Nem kell félni, nem harap a néni!

2015. november 27. 07:40 - csajokespasik

„Vajon jobb-e nektek egy olyan nő, aki határozatlan, irányításra szorul, tehetetlen, telhetetlen, bizonytalan?” - ezt kérdezi mai Levélírónk, aki nem egy elveszett nő, tudja, mire való a csavarhúzó, és akkor se esik pánikba, ha villanykörtét kell cserélni, mégis egy határozott férfira vágyik, kinek a karjaiban elengedheti magát.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Az utóbbi időben sokszor felhívták a figyelmem arra, hogy "túl határozott " vagyok....

...ezen merészeltem elgondolkodni.:-)

Talán ijesztő lehet a férfiak számára, hogy határozott elképzelésem van arról, hogy milyen társat szeretnék magam mellé, mert tudom, tisztában vagyok azzal, hogy nekem mi a jó.

Azt gondolom, hogy mindenkinek van múltja, ami így, vagy úgy formált a gondolkodásmódján.

Az én életemben is történtek dolgok, amikből igyekeztem tanulni és nem összeomlani. Ennek eredménye lett ez az énem. :-)

Voltak dolgok, amiktől akár a Dunának is mehettem volna, vagy eret vághattam volna magamon, esetleg a kardomba is dőlhettem volna, de  rájöttem, hogy tudok úszni, nem szeretnék vért takarítani, na meg kardom sincs..... ;-)

Talán azon szerencsések közé tartozom, akik inkább a padlóról felállást választották, mint az összeomlást és megúsztam ép ésszel... A határozottság pedig ennek a mellékhatása. :-)

Történnek az ember életében olyan dolgok, melyeket önmagának kell intéznie, megoldania, ha nincs mellette egy társ... mert egyszerűen muszáj!

Pl. Ahogy ti, egyedülálló férfiak sem haltok éhen, ha nincs mellettetek egy nő, aki főz rátok, nem jártok egy hétig ugyanabban az alsógatyában (remélem! ;-) :-)), ha nincs aki mosson rátok és még sorolhatnám, úgy mi is megtanuljuk a villanykörtét cserélni, ha kiég... ha nem tudnánk, akkor egész télen ülhetnénk romantikusan egymagunkban a gyertyafénynél. :) Ha kilazul valahol egy csavar, felismerem a csavarhúzót a fiókban és elhárítom a hibát. :-) Inkább megcsinálom, mint a probléma fölött állok zokogva. :-)

Engem ezek a dolgok nem gyengítettek, hanem erősítettek. Nem szeretek panaszkodni, mert azzal nem oldódik meg semmi...

Hogy határozott elképzelésem van az életről is, az csak azért van, mert tudom, mit akarok és ha figyelem a környezetemet, látom, hogy mit nem. Vajon jobb e nektek egy olyan nő, aki határozatlan, irányításra szorul, tehetetlen, telhetetlen, bizonytalan?

Határozott vagyok, de nem pökhendi, nem vagyok merev és a legkevésbé sem jár ez bunkóssággal. Ha valaki észérvekkel meg tud győzni arról, hogy nincs igazam, azt be szoktam látni, el szoktam ismerni. Ezek ellenére ugyanolyan gyenge, bújós, törődésre vágyó nő vagyok, mint mindenki más és vágyom arra, hogy valaki hasonlóan határozott férfi karjaiban kicsit elengedjem magam...mert igenis szükségünk van egymásra! ;-)

Szóval, nem kell félni...nem harap a néni! :-D

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr868117902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása