Nyár óta együtt élünk

2015. október 01. 07:43 - csajokespasik

„Ő korábban soha nem járt Szerbiában, komoly logisztikát igényelt beosztani a hétvégéket, összeegyeztetni a szabadnapokat” – sikersztori következik. Levélírónk és párja már egy fedél alatt élnek, bár korábban 200 km és egy államhatár választotta el őket egymástól. Amikor annyira vágysz a másik után, hogy az már elviselhetetlen, a távolság nem jelenthet akadályt.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Szeretném Veletek megosztani a mi történetünket: ha Ti nem vagytok, nagyon valószínű, hogy mi sem találkozunk soha az életben..:-)

Afféle időtöltésképp regisztráltam anno a Csajok és Pasik társkeresőn, semmi komolyat nem remélve (habár talán titkon mégis abban bízva) chatelgettem, ismerkedtem. 31 éves vajdasági lány létemre magyar párt keresve próbáltam szerencsét Nálatok. 

Pontosan egy éve, 2014. szeptember 27.-én kezdtem el beszélgetni egy szimpatikus fiatalemberrel – aki, mint később kiderült, aznap regisztrált és egyik első chatpartnere voltam. Nem sokat kellett várni az első randira, ami olyan jól sikerült, hogy 11 órán át beszélgettünk, sétáltunk, ismerkedtünk. Elsőre éreztük, hogy komoly kémia működik köztünk, hamar követte egymást a második, harmadik, sokadik randi. Ő korábban soha nem járt Szerbiában, komoly logisztikát igényelt beosztani a hétvégéket, összeegyeztetni a szabadnapokat ugyanis 200 km és egy államhatár választott el minket egymástól. Szerencsére mindketten akartuk annyira a másikat, hogy ez nem jelentett akadályt :-) 

Februárban papíron már közös lakcímünk volt, a tavaszt pedig hosszú munkakeresési periódus után a tényleges összeköltözés követte. Nyár óta együtt élünk, továbbra is hatalmas szerelemben, boldogságban, egyetértésben :-) Most az 1 éves évfordulónk megünneplésére készülünk, ennek kapcsán kerestelek fel Titeket. Szeretném ugyanis megköszönni Nektek Őt, ha nem vagytok, esélytelen lett volna, hogy mi ketten bárhol is találkozzunk ebben az életben...

Barátoknak, ismerősöknek azóta is lelkesen ajánljuk a Csajok és Pasik társkeresőt, mi vagyunk rá az élő példa, hogy érdemes!

KÖSZÖNJÜK NEKTEK!!

Ági és Máté

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr887874456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása