A jövőmet vele képzelem el

2015. december 10. 07:20 - csajokespasik

A távolság sosem lehet akadály, ha mindent megtennél a másikért. Levélírónk pécsi, mint ahogy a barátnője is, mégis Budapestre kellett járni hozzá az ismerkedési fázisban. Több mint másfél éve élnek együtt és közösen is tervezik a jövőt. Sikertörténet.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

A mi sikertörténetünk ott kezdődött, hogy jelenlegi párom, Bettina, rám talált a Csajok és Pasik-on. Ahogy megláttam a profilképét, nagyon örültem, mert igazán szép lány. :) Elkezdtünk beszélgetni. Alapvetően mindketten pécsiek vagyunk, de ő akkor épp Budapesten tanult. Egy alkalommal leutazott Pécsre, hogy találkozzunk. Mondanom sem kell, az első találkozás is remekül sikerült, mindketten szimpatikusak voltunk egymásnak. A randi végén el is csattant az első csók.

Egy hét együttlét után azonban sajnos vissza kellett mennie Budapestre.

Távkapcsolatot egyikünk sem akart, de valahogy már akkor éreztem, hogy nem véletlenül találtunk egymásra. Láttam a szemében, hogy ez részéről is sokkal több, mint egy kaland, ezért eldöntöttem, hogy vele tartok. Körülbelül egy hónap után sikerült is Budapestre költöznöm. Akkoriban ő kollégista volt, de úgy voltunk vele, hogy akkor ismeri meg az ember a másikat igazán, ha együtt él vele. Bátor döntés volt, de egy hónap után össze is költöztünk. :) Nem bántuk meg, mindketten úgy érezzük, hogy nagyon összepasszolunk.

Több mint másfél éve élünk együtt és közösen is tervezzük a jövőnket. :)

Rendkívül hálás vagyok nektek, hogy a segítségetekkel egymásra találtunk. :) Köszönjük! 

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr448153420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása