Naponta háromszor beszél az anyjával

2015. szeptember 30. 07:36 - csajokespasik

Kevesen tudják, mit is szeretnének a másiktól, bár a férfiaknál ez leszűkíthető egyetlen dologra. De amikor a barátnő az első közös nyaralást 5 nappal előtte lefújja, vagy éppen érzelmeket próbál kicsikarni a pasijából, nincs értelme metafizikai irányba töprengeni.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

A keddi levélre. Én megfordítanám a kérdést: mit akar a 30as nő? Mint már többször leírtuk, a nő nem mindig tudja, mit is szeretne. Akármit csinálsz, nem rajtad múlik a vége. Három saját példán mutatnám be.

1. eset. Kor: 28. Helyzet: fél éve együtt. Azt mondta, minden nő összetenné a két kezét, ha ilyen pasija lenne, mint én. Folyton dicsért. Nekem is megfelelt ő: viszonylag művelt, rendes, a teste is oké. Egyszer azt mondja, zavarja, hogy nem vagyok szerelmes belé... Firtatom, ezt hogyan érti? Mert nem érzi. Jó, jó, de a szerelem az nem igazán felnőttes fogalom és igen sokrétű, magyarázza meg, mit is ért alatta?

És hogyan vonatkoztatja ezt ránk? Nem tudja, csak érzi. Ő nekem külsőleg és belsőleg is bejött addig. Valami olyasmit mondott, hogy nem érzi magát különlegesnek mellettem, és már volt olyan pasija, akit mindenki irigyelt tőle, de a vége fele ő már rá se bírt nézni. Ezt fejtsem meg. Végül szakított velem. Megoldotta.

2. eset: Kor: 34. Helyzet: elvált, 1 gyerek. Úgy éreztem, hogy folyton arra keres megerősítést, hogy én vagyok-e neki az igazi, jól döntött-e, hogy beengedett a lakásába. Nehéz megmondani, hogy mennyit voltunk együtt, mert őt az nem zavarta, ha 1 hónapig nem hív, nem keres, majd utána naponta. Mondtam, hogy ez így nekem nagyon laza. De neki pont jó így. Elég volt neki a tudat, hogy van neki valaki. Itt én mondtam ki a végét.

3. eset: Kor: 34. Helyzet: egyedülálló, 10 éve bombázó lehetett. Kb. 1 évet voltunk együtt. Nem én szakítottam, nekem annak ellenére is működött volna, hogy folyton nevelni és irányítani próbált. Elnéztem, hogy az első közös nyaralásunkat, amit sokáig terveztünk, előtte 5 nappal lefújja, és azt, hogy naponta 3x beszél az anyjával, még ha velem van az ágyban, akkor is.

A tanulságokat mindenki maga vonja le. Szerintem: kevés ember tudja, akár férfi, akár nő, mit szeretne, bár a férfiaknál ez leszűkíthető egyetlen dologra. Szerintem szerencse is kell.

Egyik ismerősöm egy partnerkereső oldalon megbeszélte egy lánnyal, hogy csak szexet akar, a csaj is csak azt akart. Egyetlen éjszaka, tiszta ügy. A csávó el is ment hozzá... és 8 éve vannak együtt, boldogan.

Tehát a „mit akar a 30as nő / vagy pasi” – egy megválaszolhatatlan kérdés. Talán ugyanazt, amit a 20as meg a 40es, csak maguknak sem ismerik be.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1007868462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása