Sok nő nem érdemli meg a Szeretlek-et

2015. november 11. 07:31 - csajokespasik

„Átlagos fickó vagyok, miért ne próbálkoznék? Elvittem vásárolni, kajálni, kaptam érte puszit az arcomra” – ha egy átlag nőnél már annyira fent van a léc, hogy onnan te sem tudod lerúgni, fölösleges minden próbálkozás, neki úgyis csak az Igazi kell. De az átlag nő is lehet elhasznált, és amikor azzal dicsekszik, hány legénye volt már a faluban, nem érti, a pasi miért nem akarja a folytatást. Szívesen rámennél olyan nőre, akinek előtted nagyon sok bikája volt?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Üdv! Észrevettem, hogy kevesebb a női megmondó poszt, amikor a nők akarják megfejteni a pasik szeszélyes bonyolultságát. Ennek lehet valami oka :) De nem is ez a témám. Az 'Átlag nők is maguk fölé választanak' témához csatlakoznék... Vegyük a 20 és 30 közötti korosztályt, átlagos egzisztenciával, átlagos kinézettel és adottságokkal (bár azt, ami van, igyekeznek kiemelni, hogy legalább messziről hatást keltsenek, tehát nem a reménytelen, túlsúlyos bányarémekről van szó, hanem a polgári átlagról, mint ahogy a hétfői kolléga is írta). Egy ilyen nő azon típusokból fog válogatni, akikkel már volt dolga, tud mihez viszonyítani és ez bizony elvárássá erősödik benne, még akkor is, ha csak egy egyéjszakás kalandban használták a testét.

Esetleg egy ismeretlen, új valakitől tarthat, hisz „nemőtkeresemmertnemműködikakémia!!”, esélyt nem ad, mert már fent van a léc és onnan nehéz lerúgni. Bizony, az átlag nő is lehet elhasznált, és amikor azzal dicsekszik, hány legénye volt már a faluban, nem érti, a pasi miért nem akarja a folytatást. Szívesen rámennél olyan nőre, akinek előtted nagyon sok bikája volt? Hát, ha nagyon ki vagy éhezve maximum...És te lehetsz az X.X-edik, de még így sem marad meg, mert az Igazit keresi. De ha senki sem volt jó neki, milyen esélyei lehetnek...?

Esetem: a leányzónak nagyon összetört a szíve, nekem kellett vigasztalni. Átlagos csaj, én átlagos fickó vagyok, miért ne próbálkoznék? Elvittem vásárolni, kajálni, kaptam érte puszit az arcomra. Aztán már fel sem vette a telefont... a Fészen ráírtam, azt mondta, köszön mindent, ő nem olyan kihasználós lány, bár most biztos így érzem, de tényleg nem akar találkozni senkivel, smile, smile. Oké, tiszteletben tartottam (mi mást tehettem volna?).

Volt olyan kapcsolatom, ami pont úgy sült el, mint amikor mástól hallottam ugyanezt, én meg arra gondoltam közben, mennyire nem szeretnék én is így járni. Főleg, amikor – nagyon ritkán – azt érzem, hogy szeretném megmondani neki, hogy szeretem. Ezek valahogy megérzik, melyik a legrosszabb pillanat egy pasinál és mikor kell dobbantani!! Kevés nőnek mondtam, hogy szeretem. Mondtam volna sűrűbben, DE NEM VOLT ALKALOM!

Ez a szó, az egyik legmélyebb, nem osztogatod akárkinek, még ha szeretnéd is.. kell egy méltó személy, aki tényleg megérdemli. Ha nem tudja pontosan, mit érez irántam, és ha belém sem szerelmes, akkor azt nem hónapok múlva szeretném megtudni.

Rég elmúltam 18 éves, nem tudok már naiv lenni, és senki ne csodálkozzon, ha néhány ilyen csalódás után azt tapasztalja, hogy maga is kissé nyers lesz...

Két dolgot szeretnék:

1. olyan időben és térben élni, ahol a józan nők már leszoktak arról, hogy saját érdekükben, ugyanakkor saját magukból hülyét csinálva félrevezessenek egy férfit.

2. Amikor egy nő nem sejti, nem szeretné, nem gondolja, hanem TUDJA, mit akar!

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr698069352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása