Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szex nincs, csak unott arc

2015. november 10. 07:47 - csajokespasik

„Nem csesztem le, csak finoman megjegyeztem, hogy ez a húzás, minden magyarázat nélkül (vagy csak annyival ráz le, hogy elment a kedve) édes kevés” - rövid sztori, kemény kérdés. Mi járhat egy 21 éves lány fejében, aki kezdetben rajongásig szereti a 34 éves pasiját, majd hirtelen elutasító lesz?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Az én problémám igen összetett, bár egyesek szerint igen egyszerű lenne a döntés. Van egy lány (21) akivel 7 hónapja vagyunk együtt. Én 34 éves vagyok. Ő kezdeményezett és többször elmondta, hogy mennyire keresett már egy ilyen komoly férfit, milyen szerencsésnek érzi magát, stb. Én elég elfoglalt vagyok, sokat melózom, keveset keresek, a lakásom sem fényűző. De ha egy férfit imád egy nő, annál jobb nincs. Úgy 1 hónapja azonban valami megváltozott. Amikor feljön, szex már nincs, csak unott arc és fáradság van.

6 órás könnyű melója van, abba nagyon nem tud belefásulni... Negyed óra múlva távozik, azt mondja, haza. És én most azon gondolkodom, hogy mivel tudnám fenntartani az érdeklődését? Hova lettek, a nem is olyan régen elmondott dolgok? Mit rontottam el? Vagy miről nem tudok? Azt tudni kell, hogy elmondta nekem, hogy előttem hosszú ideig együtt volt valakivel, akibe nem volt szerelmes. És akkor elgondolkodtam: lehet, hogy belém sem, csak azt hiszi, hogy szerelmes? A másik dolog a nem jelentéktelen korkülönbség. Én az elején úgy álltam hozzá, hogy tart ameddig tart... de aztán elkezdtem komolyabban gondolni rá. De nem tudom, mi lehet a fejében, illetve mi baja. Teljesen tanácstalan vagyok. Mint már említettem, kevés szabadidőm van, de amikor neki kellek, akkor csinálok, és nem egyszer jártam már úgy, hogy szabaddá tettem magam, mire ő az utolsó pillanatban lemondta, vagy nem jött fel hozzám... Ilyenkor nem csesztem le, csak finoman megjegyeztem, hogy ez a húzás, minden magyarázat nélkül (vagy csak annyival ráz le, hogy elment a kedve) édes kevés.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr668066786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása