A lovagom három nővel csalt meg

2015. december 09. 07:33 - csajokespasik

Az ideális nő az ősmacsó számára egy konyhai robotgép, aki lesi ura parancsait, nem csalja meg, viszont elnézi, ha megcsalják, és mindig engedelmes. Megvezethető és nincsenek saját gondolatai. A szélsőségesen kritikus férfi néha nevetségesen osztja az észt, miközben nem látja saját szerepét egy történetben. Profin tudja sajnáltatni magát, és képes úgy beszélni a saját kapcsolatáról, mintha benne se lenne.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Levelem első része egy top commenterhez szólna, akit nem neveznék meg, de biztos, hogy magára fog ismerni. Többnyire mindenre mindig ugyanazt reagálja, ugyanazzal az elmésnek tűnő, ironizáló elfásultsággal. Először is: tapasztalatom a sokat emlegetett szintemeléssel: hiába gyúrod ki magad, belül ugyanaz az életképtelen gyökér maradsz a nőkről alkotott egyszerű, felszínes felfogásoddal együtt. Amikor olvasom itt a nőgyűlölő hozzászólásokat, elgondolkodom, hogy miért hiszi sok hapsi azt, hogy nincs meg ugyanez a csoportosulás és véleményrendszer a másik oldalon is?

Igen, biztosan léteznek férfigyűlölő nők is, akiket szintén sok Levélküldő/Hozzászóló nem ért, hogy hogy lehet az, hogy 30as 40es szinglik, akik – szerintük - csoportosan járják a várost, isznak, mint a gödény, és örömmel szívatják szegény férfiakat, sőt: tárgyként bánnak velük, mert elköteleződni már nem képesek.

Férfiak: ezeket a nőket, akikre panaszkodtok és lenézitek őket, ti tettétek ilyenné, nem ilyennek születtek, senki se születik frigidnek és örökös elutasítónak.

A csaj a pénzedre hajt? Hát ki mondta, hogy vedd el feleségül?? hadd ne sajnáljalak a saját hülyeségedért. Miért nem vetted észre?? hány éves vagy, 17??

Utálod a nőket, mégis képes vagy hasra esni egy csöcs előtt és az agyad leszáll a gatyádba.

Szóval, azok a nők, akiket ti szidtok, valami miatt ilyenek lettek. Többnyire miattatok ilyenek. Magától se férfi, se nő nem lesz ilyen, valami kellett hozzá. Jártam én is olyan férfival, aki szentül meg volt győződve arról, hogy ő tökéletes és mindig emlékeztetett rá, hogy én milyen szerencsés vagyok vele, hogy kifogtam. Amíg ki nem derült utólag, hogy kb. 3 nővel csalt meg, de ezt biztos úgy kezelte magában, hogy ez a férfitermészet normál része, (mégis sokkal elfogadhatatlanabb és elítélendőbb, amikor egy nő teszi ugyanezt). Mellette 1 év alatt látványosan tízet öregedtem. Amikor kiderült, mivel érvelt? „csak futókalandok voltak, semmi komoly”. Jaaaa, hát ez mindjárt más, mindent megmagyaráz, melyik megátalkodott nő ne fogadná el?? de azért egy szuperpasitól ennél többet vártam volna. És arra mit mondott volna, ha egy ilyen ártatlan futókapcsolattól olyat ad át nekem, amit vényköteles ecsetelővel kell kezelni ? : )

Pasik, néha nevetségesek vagytok, amikor sajnáltatjátok magatokat, és nem látjátok a fától az erdőt!! Amikor arra panaszkodtok, hogy rossz a kapcsolat, arra nem gondoltok, hogy ti tettétek azzá, vagy ti is aktívan részt vettetek benne? Mert néha úgy beszéltek a saját kapcsolatotokról, mintha benne se lennétek. Mintha egy különálló valami lenne, ami körülöttetek mozog, mint egy hidegfront, ti meg kiszolgáltatottan álltok alatta... A legtöbb férfinek milyen az ideális nő? Egy jobbágy, aki főz, mos, nem ugat, lesi a parancsait, nem csalja meg, elnézi, ha megcsalják, és mindig engedelmes. Nincs benne határozottság és könnyedén megvezethető. Nincsenek saját gondolatai és teljesen ki van szolgáltatva urának. Ja, és ha elhasználtad, eldobható. Gratulálok.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr258150896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása