„A pasid egy lúzer”

2015. december 18. 07:40 - csajokespasik

Posztolónk sikeresen leszerelte az agresszív pasiját, aki egy év múlva ügyesen visszakönyörgi magát, de csak a baráti körbe. Ennyivel azonban nem elégedik meg, ugyanis rendszeresen kritikákkal látja el a volt barátnőt, a jelenlegi pasijával kapcsolatban. Most azt tervezi, hogy összecsomagolja az új lovagot.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok,

A mi történetünk 2013-ban indult, én akkor 26 voltam, ő 33 éves volt. Majd egy év múlva szakítottam vele. Ennek oka, hogy egyre agresszívabb lett és szabályosan féltem tőle. Ha valami munkahelyi gáz volt, vagy a haverjaival balhézott össze, azt rajtam vezette le. Kikérte, kikövetelte a véleményem, a figyelmem. Egy ideig jó hallgató voltam, amikor panaszkodott, de amikor már úgy beszélt velem, mintha a baj okozója én lettem volna - még az ágyba is behozta ezeket - azt mondtam, hogy innentől kezdve nem érdekelnek a problémái.

Erre még jobban dühbe gurult, hogy nem érdekel, amit mond. De nem erről volt szó. Csak ahogy levezette ezeket. Nehéz volt nélküle, próbáltam egyedül helyt állni az életemben. Sokat dolgoztam, segítettem a szüleimet is, de nagyon hiányzott valaki mellém. Idei év elején megtörtént az, hogy felhívott az exem, féltem, hogy találkozni akar, hogy visszaédesgesse magát, de nem erről volt szó. Azt mondta, csak barátok legyünk. Jó, de találkozni nem fogunk.

Aztán májusban összejöttem a jelenlegi párommal, akivel minden rendben van. A gond az, hogy az exem teljesen érthetetlen okokból naponta rám ír, hogy hogy képzelem ezt, az a srác egy lúzer, egy vicc, és én is tudom, hogy nekem ő a nekem való férfi. Onnan tudhat rólunk, hogy viszonylag kisvárosban élünk, kis közösségek vannak, és szinte mindenki tud mindenkiről mindent, inkább az a kirívó, ha nem... Az is lehet, hogy látott minket együtt valahol, de akkor odajött volna.

Azt mondta, az a srác olyan, hogy ő simán összecsomagolná – és ez már fenyegetés szagú – mert tudja, merre jár haza. És ez megijesztett, mert ezt honnan tudhatja? Vagy csak blöffölt? Feljelentést nem tudok tenni, mert mire? Nem történt semmi. Az ismerőseim azt mondták, csak dumál, vegyem félvállról. De ők könnyen vannak, mert nem érintettek benne.

...Nem kell komolyan venni...

De én nem tudom nem komolyan venni, ez a baj.

És azt sem értem, mit szeretne elérni ezzel.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr348181256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása