskedések formájában nyilvánultak meg: „Irigylem a párodat,” „Ha én is ott lehetnék melletted azon a matracon,” „És Isten megteremtette a Nőt,” „Szerelmes vagyok,” „Feszítővassal kellett levenni a szememet rólad.”

Persze előfordult néhány merészebb mondat is, de ezeket ki lehetett törölni a kép alól. Én akkor is azt az Egyetlen nőt keresem, ha kalandra vágyom. Sajnos ilyen a természetem. Mindig abban bízom, hogy megtalálom azt, aki mellett lehorgonyozhatok, s aki értelmet adhat a mindennapjaimnak. De milyen különös, a szerelemben is igaz, éppen az nem adatik meg, amire vágyunk! Aki egy életre szóló kapcsolatot, elköteleződést és szövetséget akar, annak futó kalandok, gyorsan múló viszonyok jutnak. Aki pedig kikapós asszonyok és könnyűvérű lányok után sóvárog, mert mondjuk, otthon egy komoly gazdasági kapcsolat várja, az hamarosan szembesül azzal, hogy szeretője válást és új házasságot követel, s ettől az elvárásától semmi sem térítheti el.

Ha nagyon könnyen hullanak az öledbe a dolgok, kezdj el gyanakodni. Ha még csak a fotóit láttad, de lelkesen beszél rólad, folyton dicsér téged, akkor valami gond van a háttérben, vagy nagyon kövér, vagy nincs ki a négy kereke. Legtöbbször a molett nő elrejti magát a fotókon, aztán amikor megjelenik … Legszívesebben megfordulnál és elmennél, mert rájössz, hogy nem kívánod, aztán iszol rá egyet, meg még egyet, és mégis elviszed, de mindkettőtöknek egy rossz élmény lesz belőle. Ha túl simán megy minden, valami baj van.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr877734870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása