A részeg nő nem mindig ari

2015. szeptember 08. 07:46 - csajokespasik

„Ha csak barátok vagytok, pia nélkül is 10 percenként, más-más megfogalmazásban, megkérdi, hogy: Ugye nem látszom öregnek / kövérnek?” - újabb pontokba szedett listát kaptunk. A téma ezúttal az alkohol hatása a különböző korosztályokba tartozó nőkre és férfiakra. Ma megtudhatod, hogy a részegen kilőtt Fész-üzeneteket azonnal törölni kell.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Az a férfiember, aki az éjszakai életben viszonylag jártas, és a kocsmákat, bárokat, sem kerüli el, megfigyelhette, milyen hatást gyakorol az alkohol a különböző korosztályú és beállítottságú szingli hölgyekre. Összegyűjtöttem párat, közös okulásra : )

20 és 25 között: azonnal kiposztolja a Face-re a hangulatát, minél többet iszik, annál sűrűbben, ezeket a bejegyzéseket másnap reggel / délben azonnal törli. Az elsők még érthető üzenetek, de az utolsók már ilyesmik: „naon befaggok mostrugva mert aaa”. Ha korábban feszélyezett és szótlan volt, a bevitt alkoholmennyiséggel egyenes arányban közvetlen és vihogós lesz. Azt hiszi, ari, de nem ari.

25-30: egy hajszálnyival már jobban bírja az italt, mégis úgy áll fel, amikor ki kell mennie, hogy viszi az összes poharat az asztalról a krumplis zsák nagyságú táskájával. Ha korábban tartózkodó és konszolidált volt, az alkohol megpuhítja elveit, már nem várja, hogy bepróbálkozz, mert ő szed fel téged, viszonylag hamar. A túlsúlyos kocka-srác hirtelen megkapja tőle az „aranyos” jelzőt, de ugyanúgy te is, a pincér is, a kabátok és a fogas is.

30-35: a harmadik pohár bor, vagy a második korsó sör után megtudod tőle, hogy a kapcsolatai valamiért 3-6 hónapig tartanak csak, nincs továbblépés, kifulladnak. „Az igaz, hogy folyton hívogattam, hogy hol van és kivel, ha hozzám bújt, elhúzódtam, mert nem vitt vacsorázni, de elvárja, hogy főzzek. Utáltam a haverjait. Nem értem, mi volt a gond. Külön kértem, hogy beszéljünk a jövőről. Tudtam, hogy jobb vagyok nála. Tudom, hogy nekem is tenni kell a kapcsolatért, de többet nem tudok”. Bólogató helyeslésed erőt ad neki ahhoz, hogy ne változzon és továbbra is mellébeszéléssel mentegesse magát és hatásosan tompítsa a saját felelősségét.

35-40: Ha csak barátok vagytok, pia nélkül is 10 percenként, más-más megfogalmazásban, megkérdi, hogy „Ugye nem látszom öregnek / kövérnek?”. Azt is megérdeklődi, hogy nem-e túl rikító a hajfestéke és a ruhája nem-e kövéríti. A belépő fiatalabb lányokra csúnyán néz, vagy irigykedve, a pasikra mosolyog, majdnem mindegyikre. Van ebből a Céges kollegina / titkárnő típus, aki csak azért választotta X munkahelyet, mert ott akar férjet fogni magának, esetleg más levetett férjét – ezeket a vadászati beszámolókat is végig kell hallgatnod.

40-50: folyton legyezgeti magát egy összetekert újsággal. Télen is. Ha házas: a férjéről panaszkodik: Ha elvált: a volt férjére panaszkodik. Ha egyedülálló: a férfiakra, úgy általában, panaszkodik. Az a pasi nem akarja őt, aki neki bejönne, az a pasi viszont hajt rá, aki meg neki nem kell, mert nem elég dögös, fiatal, művelt, lóvés stb.. Bármennyit is iszik, képtelen a berúgásra.

És a fair play jegyében jöjjön pár ittas férfi-típus is:

20-25: hangosan röhög, bármikor bármin. Szilárd meggyőződése, hogy hülye viccekkel remekül lehet udvarolni, és amikor nevetnek is a lányok, nem a viccen. Ezt bátorításnak veszi és előszed még 6 hülye viccet, mert látja, hogy valamiféle sikere keletkezett.

25-30: Elkezd tanítani. Mindenről. Bölcsességek minden témában, amik nem feltétlenül empirikus alapon születtek, hanem olvasta reggel a neten. Kapsz tőle befektetési tanácsokat, mindent tud a napelemekről és az energiatakarékos házépítésről, csakúgy, mint a csajozásról (az meg mellékes, hogy évek óta egyedül van). Ha van nője, arról gondolkodik, hogyan tudna még többet levarrni 30-ig, ügyesen, úgy, hogy azért megtartsa a jelenlegit.

30-35: „A mai nőkön már nem lehet eligazodni!” - kezdi, és még be se léptetek a kocsmába, és a további beszélgetés is ezt az egy mondatot járja körül. Aki ma be fog rúgni, az te leszel. 35-40: Főleg már csak inni ül be, rendeltetésszerűen használja a poharat, hamar berúg, ha korábban vidám volt, elszomorodik, ha szomorú, felvidul. Vele már nem kell a nőkről beszélgetni: mert ő már mindent tud...

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr797768962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása