Válás, felevagyon, gyerekkel zsarolás

2015. szeptember 04. 07:33 - csajokespasik

„Többfrontos támadást indított bíróságon, rendőrségen, gyámügyön, meg ahol csak lehetséges, ráadásul ingyen mindenhol” - mi kell a nőnek, ha már a tekintélyes méretű férfiasság, a nagy ház és az 5 kocsi sem elég? Mindig a nők nyernek, lehetsz bármilyen normális, ha van már más, akibe beleszeretett, onnantól kezdve bármit csinálhatsz, mindent rosszul csinálsz.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Hosszú ideje olvasom a blogot, elég sok mondanivalóm gyűlt össze, kicsit nehéz lesz, de azért megpróbálom. Rögtön először magamról írnék, mivel sok kommentelő hiányolja, és ez tényleg fontos momentum: A harmincas éveim közepén járok, nem vagyok túlsúlyos (80-83Kg), nem vagyok alacsony (187cm), nem vagyok ostoba (146-os IQ), jó a humorom, mindenre nyitott és érdeklődő vagyok, nem kocsmázom, nem vagyok érzéketlen tuskó (bár ez lehet inkább hiba, mint erény), ritkán iszom, akkor sem sokat, nem dohányzom, a szerszám is működik, és megfelelő (majdnem 20 cm), diplomám van, nem vagyok szegény (Sőt: Nincs hitelem, több ingatlanom van, jól menő üzlettel foglalkozom, mivel az üzlet megy magától szinte, így sok a szabadidőm is.

A ház amiben lakom 50+ M Ft, a garázsban 5 járművel. Ezenkívül természetesen több befektetésem, tartalékom, költséges hobbim van).

Magamat a tízes skálán 8-9 közé lőném be, a következők alapján:

Külső : Ha az összes férfit nézzük, 8, ha a korosztályomat, akkor 9. Hogy miért nem 10? Sokat sportolok, nagyon szálkás, edzett a testem, 50 fekvőtámaszt röhögve kinyomok, de nem egy izomagy kidobó típus vagyok, rajtam nem reped szét a póló ujja :)  szép virító kék szemeim vannak, egyetlen hátrány, amin nem is lehet könnyen szintet növelni: átlagosnál kicsit kisebb fogak, keskeny száj. Erre én azt mondom, ha ez valakinek nem felel meg, inkább hagyjon békén és keresse a tökéletes herceget, senki kedvéért nem vagyok hajlandó fogazatot cserélni (főleg mivel hibátlan), és seggszájat töltetni… Olyan jó az anyagcserém, hogy még az izzadságom is jó illatú, szóval nekem nem kell szex előtt-után mosakodni, a csajok megőrülnek az illatomért.

Anyagiak :  Azért csak kilenc, mert természetesen léteznek nálam gazdagabb emberek is, nem tartom magamat milliárdosnak, de ha kedvem van nyaralni, síelni, kocsit cserélni, megtehetem, mert futja rá. A másik ok a kilencre: nem vagyok sem orvos, sem ügyvéd, csak egy vállalkozó, szóval nem vagyok a társadalom megbecsült tagja. Szerintem a magyar férfiak felső 10%-ában bőven benne vagyok. Tehát összességében 8-9.

Nekem a vékonyabb nők tetszenek, nem bírnék elviselni egy 70+ kg-os zsírszagú leányzót még egy numera kedvéért sem.

Itt jön az első igazságtalanság, miért mindig a nők nyernek: A feleségem egy hozzám hasonlóan külsőleg 8-9-es leányzó volt, anyagilag egyes, mivel egy bőrönd ruhával jött. Ugye egy nő talál magának ilyen adottságokkal 10-es pasit is egy numerára, míg nekem 8-9-es férfiként 6-os nőknek kellene csapnom a szelet. Nekem is pontosan ezért eszembe sem jutott megcsalni a páromat, hiszen minek koslassak 6-os nők után, mikor otthon ott a 8-9-es? Mondjuk nem tudom, mit tennék, ha egy isteni csoda folytán egy 10-es modell csaj rám hajtana, és világosan értésemre adná, hogy sunázzam meg :) Persze ekkora szerencséje csak a nőknek van.

Sok kommentelő írta, hogy megcsalás, pincsiztetés esetén dobbantani kell. Sajnos ez sem olyan egyszerű dolog, sokkal könnyebb leírni, mint megtenni, mivel az esetek nagyobb többségében ott van(nak) már a gyerek(ek). Én mondjuk dobtam őnagyságát, persze „esélyt” én is adtam neki, de ezt, ahogy a többiek is megírták, felesleges volt..

Lehetsz bármilyen normális, ha van már más, akibe beleszeretett (ugye az alkalmilag sunázni akaró „életművész” 10-esek), onnantól kezdve bármit csinálhatsz, mindent rosszul csinálsz a párod szerint. Persze aztán koppant az asszonyka, szépen odamentem a „művész úrhoz” és sok szerencsét kívántam neki, valamint felhívtam a figyelmét arra, hogy ezentúl a nagyságosasszony lakhatásáról, élelmezéséről, telefon-, ruha-, szépségipari költségeiről ő köteles gondoskodni, miután tíz évig ez az én feladatom volt, de most már nem aktuális. Persze a kis hímringyó rögtön lépett, főleg miután kiderült, hogy a sokmilliósnak tűnő háttér ellenére asszonykának nem jár semmi, mert a vagyoni szint nem emelkedett a házasság alatt (a nagy szerelem, sok utazás ára sokba volt), így nem volt mit elosztani. Szerintem. Szerinte nem, és nagyon fel volt háborodva, hogy költséges életvitelét én nem fogom a továbbiakban gyerektartásként elnevezve finanszírozni, ezért többfrontos támadást indított bíróságon, rendőrségen, gyámügyön, meg ahol csak lehetséges, ráadásul ingyen mindenhol, mert szegénykének persze aztán muszáj volt elmenni dolgozni, de „hivatalosan” csak 4 órára, minimálbérért, így ő rászorulóként költségmentesen pereskedhetett. Annyira azért nem szorult rá szerintem, hiszen a környék legdrágább ügyvédjére azért volt pénz, amit részben a családja, részben az alkalmilag összeszedett pénzespasiiiiiknak előadott Nigériai hoax történetek segítségével szedett össze, akik már elképzelték, hogy fial majd a befektetés az ügyvédre, asszonyka megkapja az áhított 20-30 millás házat, és a többszázezres gyerektartást, és boldogan élnek, míg meg nem halnak.  Egyből én lettem a világ legszemetebb embere, és hálátlanságom miatt érzett haragjában mivel sem a bírósági perpatvar, sem a rendőrségi, gyámügyi feljelentések nem vezettek sikerre, nem lett meg az általa áhított családi ház, meg a hatalmas gyerektartás, csak egy dolgot talált, amivel engem bánthat: A Közös Gyereket. Ezt persze gyakorolja is rendesen, alig láthatom, percre pontosan vinni-hozni kell, egyszer egy nyaralás miatt késett 3 napot a gyerektartás megfizetése, végrehajtót hívott :) soha nem a gyerek érdekeit nézi, csak azt, hogy hogyan b*szhat ki velem. pl. nem láthatom a szülinapján, mert akkor nem velem van, nagy nehezen elintéztem, hogy locsolni vihessem húsvétkor, akkor meg rejtélyesen lebetegedett hirtelen, de annyira nem, hogy délután ne mehessen el nagysága rokonságához. Szóval itt megint csak a nők nyernek, hiszen a gyerekkel sakkban tudnak tartani minden normálisan gondolkodó, gyerekét rendesen felnevelni vágyó férfit. Mielőtt a feministák megdobálnak, elárulom, hogy az egy szem gyerekre kb. 100.000 forint megy el havonta (ami szerintem több mint elég, akár már kisherceg szintű neveléshez) és amikor nálam van, mindig megyünk síelni, nyaralni. Múltkor olvastam, hogy egy nyugdíjast, a nyugdíjának többszörösére rúgó gyerektartásra ítélt a bíróság, mert több értékes vagyontárgya van… Röhej ez is…

És a fenti iromány mélyén rejlik még egy alapvető hiba, amit a kommentelők elkövetnek, mégpedig a szintemelés. A külső szintemeléssel egyetértek, de az anyagival nem. Azzal csak egyet érsz el: Olyan nőket vonzasz azzal magad köré, akik nem érzelmi, hanem anyagi alapon keresnek elsősorban párt maguknak, csak megjátsszák a hősszerelmest, majd házasság, gyerek, aztán koppanás, és viszik vagy vinni szeretnék a szintemeléssel nehezen összeszedett vagyonkádat. Ha viszik, ha nem, megint csak a nők járnak jól, mert nekik nincs vesztenivalójuk, rád pedig a legjobb esetben is a gyerekkel való játszmák és a hosszú évekig tartó viták, pereskedések  várnak, és megmondom őszintén, lehetsz bármilyen gazdag ember, hosszú keserű évek várnak mindenkire. Persze egy alap szint kell, de ami annál több, nem, kivéve ha az ember csak 1-2 hónapig szeretne egy nőt megtartani, és persze elkötteti magát nehogy véletlenül felcsináljon valakit. Én 10 év után jöttem rá, hogy engem soha sem szeretett igazán a párom, csak a pénzre utazott, de ezt huszonéves sihederként nem vettem még észre, csak szépen lassan alakult az életem az alábbi sorrendben:

- Megtaláltam a páromat, és a szerelmet, minden rendben volt, elég szex, sok szerelmi vallomás a másik féltől (intő jelek, amiket nem láttam a lila ködtől: kicsit gúnyolódó becenevek, viták, mikor szóba került, hogy dolgozni kellene, és a szexszel zsarolás, ugyanis ha mérges volt rám, nem volt szex…)

- 2 év után párom megkérdőjelezi, hogy komolyak-e a szándékaim, mivel még nem jegyeztem, vettem el! WTF!! Persze eljegyeztem. Akkor lenni nagy öröm, bódottság, sok szex.

- 3 év után házasság, előtte felvetettem még a kapcsolat elején, hogy szeretnék szerződést írni, amire akkor igent mondott, mikor pedig szerettem volna az ígéretet házasság előtt kivitelezni, akkor egyből szemét tróger lettem, aki kételkedik a leányzó szűziességében, ártatlanságában. Após szerint meg sem érdemlem a lányát. Persze beleegyeztem a mellőzésbe (rózsaszín köd), de szerencsére ez nem sok vizet zavart később.

- Házasság után rögtön gyerek-projekt, ami 1-2 hónap után sikerült is.

És itt jön a dolog rosszabbik oldala, senki férfiú nem tudhatja, hogyan alakul élete forgatókönyve ezek után, nálam a következők voltak:

A gyerek megszületett, az alsó „fájdalmak” miatt a szex lemozdult a régi heti 2-3-ról havi 1-2-re (pedig sem a szája, sem a keze nem fájt), de azt is csak így és úgy lehetett, ahogy az asszony képzelte, majd megindult egy belső folyamat, aminek a végén a hercegnőnek képzelt leánykából a család férfiura lett, és ha valami nem volt jó neki, akkor hatalmas hisztik voltak, én meg vágytam a nyugalomra, és ráhagytam mindent. Ez is nagy hiba volt, akkor el kellett volna zavarnom, és akkor nem kellett volna leélni 7 évet lelki nyomorban a nőre tízmilliókat költve.  De hát az apukákban itt már dolgozik rendesen az ösztön, hogy nevelni kell a családot, a gyereket, akit anyuka szavaival élve (amit válás után vágott a fejemhez) „Nekem szült” Én voltam az értékítéletében a legutolsó…  Mindenki fontosabb volt nálam és az igényeimnél, a kutya, a barátnők, a virágok…  Röhej :) Ezt a témát hagyjuk is.

Természetesen a válás után próbáltam az aktusok hiányát több évre visszamenőleg pótolni, ami sikerült is, persze felvértezve egy ködösítéstől mentes szenzorkollekció beépítésével a tudatomba: Minden apró jelet megfigyeltem, megelőzvén a csöbörből vödörbe-effektust. Hosszú, normális kapcsolatra vágytam, a végén teljesen bele is fáradtam az állandó nőcserélgetésbe.

A  következőkre jutottam: Volt pár szép, huszonpáréves leányzó: Nagyon megbízhatatlanok, még maguk sem tudják, mit-kit akarnak az élettől, kacsingatnak jobbra-balra, azt hiszik így használhatják ki a fiatalságból adódó előnyüket, így hosszú távú kapcsolatra nem valók. Volt pár csinos, elvált anyuka gyerekkel: vagy a gyerek miatt alig ért rá, vagy pl. mikor megtudtam, hogy a szép házikót a régi apuka szüleitől zsarolta ki, mert őket perelte, és ezért gondoltam kihátrálok, nehogy én is így járjak, mert azért voltak jelek, szinte követelte, hogy maradjak vele, és bedobta a következőt: bármikor találok egy csomó férfit, aki megdug… Tényleg? Tegnap még csak én léteztem számára, állítólag olyan szerelmes volt. Volt pár még nem elvált, liánjával lasszózó háziasszony, akik szénné sunáztatták magukat velem, miközben hivatalosan apuka üzleti ügyeiben, vagy céges utakon jártak. Ők terepszemlét tartottak, azt próbálták felmérni, hogy mennyire valós az anyagi háttér, illetve mennyire tudnám befogadni őket a gyerekkel… Persze részükről nulla háttérrel.. Hát sehogy, de erre még később kitérek. :)

És vannak a korban legjobban hozzám illő, gyermektelen, 30-as évei elején járó leányzók, akik valamiért kimaradtak a „normális” párkapcsolatokból. Na itt a KFT ismert dala jut csak az eszembe: Az a baj, hogy a nők vagy csúnyák, vagy szépek és buták :) De tényleg: Itt vagy szép, de rettentő zűrös életű, és családi hátterű, hibás életszemléletű, értékítéletű lányok vannak, akik meg valamennyire értelmesek, azokat meg a szellemvasúthoz kellene küldeni embereket halálra ijeszteni.

Egy korosztályhoz nem volt szerencsém: a 25-30 közötti lányokra, akik szerintem a legjobbak lennének számomra, csak egy bökkenő van, aki valahogy kinéz (Én elvárom, hiszen 8-9 a szintem), és van esze is, annál elvált gyerekes pasik egyáltalán nem játszanak, legyenek akár kőgazdagok is, hiszen van körülöttük tucatnyi gyermektelen ifiúr is, aki lehet jelenleg nem úgy áll, mint pl. én, de van esze, vagy gazdag családi háttere.

Na, még három téma, aztán hagyok mindenkit gondolkodni:

Sokan írták, hogy más gyerekét nem pesztrálnák… Mivel nekem már van egy saját, nem okozna gondot, DE!! És itt jön a lényeg Csak egyféleképpen tudnám ezt elképzelni: Ha az új asszonyka csinos lenne, és legalább egy olyan házban, életszínvonalon élne, ahogy én (persze jó fizetéssel, meg egy olyan exszel, aki szépen gondoskodik a gyerekéről), akkor odacuccolnék, viszont megtartanám a jelenlegi házamat, ha mozizni, nyugalomra vágynék néha. Abba semmiképpen nem mennék bele, hogy hozzám költözzön oda valaki egy gyerekkel. A sárga csekkes Milf ribiktől meg feláll a szőr a hátamon, mikor pár hónap „vad szerelem” után jönnek előbb az apró, majd egyre nagyobb anyagi „kis kérések”.. :)

A másik téma alapja egy vicc, mikor a zsidó kérdezi a rabbit, hogy a csúnya lányt vagy a szépet vegye el feleségül, hisz a szép lánnyal boldog lenne, csak félne, hogy megcsalják majd, míg a csúnya biztosan nem csalná meg, de őt annyira nem tudná szeretni. A rabbi azt mondja : fiam, mi jobb? Egy finom tortát megosztani az embertársaiddal, vagy a sz*rt enni egy életen át. Ez a vicc még jónak is tűnik, hiszen ha ügyesen titkolná a párom az afférjait (ami nem lenne könnyű), és a nemi életem is kifogástalan lenne ennek ellenére, talán még nem is zavarna (na jó, ez vicces, hisz ha nem tudom, hogyan is zavarna), viszont annyi sántít a történetben, hogy ilyen esetekben a nők általában lelépnek, vagy szexmegvonás és pincsiztetés lesz otthon, így meg tényleg nem olyan szép a sztori..

A harmadik gondolatébresztő pedig a gyerekvállalás..

Érdekes, hogy míg akár egy házasságban élő nő is szabadon dönthet arról hogy terhesség esetén megtartsa vagy elvetesse a gyerekét, addig egy férfi még ha csak egy egyéjszakás kalandja is volt a lánnyal, aki teherbe esik, és meg akarja tartani, akkor egy életre szóló kötelességvállalásba kényszerítik bele. Szerintem úgy lenne ez igazságosabb, hogy: Terhes lesz a lány, megkérdezik apát is, hogy szeretné vagy nem. Ha szeretné, akkor minden megy tovább, ha nem, akkor viszont a leányzó eldöntheti, hogy megtartja, de akkor szigorúan saját szakállára, semmilyen kötelezettséggel az apa felé, vagy elveteti. Sajnos mivel én is jó anyagi helyzetben vagyok, a nők hihetetlen dolgokat képesek megtenni, hogy felcsináltassák velem magukat. Volt olyan leányzó, aki hazudta, hogy tablettát szed. Úgy jöttem rá, hogy nem volt fix a menstruációja. (A tablettát szedőknél 3 hét tabletta, 1 hét menstruáció). Volt olyan is, aki mutatta, hogy szedi, fogyott is szépen, csak épp megtaláltam a be nem szedett tablettákat. Ja és mindegyik leányzó arról regélt, hogy az ezmegaz ismerőse szedett tablettát, és teherbe esett, mert ez nem 100%-os.. Persze… Szerintem a gyárak is azért írják a 99%-os hatásfokot, nehogy ezek miatt a hazug luvnyák miatt pereljék őket. Gumival meg utálok szexelni, nálam az nem játszik.. Elköttetném magamat, de sajnos még nem lehet visszaalakítani, pedig megfelelő partnerrel bevállalnék még gyereket. Azon is elgondolkodtam, hogy spermabankba teszek 10 mintát, aztán köttetem el magamat. Annyira kiábrándító, hogy ennyire számítóak a nők, és hogy egy vagyonosabb valakivel felcsináltassák magukat, ennyi hazugságot megér… Persze aztán megint felevagyon, válás, gyerekkel zsarolás.. Szándékosan írtam, hogy valakivel… hiszen ezeknek mindegy ki, csak pénze legyen…

Undorító… Egyelőre ennyi, zárom soraimat.

Szép napot mindenkinek…  

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr867759564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása