Az ex-csajom pornósztár szeretne lenni

2015. október 27. 07:05 - csajokespasik

„Olyan jó, hogy nem vonzódom hozzád. Beléd annyira szerelmes vagyok, hogy a testi kontakt csak elrontaná az egészet” – vannak nők, akikre az örökkévalóságig várhatsz, vannak, akik az életmód tanácsadódnak érzik magukat, és vannak, akiknek csak addig kellesz, amíg a hasznodat látják, utána mehetsz a levesbe. Levélírónk szép kis gyűjteményt küldött nekünk különböző nőtípusokról, akikkel már dolga volt. Ma megtudhatod, hogy a legtöbb nő pornófilmes álma csak az önbizalomhiányról szól.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Valamikor forró téma volt itt, hogy miért marad a nő egy brutális pasi mellett, amikor az alázza és fenyegeti non-stop, akár csak verbálisan? Miért nem lécel le, amikor pedig megtehetné, mert egy szoba-konyhában is jobb, mint félelemben élni. És én is arra jöttem rá, amit akkor páran megállapítottak, hogy nem azért, mert nincs más lehetőség, hanem arról van szó, hogy valami rejtélyes okból igényli azt az elbánást. Valamiért egyre több fiatal nő keresi a brutális szexet és azokat a pasikat, akik mindezt megvalósítják számukra.

Egyik barátnőm, miután szétmentünk, de megmaradt a baráti kapcsolat, sokat gondolkozott a pornózáson, és mindig elmesélte, hogy már utána érdeklődött, és milyenek a feltételek, milyen adottságokat követelnek. Vannak kategóriák, ő az amatőrben lenne... Amikor rákérdeztem, hogy miért és honnan ez az igény, azt mondta „hát nem tudom, olyan érdekes lehet” Csak azt nem tudja, hogy az egy kemény szakma és főleg színészi játék az egész, minden meg van írva, felplánolva, bevilágítva és legalább tízen nézik közben. Neki többet jelent az illúzió, mint a valódi szexuális élmény. Azt képzeli, hogy majd szuperkanok fogják ott kívánni. Nekem ez valahogy elég ferde dolog... A háttrében masszív önbizalmi válságot orrontok. Rég találkoztam vele, nem tudom, mennyire jutott közelebb az álmaihoz, de szerintem megmaradt az egész a fantázia szintjét. Vagy ha el is jut valameddig, nagyon hamar meg fog futamodni.

Leírnék röviden még pár nőtípust, akikkel dolgom volt:

- Az örök bulicsaj: 38 éves, van egy gyereke és büszke rá, hogy rossz anya és mennyire béna ebben még mindig, meg arra, hogy a 15 éves lányának már elengedte a kezét, mert szabad szellemben neveli, noha pont abban a korban van, amikor a legnagyobb szüksége lenne anyai jó tanácsokra, meg irányításra. Mennyi az esélye, hogy anyuci reprodukciója lesz majd később? Akárhányszor, akármikor hívtam, mindig ráért.

- A mazó csaj: 23 éves. Folyton azt kérte, hogy váratlanul csapjak rá a fenekére, mert ez neki izgalmas. Amikor egyszer tiszta erőből ráütöttem, azt mondta, „mi van, simogatsz?” Nekem már a tenyerem fájt. Azt nem kérte, hogy fojtogassam szex közben, de ilyenről is hallottam.

- Szárazbarát képző: fiatal, barna szemű tündér, kedves lány, aki mindig kedves veled, amíg látja, hogy hasznodat veszi, és te jó úriemberként és örök reménykedőként, mindig készen is állsz rá. El kellett altatni a cicáját, olyan szomi, talizzunk...Jó. Amikor már azt hiszed, nyeregben vagy nála, mert néha hozzád bújik az utcán, jön a hideg zuhany, mert elhangzik: „olyan jó, hogy barátok lehetünk” - ami kb. annyit jelent, hogy „olyan jó, hogy nem vonzódom hozzád. Beléd annyira szerelmes vagyok, hogy a testi kontakt csak elrontaná az egészet. Te túl kedves vagy hozzám. De másokkal le tudok feküdni simán, mert őket nem szeretem” – kb. ezt mondta virágnyelven. Nem tudsz csak úgy lelépni, mert várod, hogy lesz valami, lehet, hogy már holnap, vagy holnapután, de nem tudod meddig kell még várni, a megszabott türelmi idő szubjektív, tehát azoknak a hozzászólóknak üzenem, akik majd azt írják, hogy türelmes lúzer voltam, hozzáteszem, hogy én nem voltam belé se szerelmes, se megvadult a vonalai iránt, pusztán csak egy kedves lányt láttam benne, akinek úriemberként segítettem, akár lesz valami, akár nem. Remény persze volt a részemről, de követelés nem. Ha kapok valamit, kapok, ha nem, nem, ha ráértem segíteni neki, segítettem, ha nem, nem.

- Az akaratos: kijelenti, hogy fél éven belül mindenképpen pasit akar magának. És esélyt mindig ad, és mégis a férfiak hagyják faképnél. Ezt a belőtt féléves terminust már évek óta ígéri magának. Jelmondata: Nem tehetek róla, ha nincs meg a kémia – jaj, az a kémia !

- Az Életmód tanácsadó:

„ - Miért nem keresel többet?

- Miért nem mész külföldre?

- Miért nem cseréled le a kocsidat?

- Miért ez a gatya van rajtad, amikor olyan előnytelen?

- Miért nem gyúrsz? (vagy éppen: - Miért gyúrsz?)

- Ha a helyedben lennék, én 5 éves tervet készítenék, hogy miként látod majd magad később.

- Ha egy kis eszed lenne, nekiállnál időben takarékoskodni" (kivéve, ha a neki szánt ajándékba fektetsz be és arra takarékoskodsz, arra ez a tanács nem vonatkozik).

- A türelmes martalóc: (nem saját tapasztalat, ismerősömmel esett meg) addig boldog, amíg a férj minden téren kielégíti. Kivárja, míg a férj kényes helyzetbe kerül, akár 10 évet is képes, és utána lerabolja. Amíg jól megy a szekér, minden jó a feleségnek, mindent eltűr, de ha keveset hoz haza a ház ura, vagy éppen nem megy az üzlet, akkor a nő bezárkózik és egyik pillanatról a másikra elvág minden kapcsolódási és kommunikációs formát. Mindent borít. Hogy is volt az, amit mondtunk az oltárnál? Valami jóban-rosszban, egészségben-betegségben dolog? Érdekes, hogy ilyen esetekben nem a férfi bontja ezeket a kapcsolatokat, legtöbbször a nő. Mi játszódhat le ilyenkor bennük? Mi az oka ezen nők villámcsapás-szerű színeváltozásának ? ...És akkor a büszke 40es nő, friss szingliként beül a drinkbárba, győztesen, mert kizsigerelte a férjet. És várja a következőt. Csakhogy nem lesz következő, mert a./ már nem 20 éves, se 30 /b. a lóvévadász nők baljós aurája veszi körbe, mert a harc azért rajta is nyomot hagyott, még ha nem is érzi úgy.

+ Olyan szép kapcsolatról is hallottam, hogy a 40es piás feleség összejött egy 30as piás csávóval. Elvált, és amit elszedett a férjétől, hamar el is itták közösen. Hmm, az a szerelem...

És mindezek tükrében érezze a férfi magát férfinak és minden bukta után mindig álljon fel. A lista még folytatódhatna, de ezt a hozzászólókra bízom.

Tehát, nekem 32 évesen át kéne alakulnom a nők újkori igényeihez? Még annyit üzennék, hogy vannak természetesen rendes nők, és ha ilyet találsz, nagyon becsüld meg.

Zoli

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr148025160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása