A szex inkább már csak reszelés

2015. október 05. 07:25 - csajokespasik

„A feleségem szeret, és érzem, hogy szeretne többet, de nem tudom szeretni. A lelkem folyamatosan más lányok után vágyik” - Posztolónk évek óta gyötrődik: család vagy csajozás? Úgy érzi, szétszakad belülről, és próbálna egyszerre jó apa és férj lenni, ugyanakkor a saját vágyait is megélni. A feleség szexuálisan már nem annyira izgalmas, és mint sok férfi, ő is a mást, az újdonságot keresi. Mindkét életet szeretné, de egyszerre nem megy. 

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok,

sok jó és tanulságos történet után leírom én is az enyémet. A téma már eléggé elcsépelt: a házasság vagy a szabadság választása. Esetleg a kettő közti penge élen járás, mint az én esetemben. Amúgy Misi vagyok, 38 éves. Mint minden jó esetben a legtöbb házasság, a mienk is nagy szerelemmel indult, 15 évvel ezelőtt össze is házasodtunk. Mindkettőnknek az első komoly kapcsolata volt ez, annyira, hogy nekem az első szexuális élményem a feleségemmel volt. Ugyanakkor már pár évre rá unatkoztam mellette, és folyamatosan kerestem a lehetőséget a flörtölésre, egy kis csajozásra itt-ott.

Lelkiismeretem is van, így szigorú határokat állítottam magam elé, mit szabad és mit nem, semmi szex, csókolózás mással...csak az ismerkedés izgalma, egy kis testiséggel.  Azt hittem, átmegy rajtam és jobb lesz, de sajnos nem, egyre rosszabb lett... Ahogy teltek az évek egyre erősebb nyomást éreztem magamon, főleg arra, hogy jól nézzek ki, fiatalosan öltözködjek. Elkezdtem kondiba járni, nagyon jó, izmos alakom lett, elég pénzem ahhoz, hogy jó cuccokban járjak...és fiatal lányok társaságában. Letagadok ma is 10 évet a koromból, így nem lógok ki a 20-as csajok társaságából, mert leginkább az ő társaságukat keresem.

Megszületett a lányom, már 5 éves, azt szoktam mondani, miatta teszek meg sok mindent, és nem teszek meg pár dolgot. A szívem közepe, bár a feleségem szeret, és érzem, hogy szeretne többet, de nem tudom szeretni. A lelkem folyamatosan más lányok után vágyik.

A szex köztünk csak reszelés, hiába próbálok erőt venni magamon, nem tudok izgulni rá, mint annyian, én is a mást, az újdonságot keresem.

Egy éve találtam egy lányt, neki is van párja, akivel tudunk úgy együtt lenni, hogy csak élvezzük egymás testét... szex nélkül. Megmasszírozom, utána egy kis kézimunkával eljuttatjuk egymást a csúcsig. Olyan nekem, mint amikor kiengedik a fáradt gőzt, de érzem, hogy ez se elég már. 

Évek óta őrlődöm, hogy azt az életet éljem, amit én szeretnék, amire vágyom, vagy azt, ami a kötelességem. Gondoskodni és vigyázni a családomra. Nagyon nehéz, mert olyan, mintha szét szakadna a lelkem, nekem is egy életem van... és ezt kéne beáldoznom másokért. Tudom, hogy a lányom és a feleségem összeroppanna, ha a saját vágyaimat választanám, nekem meg csak telnek az évek, lassan 40 leszek. A kettő közt a penge élén járok már évek óta. Mindkétféle életből akarok valamit, de együtt nem élhetők. 

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr327892512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása