Legyen egy búcsúszex és lépjek tovább?

2016. január 20. 07:56 - csajokespasik

„Nem tudtam volna olyat kérni tőle, amitől megijedne. Szeretkezésünk minden eddigi élményt felülmúlt” - az új nővel a szex isteni, más már kevésbé. A kapcsolat alkalminak indul, de a férfi most már többet is elviselne. Posztolónk úgy érzi, nincs reális esélye annak, hogy hosszú távon maga mellett tartsa a hölgyet, ahhoz viszont nincs kedve, hogy valaki szexuális segédeszköze legyen.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Üdvözletem! Negyvenes éveim elején járok, és sokáig úgy voltam vele, hogy ami eddig megtörténhetett velem, az már megtörtént. Mégis otthagytam egy 8 éves kapcsolatot, majd belevetettem magam az életbe, hogy újra fiatalnak érezzem magam. Én vétkem. Azóta megbántam, de visszacsinálni nem tudom. Utána egy nálam jóval fiatalabb lánnyal jártam, de nem miatta hagytam el a páromat, akkor még nem ismertem. Ez 4 hónapig tartott, végül én nem akartam folytatni, mert a korkülönbség meg a generációs hasadék már nekem volt nevetséges.

Aztán sokáig csak próbálkoztam, végül találtam egy velem kb. egyidős hölgyet. Eleinte alkalmi kapcsolatnak indult mindkettőnk részéről, és lehet, hogy az is marad. Egy ideje rögeszmém lett a tartós kapcsolat, akárcsak a 8 éves kapcsolatom megszakítása miatti lelkifurdalás – ebben a korban nem jó egyedül, és tudom, hogy hülyeséget csináltam a korábbi viszony felrúgásával. Azon is gondolkodtam, hogy vajon nyitott lenne-e az újrakezdésre, de rögtön el is vetettem, mert azóta nagyon mérges rám, nem hiszem, hogy akarna beszélgetni velem.

Szóval, összejöttem ezzel a hölggyel, akivel a szexualitás egy új szintjét ismertem meg. Nem tudtam volna olyat kérni tőle, amitől megijedne. Szeretkezésünk minden eddigi élményt felülmúlt. Annyiban ravasz volt (vagy épp őszinte), hogy semmivel nem áltatott, semmit nem ígért. Néhányszor azt is éreztem, mintha a kapcsolatunk fokozatos leépítésén dolgozna. Talán számít rá, hogy nem fogok belenyugodni egyhamar, ha kirak.

Ám legutóbb a jövőnkre terelte a szót, és csak elméleti szinten azt mondta, mi lenne, ha feladnám a fővárosi lakásomat, költözzek a közelbe (de nem hozzá, ezt nem ajánlotta fel) és keressek állást is a környéken. Nem tettem lépéseket ez ügyben, mert nincs reális esély rá, hogy magam mellett tartsam. Arra most nincs költségvetésem, hogy valaki szexuális segédeszköze legyek. Ő még mindig nem akarna tartósat, + ő kéret magához, ha kellek. Lehet, hogy az lenne a jó megoldás, hogy lesz egy búcsúszex és tovább lépek.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr938287508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása