Nem szeretnék szerető lenni

2015. november 13. 07:32 - csajokespasik

„Múlt héten volt a névnapja, azt mondta, hogy megünnepeljük közösen, és én azt javasoltam, jobb, ha a feleségével ünnepel” – Posztolónk nagy bajban van, mert beleszeretett egy családos férfiba. Állítja, hogy még sosem érzett ilyet és minden felelősséget a csillagokra hárít. Érzelmei nem viszonzatlanok, mégse akar szerető lenni.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Kedves Blog,

27 éves nő vagyok. Másfél évig egyedül voltam, nem volt senki a láthatáron, bár próbálkoztam netes ismerkedéssel, de rettenetesen izgultam a találkák előtt, nem tudtam, mit lehetne ez ellen tenni, nyugtatót nem vettem be, mert féltem a tompultságtól, a bátorító itallal meg az a baj, hogy két érzékszerv is lebuktatna. Egy idő után hagytam inkább és vártam. Két találkozón voltam túl, de egyik sem vezetett sehova. Főleg miattam.

Amit leírok most, sokak számára elítélendő cselekedet, de nyugodtan lehet minősíteni. Érkezett a munkahelyemre egy férfi, 41 éves. Amikor először megláttam, olyan érzésem volt, mint amikor az első barátomat megismertem.

Nem tudom, milyen háttér oka van, talán a csillagokban van megírva az ilyen megmagyarázhatatlan logikátlanság, vagy nem tudom, mire gondoljak, mert a pasi egyáltalán nem néz ki jól, más nők rá se néznének, vagy azt mondanák rá, hogy nem az a tipikus dögös pasi, ráadásul házas, két gyerekkel! A feleségével 10 éve együtt vannak. De valami mégis vonz felé. Sokkal jobb férfiakat utasítottam vissza, mert nem mozdítottak meg bennem semmit, erről nem tehetek...

Az elején minden erővel próbáltam kiverni a fejemből, mert egy ilyen ügy kéne még a nyakamra, feltűnően kerülni nem akartam, és amikor ő jött oda, akkor nyilván nem zavartam el. Aztán ő kezdeményezett, elhívott egy találkozóra. Nagyon féltem, hogy mi lesz. Nem is lett semmi. De a másodikon viszont egymásnak estünk az aluljáróban, és fél órán át csókolóztunk, ölelkeztünk, tizenéves korom óta nem éreztem ilyet. Nálam akart aludni, de volt annyi eszem, hogy nemet mondjak. Nagyon nehéz volt. De valakinek a helyén kell lennie az eszének.

Elkezdtünk elég sűrűn találkozgatni, idementünk, odamentünk, néha fogta a kezem. Gondolom, otthon azt mondta, túlóra.

Sokat beszélgettünk, megismertük egymást, elmondta, hogy otthon minden rendben, szereti a feleségét, de a szex már nem a régi, nem hagyná el őt, de én annyira megfogtam. És érezte ő is, amikor első alkalommal bent, összevillant a szemünk. Ötvenszer jobb pasit is kaphatnék, függetlent, fiatalabbat, tiszta vicc ez az egész... És ha megtörténik köztünk a dolog, (bár eddig is sok minden történt, de nem súlyosak) akkor az valakinek nem lesz jó. Egyre azt érzem, hülyeséget készülök csinálni. Amikor megcsókolja a nyakam, az leírhatatlan érzés. Olyan vele, mintha már együtt lennénk több éve. Kialakult egy elég szoros kötődés, már párszor megbeszéltük, hogy ebből nem lehet több, ő is belátta - de az a vonzalom nem múlik egyikünkben sem.

Megbeszéltük, hogy nem találkozunk privát...de aztán valahogy mindig visszatalálunk egymáshoz. Ő is fél az érzéseitől és én is, legszívesebben elfutnék, de azt se bánnám, ha megnyílna alattam a föld és elsüllyednék.

Múlt héten volt a névnapja, azt mondta, hogy megünnepeljük közösen, és én azt javasoltam, jobb, ha a feleségével ünnepel.

Tehát ez megy már egy ideje, nagyon vékony jég választ el a szextől. Erkölcstelennek érzem ezt az egészet, és persze jobb lenne abbahagyni, de nagyon nehéz! Nagyon nem akarok szerető lenni.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr298074730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása